logo
Therapeies-Swmatos_Venus-Legacy

Venus Legacy


Πως να απαλλαγείτε από το χαλαρό δέρμα

Η χαλάρωση του δέρματος συμβαίνει αναπόφευκτα με την πάροδο των ετών και οφείλεται κυρίως σε μείωση της ποσότητας και της ελαστικότητας του κολλαγόνου. Εκτός από το δέρμα,Αυξητική Στήθους χαλαρώνουν και οι ιστοί κάτω από το δέρμα, οδηγώντας προοδευτικά σε εικόνα παρόμοια με κυτταρίτιδα, ή σε ζάρωμα, όπως συμβαίνει κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς.

venus legacy αποτελέσματα εφαρμογής στο σώμαΗ επαναστατική τεχνολογία του Venus Legacy έχει ως σκοπό τη γλυπτική του σώματος (Body Contouring) και στηρίζεται σε συνδυασμό πολλαπλών τεχνικών σύσφιξης, κυρίως με την εφαρμογή ραδιοσυχνότητας, η οποία διοχετεύεται κάτω από το δέρμα, φτάνοντας μέσα στο λίπος και τους υποκείμενους ιστούς. Η τεχνολογία Venus Legacy είναι η εξέλιξη του Venus freeze και έχει έγκριση FDA, του αμερικάνικου οργανισμού υγείας. Με τη συνδυασμένη δράση ραδιοσυχνότητας, την παραγωγή θερμότητας, τα μαγνητικά πεδία και την αναρρόφηση προκαλείται τετραπλή ενεργοποίηση του δέρματος και των υποκειμένων ιστών, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο ενισχυμένο. Εκτός από σύσφιξη του δέρματος και των ιστών, το Legacy καταφέρνει να κάνει και μια ήπια λιπόλυση, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την κυτταρίτιδα, επιλέγοντας την κατάλληλη ρύθμιση. Συνολικά, η μη επεμβατική αυτή μέθοδος είναι κατάλληλη για:

 • Μη χειρουργική λιπογλυπτική
 • Μείωση κυτταρίτιδας
 • Μείωση ρυτίδων
 • Μείωση περιφέρειας
 • Σύσφιξη δέρματος
 • Εφαρμογή σε πρόσωπο και σώμα

Για ποιους είναι κατάλληλη η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες

Πρακτικά η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες μπορεί να εφαρμοστεί στον οποιοδήποτε, με εξαίρεση άτομα που έχουν βηματοδότη, καρδιακές παθήσεις ή κάποια ορθοπεδικά υλικά κοντά στην περιοχή εφαρμογής. Οι κυριότερες περιοχές εφαρμογής είναι οι εξής:

 • Κοιλιά: διορθώνει τόσο τη χαλάρωση, όσο και την κυτταρίτιδα, μειώνοντας ως ένα βαθμό την περιεκτικότητα λίπους. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση τοπικού πάχους για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση.
 • Μηροί: στην έσω επιφάνεια των μηρών αντιμετωπίζεται κυρίως η χαλάρωση, ενώ στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια η θεραπεία αποσκοπεί στη μείωση της κυτταρίτιδας. Μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση.
 • Γλουτοί: η εφαρμογή στους γλουτούς διορθώνει σε μεγάλο βαθμό της κυτταρίτιδα, προσφέροντας  λείανση και σφριγηλότητα του δέρματος.
 • Βραχίονες: στα μπράτσα η θεραπεία αποσκοπεί στη μείωση της χαλάρωσης, ώστε να περιοριστεί το ζάρωμα του δέρματος στην πρόσθια επιφάνεια. Μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση όταν υπάρχει τοπικό πάχος.
 • Πρόσωπο: Χάρη στις ειδικές κεφαλές, η σύσφιξη του προσώπου είναι δυνατή. Αφορά τόσο στη διόρθωση του δέρματος, όσο και στη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.
 • Λαιμός: Με χρήση ειδικού προγράμματος, η βελτίωση του λαιμού είναι πολύ ικανοποιητική, παρόμοια με το αποτέλεσμα μετά από χρήση νημάτων.

 

Ρωτήστε τους ιατρούς μας.

