logo
Therapeies-Swmatos_Kriolipolisi

3D Κρυολιπόλυση μιας συνεδρίας


Αντίο λίπος χωρίς χειρουργείο

Η Κρυολιπόλυση ξεκίνησε με το Coolscultping® και είναι μη χειρουργική θεραπεία απομάκρυνσης σωματικού λίπους με έγκριση FDA. Χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη για να εξαφανίσει το

Αυξητική Στήθους

τοπικό πάχος το οποίο δε φεύγει με γυμναστική ή δίαιτα. Η κρυολιπόλυση 3D εφαρμόζεται σε μία μόνο συνεδρία. Δε χρειάζεται επαναλήψεις και συνεχείς επισκέψεις για να φτάσει κανείς στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι αποδεδειγμένα, αξιόλογα και μόνιμα, μειώνοντας το τοπικό πάχος και προσδίδοντας στο σώμα την επιθυμητή εικόνα.

Για ποιους είναι κατάλληλη η Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση 3D είναι μέθοδος που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλη για υπέρβαρα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος. Αντιθέτως η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες ή άνδρες, που παρά την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και τη συχνή άσκηση, δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος. Είτε αυτό εντοπίζεται στην κοιλιά, τους μηρούς, του γλουτούς κτλ.

Πριν προβεί κανείς στη θεραπεία, θα πρέπει να εξεταστεί από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό. Αυτό θα έχει ως σκοπό εκτιμηθεί σε ποιο βαθμό θα ωφεληθεί από την κρυολιπόλυση, ή εάν κάποια άλλη μέθοδος όπως η λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική κτλ είναι αναγκαίες για να πετύχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ρωτήστε τους ιατρούς μας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά, για την επίτευξη ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, μη επεμβατικά, με τη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες, Venus Legacy.

Τώρα η μείωση τοπικού λίπους γίνεται χωρίς χειρουργείο. Απολαύστε ορατά αποτελέσματα, χωρίς πόνο και αποθεραπεία, με μια συνεδρία.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή, ανώδυνη και τελείως ατραυματική. Αρχικά επιλέγουμε τις περιοχές στις οποίες θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό πάχος και τις μαρκάρουμε σε όρθια θέση. Στη συνέχεια γίνεται η επιλογή της κατάλληλης κεφαλής για την περιοχή που θέλουμε να μειώσουμε. Ανά περιοχή και κεφαλή η διαδικασία κρατάει περίπου 1 ώρα, ωστόσο μπορεί κανείς να δουλέψει ταυτόχρονα σε πολλαπλές περιοχές, χρησιμοποιώντας περισσότερες κεφαλές.

Η τοπική ελεγχόμενη εφαρμογή ψύχους έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέφει τα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, χωρίς να καταστρέφει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από τον ίδιο τον οργανισμό, σε ένα διάστημα περίπου 3 μηνών.

Μετά τη θεραπεία

coolsculpting τιμεςΜετά την Κρυολιπόλυση, επιστρέφει κανείς στο σπίτι του και τις καθημερινές δραστηριότητες. Δε χρειάζεται καμία ειδική επίδεση ή περιποίηση μετά τη θεραπεία. Το πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης 3D είναι ότι χρειάζεται μία μόνο εφαρμογή για να φτάσει κανείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγαλύτερη αποθήκευση λίπους στην περιοχή, μπορεί να γίνει μια δεύτερη συνεδρία 3-4 μήνες μετά την πρώτη, η οποία γίνεται δωρεάν.

 

Το μυστικό της επιτυχίας της κρυολιπόλυσης έγκειται στη σωστή επιλογή των ατόμων που είναι κατάλληλα για την τεχνική αυτή. Με βάση την εμπειρία του χειρουργού, όταν η κρυολιπόλυση δεν αναμένεται να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία, προτιμάται η λιποαναρρόφηση ή κάποια άλλη τεχνική απώλειας βάρους.

 

Αποτελέσματα Κρυολιπόλυσης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τις πρώτες 20 μέρες και το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3 μήνες. Μετά το διάστημα αυτό η περιοχή όπου εφαρμόστηκε η κρυολιπόλυση παραμένει για πάντα πιο αδύνατη, εφόσον παραμείνει το σωματικό βάρος σχετικά σταθερό. Η διαφορά στο σώμα φαίνεται και στα ρούχα, καθώς χάνονται μερικοί πόντοι στα σημεία εφαρμογής. Αυτό γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι μπορεί κανείς να φορέσει ξανά στενά παντελόνια που είχαν μείνει σε αχρηστία στη ντουλάπα.

coolsculpting περιοχη κοιλιας

 

Η κυριότερη διαφορά μετά την κρυολιπόλυση είναι ορατή μπροστά στον καθρέφτη. Με την κατάλληλη κρυογλυπτική βελτιώνονται σημαντικά οι σωματικές αναλογίες και το σώμα αποκτάει την εικόνα που δε θα μπορούσε να πετύχει κανείς ποτέ μόνο με γυμναστική και διατροφή.