Η διαδικασία της σύσφιξης με το Venus Legacy

venus legacy τρόπος δράσηςΤο μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνολογίας για σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες είναι η απλούστατη και άριστα ανεκτή εφαρμογή της. Επιλέγοντας την κατάλληλη κεφαλή και πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληθώρα περιοχών και προβλημάτων, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε περισσότερες περιοχές στην ίδια συνέδρια. Ένα επίσης θετικό είναι ο μικρός χρόνος της συνεδρίας, που για μία περιοχή όπως η κοιλιά είναι 20 λεπτά.

Σε αντίθεση με παλαιότερες τεχνολογίες σύσφιξης, οι ραδιοσυχνότητες απαιτούν λιγότερες συνεδρίες και συγκεκριμένα μέχρι 6 για το πρόσωπο ή 8-10 για το σώμα, οι οποίες επαναλαμβάνονται μία την εβδομάδα.

Μετά τη θεραπεία Venus Legacy

Venus Legacy Δρ. ΠαπαϊωάννουΤελειώνοντας την εφαρμογή μπορεί να υπάρχει μία ελαφρά ερυθρότητα της περιοχής, η οποία υποχωρεί σύντομα. Τελειώνοντας, επιστρέφει κάνεις αμέσως σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Σε μικρό αριθμό περιστατικών μπορεί κανείς να δει τη διαφορά ήδη μετά την πρώτη συνεδρία, ωστόσο συνήθως τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την τρίτη συνεδρία. Η βελτίωση αφορά τόσο στη σύσφιξη, όσο και στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας συνολικά. Μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων συνεδριών, συνιστάται μία συντήρηση, η οποία γίνεται μία φορά το χρόνο με 2-3 επαναλήψεις, ή κάθε 3 μήνες από μία συνεδρία.

Αποτελέσματα

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους σύσφιξης, τα αποτελέσματα στη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες είναι πιο άμεσα και πιο ορατά, ήδη μετά την δεύτερη-τρίτη συνεδρία. Μείωση ρυτίδων και χαλάρωσης, πιο σφριγηλό και σφιχτό δέρμα, μείωση περιφέρειας και βελτίωση του προφίλ, όλα αυτά χωρίς καθόλου αποθεραπεία και μηδενικό πόνο. Εκτός από τη μεγάλη ικανοποίηση των δικών μας πελατών, η ικανοποίηση των ανθρώπων που δοκίμασαν το Venus Legacy σε όλο τον κόσμο είναι πολύ υψηλή, όπως φαίνεται σε ιστοσελίδες όπως το realself, με βαθμό ικανοποίησης 80% και πληθώρα θετικών εντυπώσεων.

 

 

Σχόλια

 1. Γεωργια T Λέει: Μάιος 21, 2020 at 12:02 πμ

  Η μέθοδος των ραδιοσυχνότητων μπορει να εφαρμοστεί κ το καλοκαίρι ;;;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 21, 2020 at 5:53 μμ

   Η εξωτερική χρήση ραδιοσυχνότητας για σύσφιξη, όπως είναι το Venus legacy, δεν επηρεάζει καθόλου το δέρμα και μπορεί άφοβα να εφαρμοστεί τους καλοκαιρινούς μήνες.

 2. Καλησπερα μετα απο 2 γεννες..βλεπω πως το δερμα στα ποδια μου στον ηλιο δεν ειναι λειο!!!!Ειναι πολυ ενοχλητικο στα ματια μου…ειμαι 55 κιλα.Ποια θεραπεια ειναι η πιο καταλληλη??

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάρτιος 3, 2020 at 6:06 μμ

   Ανάλογα με το πρόβλημα και την περιοχή, μπορούμε να εφαρμόσουμε διαφορετικές θεραπείες όπως ραδιοσυχνόητες (Venus Legacy), DermaPen, ειδικά νήματα σώματος και άλλα. Για την επιλογή της κατάλληλης θεραπείας μπορείτε να στείλτε μερικές φωτογραφίες ή να κανονίσετε να γίνει μια εξέταση από κοντά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

booking button

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly - in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα...

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly - in.

Μάθετε περισσότερα...