3D Κρυολιπόλυση

Η κλινική Παπαϊωάννου μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης πετυχαίνει συμμετρικό αποτέλεσμα και μείωση λίπους έως 40%. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται σε μία ώρα, ανώδυνα και αναίμακτα. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και δε γίνεται χρήση αναισθησίας, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες απευθείας. Μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης εκμεταλλευόμαστε έναν ενισχυμένο ψυκτικό μηχανισμό, έως -9° Κελσίου, και ισχυρή υποπίεση που φτάνει τα 50 kilopascal.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου Κρυολιπόλυσης είναι πως επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να πετύχει ενιαία διάχυση της ψύξης, εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Για τις πιο δύσκολες περιοχές με κυρτές επιφάνειες εφαρμόζουμε ειδικές κεφαλές, ώστε να αντιμετωπίσουμε το τοπικό λίπος σε ψωμάκια, γλουτούς, γόνατα και το εσωτερικό των μηρών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360 μοίρες) είναι μοναδική και πατενταρισμένη.

Η κρυολιπόλυση 3D λειτουργεί με την τεχνολογία της ελεγχόμενης ψύξης και στοχεύει μόνο στα εσωτερικά λιποκύτταρα του δέρματος αφήνοντας ανεπηρέαστο τον περιβάλλοντα ιστό και το δέρμα. Η συσκευή είναι διεθνώς πατενταρισμένη και το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι πως λειτουργεί με ενσωματωμένο σύστημα που ελέγχει τη θερμοκρασία. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πολύ χαμηλή ψύξη, τότε η συσκευή σταματά αυτόματα να λειτουργεί. Συνεπώς προστατεύεται το δέρμα και αποφεύγονται πιθανοί ερεθισμοί.

Tο κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι χρειάζεται μία μόνο συνεδρία!

Σχόλια

 1. Gia sas genisa prin 3 evdomades me kesariki kai akrivos pano apo tin rafi mou ine fouskomeno (c-section shelf ) ine efikto na figi me tin kriolipolisi ?

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Σεπτέμβριος 26, 2022 at 7:00 μμ

   Δε θα ήταν σκόπιμο να γίνει εφαρμογή κρυολιπόλυσης τόσο σύντομα μετά από τον τοκετό. Θα ήταν προτομότερο να περάσουν 3-6 μήνες πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση.

 2. Το 2018 γέννησα το τέταρτο παιδί μου. έχω ύψος 1.63 και βάρος περίπου 62 κιλα. Έχω υποδόριο λίπος στην κοιλιά που έχει μείνει και δε φεύγει με τίποτα. Μπορεί να εφαρμοστεί κρυολυπολυση;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Σεπτέμβριος 13, 2022 at 5:24 μμ

   Με την κρυολιπόλυση μπορούν να μειωθούν μικρές αποθήκες λίπους στην κοιλιά και στα πλαϊνά του κορμού, αλλά θα πρέπει να γίνει πρώτα μια αξιολόγηση από κοντά.

 3. Φωτεινή Λέει: Μάιος 3, 2022 at 8:56 μμ

  Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πείτε αν το coolsculpting είναι πάντα αποτελεσματικό. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή; Πήρα κάποια κιλάκια αυτούς τους μήνες και επειδή πλησιάζει καλοκαίρι θα ήθελα να το δοκιμάσω, όμως δεν είμαι σίγουρη για την αποτελεσματικότητά του. Για μπράτσα και εσωτερικό μηρών με ενδιαφέρει (δεν έχω ιδιαίτερο θέμα, αλλά σίγουρα τα παραπάνω κιλά φαίνονται) Επίσης θέλω να μου πείτε αν το κόστος της λιποαναρρόφησης στα χέρια ξεπερνάει κατά πολύ αυτό του coolsculpting, σίγουρα είναι πιο ακριβή το θέμα είναι πόσο. Επειδή δε μένω αυτή τη στιγμή Θεσσαλονίκη αν επέλεγα λιποαναρρόφηση στους βραχίονες αντί για coolsculpting θα μπορούσα να ταξιδέψω την ίδια μέρα με το λεωφορείο ή είναι μια επέμβαση που απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο και πρέπει να αποφεύγεται η μετακίνηση;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 16, 2022 at 11:20 πμ

   Η κρυολιπόλυση δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο αποτελεσματική με μια λιποαναρρόφηση, εκτός αν πρόκειται για πολύ μικρές περιοχές με μικρές υπερλιπώσεις. Για τους βραχίονες μάλλον είναι προτιμότερη μια λιποαναρρόφηση, η οποία μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία, που σημαίνει άμεση μετακίνηση με λεωφορείο ή άλλα ΜΜΜ.
   Για πληροφορίες, κόστος και λεπτομέρειες είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

 4. Γειά σας!
  Ενδιαφέρομαι για τη μείωση τοπικού, επίμονου πάχους στο εξωτερικό των μηρών (saddlebags) και στο σημείο ακριβώς κάτω των γλουτών (banana roll). Παρά το φυσιολογικό βάρος και άσκηση, εκείνα τα σημεία επιμένουν.
  Παρατήρησα σε προηγούμενες απαντήσεις σας οτι στα “ψωμάκια” η θεραπεία δεν φαίνεται να έχει τόσο μεγάλα αποτελέσματα.
  Τι θα προτείνατε σε αυτή την περίπτωση;
  Ευχαριστώ!!

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιανουάριος 25, 2022 at 10:39 πμ

   Για την περιοχή των τροχαντήρων (ψωμάκια) η κρυολιπόλυση δυστυχώς είναι συνήθως αναποτελεσματική. Συνήθως για τις περιπτώσεις αυτές η σύσταση είναι για λιποαναρρόφηση. Για τα bananna rolls χρειάζεται να γίνει μια εκτίμηση, διότι η μείωση του λίπους σε αυτήν την περιοχή δεν είναι πάντα επιθυμητή.

 5. Θα μπορούσα να μάθω το κόστος; Ενδιαφέρομαι για την περιοχή της κοιλιάς; ευχαριστώ

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Οκτώβριος 4, 2021 at 9:37 πμ

   Δυστυχώς το κόστος δεν επιτρέπεται να το αναρτήσουμε δημόσια. Καλύτερα να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο ιατρείο.

 6. Ελένη-Ανθή Λέει: Μάιος 2, 2021 at 11:17 μμ

  Καλησπερα, τι ελαχιστο ποσοστο λιπους μπορει να εχει καποιος για να κανει κρυολιπολυση; Ειμαι στο 16% λογω εντονης ασκησης κ θελω να απαλλαγω απο ελαχιστο λιπος τοπικα στους μηρους

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 5, 2021 at 8:10 μμ

   Με την κρυολιπόλυση μπορούμε να βελτιώσουμε την περιοχή στο εσωτερικό των μηρών, όχι όμως στα ψωμάκια ή σε μεγάλες εκτάσεις. Για μια καλύτερη εκτίμηση μπορούμε να το εξετάσουμε από κοντά.

 7. Μαρία Β Λέει: Απρίλιος 14, 2021 at 9:05 μμ

  Καλησπέρα,
  Θα ήθελα να μάθω σε πόσα μέρη μπορεί να γίνει ταυτόχρονα η κρυολιπολυση. Ενδιαφέρομαι ταυτόχρονα για ψωμάκια και εσωτερικό μηρών. Άρα τουλάχιστον τέσσερα σημεία. Γίνεται με το συγκεκριμένο μηχάνημα? Θα πρέπει να χρησιμοποιηθουν τέσσερις κεφαλές?Το κόστος, εν τέλει διαμορφώνεται σύμφωνα με τον αριθμό των κεφαλών που θα χρησιμοποιηθούν?

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Απρίλιος 19, 2021 at 1:36 μμ

   Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό των κεφαλών και μπορούν να γίνουν πολλαπλές την ίδια μέρα. Για το εσωτερικό μηρών τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι πολύ ικανοποιητικά, για τ ψωμάκια όχι τόσο.

 8. Καλησπέρα σας !
  Πριν από 3 μήνες έκανα λιπομεταφορά στους γλουτούς και θα ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να κάνω κριολιπόλυση στην περιοχή ακριβώς κάτω από τους γλουτούς , στη μπανάνα .. επιτρέπεται ή υπάρχει κίνδυνος να κρεμάσει ο γλουτός ? Επίσης , θα ήθελα να κάνω κάτι σχετικά με την κυταρίτιδα στην περιοχή των ποδιών και των γλουτών , αλλά δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπονται μηχανήματα κυταρίτιδας στους γλουτούς , χωρίς να επηρεάζουν το λίπος.. Για μεσοθεραπείες δεν το συζητώ , διότι αφήνουν μελανιές και σύντομα ξεκινάω τα μπάνια στη θάλασσα.. Περιμένω τα νέα σας ..Σας ευχαριστώ πολύ !!

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Απρίλιος 12, 2021 at 9:20 πμ

   Θα ήταν προτιμότερο να συζητήσετε τις λεπτομέρειες αυτές με τον ιατρό που ανέλαβε τη μεταφορά λίπους, καθώς δε γνωρίζουμε την περίπτωσή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

booking button

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly - in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα...

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly - in.

Μάθετε περισσότερα...