logo
Therapeies-Swmatos_Kriolipolisi

3D Κρυολιπόλυση μιας συνεδρίας


Αντίο λίπος χωρίς χειρουργείο

Η Κρυολιπόλυση ξεκίνησε με το Coolscultping® και είναι μη χειρουργική θεραπεία απομάκρυνσης σωματικού λίπους με έγκριση FDA. Χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη για να εξαφανίσει το

Αυξητική Στήθους

τοπικό πάχος το οποίο δε φεύγει με γυμναστική ή δίαιτα. Η κρυολιπόλυση 3D εφαρμόζεται σε μία μόνο συνεδρία. Δε χρειάζεται επαναλήψεις και συνεχείς επισκέψεις για να φτάσει κανείς στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι αποδεδειγμένα, αξιόλογα και μόνιμα, μειώνοντας το τοπικό πάχος και προσδίδοντας στο σώμα την επιθυμητή εικόνα.

Για ποιους είναι κατάλληλη η Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση 3D είναι μέθοδος που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλη για υπέρβαρα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος. Αντιθέτως η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες ή άνδρες, που παρά την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και τη συχνή άσκηση, δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος. Είτε αυτό εντοπίζεται στην κοιλιά, τους μηρούς, του γλουτούς κτλ.

Πριν προβεί κανείς στη θεραπεία, θα πρέπει να εξεταστεί από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό. Αυτό θα έχει ως σκοπό εκτιμηθεί σε ποιο βαθμό θα ωφεληθεί από την κρυολιπόλυση, ή εάν κάποια άλλη μέθοδος όπως η λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική κτλ είναι αναγκαίες για να πετύχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ρωτήστε τους ιατρούς μας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά, για την επίτευξη ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, μη επεμβατικά, με τη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες, Venus Legacy.

Τώρα η μείωση τοπικού λίπους γίνεται χωρίς χειρουργείο. Απολαύστε ορατά αποτελέσματα, χωρίς πόνο και αποθεραπεία, με μια συνεδρία.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή, ανώδυνη και τελείως ατραυματική. Αρχικά επιλέγουμε τις περιοχές στις οποίες θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό πάχος και τις μαρκάρουμε σε όρθια θέση. Στη συνέχεια γίνεται η επιλογή της κατάλληλης κεφαλής για την περιοχή που θέλουμε να μειώσουμε. Ανά περιοχή και κεφαλή η διαδικασία κρατάει περίπου 1 ώρα, ωστόσο μπορεί κανείς να δουλέψει ταυτόχρονα σε πολλαπλές περιοχές, χρησιμοποιώντας περισσότερες κεφαλές.

Η τοπική ελεγχόμενη εφαρμογή ψύχους έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέφει τα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, χωρίς να καταστρέφει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από τον ίδιο τον οργανισμό, σε ένα διάστημα περίπου 3 μηνών.

Μετά τη θεραπεία

coolsculpting τιμεςΜετά την Κρυολιπόλυση, επιστρέφει κανείς στο σπίτι του και τις καθημερινές δραστηριότητες. Δε χρειάζεται καμία ειδική επίδεση ή περιποίηση μετά τη θεραπεία. Το πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης 3D είναι ότι χρειάζεται μία μόνο εφαρμογή για να φτάσει κανείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγαλύτερη αποθήκευση λίπους στην περιοχή, μπορεί να γίνει μια δεύτερη συνεδρία 3-4 μήνες μετά την πρώτη, η οποία γίνεται δωρεάν.

 

Το μυστικό της επιτυχίας της κρυολιπόλυσης έγκειται στη σωστή επιλογή των ατόμων που είναι κατάλληλα για την τεχνική αυτή. Με βάση την εμπειρία του χειρουργού, όταν η κρυολιπόλυση δεν αναμένεται να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία, προτιμάται η λιποαναρρόφηση ή κάποια άλλη τεχνική απώλειας βάρους.

 

Αποτελέσματα Κρυολιπόλυσης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τις πρώτες 20 μέρες και το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3 μήνες. Μετά το διάστημα αυτό η περιοχή όπου εφαρμόστηκε η κρυολιπόλυση παραμένει για πάντα πιο αδύνατη, εφόσον παραμείνει το σωματικό βάρος σχετικά σταθερό. Η διαφορά στο σώμα φαίνεται και στα ρούχα, καθώς χάνονται μερικοί πόντοι στα σημεία εφαρμογής. Αυτό γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι μπορεί κανείς να φορέσει ξανά στενά παντελόνια που είχαν μείνει σε αχρηστία στη ντουλάπα.

coolsculpting περιοχη κοιλιας

 

Η κυριότερη διαφορά μετά την κρυολιπόλυση είναι ορατή μπροστά στον καθρέφτη. Με την κατάλληλη κρυογλυπτική βελτιώνονται σημαντικά οι σωματικές αναλογίες και το σώμα αποκτάει την εικόνα που δε θα μπορούσε να πετύχει κανείς ποτέ μόνο με γυμναστική και διατροφή.

3D Κρυολιπόλυση

Η κλινική Παπαϊωάννου μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης πετυχαίνει συμμετρικό αποτέλεσμα και μείωση λίπους έως 40%. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται σε μία ώρα, ανώδυνα και αναίμακτα. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και δε γίνεται χρήση αναισθησίας, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες απευθείας. Μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης εκμεταλλευόμαστε έναν ενισχυμένο ψυκτικό μηχανισμό, έως -9° Κελσίου, και ισχυρή υποπίεση που φτάνει τα 50 kilopascal.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου Κρυολιπόλυσης είναι πως επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να πετύχει ενιαία διάχυση της ψύξης, εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Για τις πιο δύσκολες περιοχές με κυρτές επιφάνειες εφαρμόζουμε ειδικές κεφαλές, ώστε να αντιμετωπίσουμε το τοπικό λίπος σε ψωμάκια, γλουτούς, γόνατα και το εσωτερικό των μηρών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360 μοίρες) είναι μοναδική και πατενταρισμένη.

Η κρυολιπόλυση 3D λειτουργεί με την τεχνολογία της ελεγχόμενης ψύξης και στοχεύει μόνο στα εσωτερικά λιποκύτταρα του δέρματος αφήνοντας ανεπηρέαστο τον περιβάλλοντα ιστό και το δέρμα. Η συσκευή είναι διεθνώς πατενταρισμένη και το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι πως λειτουργεί με ενσωματωμένο σύστημα που ελέγχει τη θερμοκρασία. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πολύ χαμηλή ψύξη, τότε η συσκευή σταματά αυτόματα να λειτουργεί. Συνεπώς προστατεύεται το δέρμα και αποφεύγονται πιθανοί ερεθισμοί.

Tο κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι χρειάζεται μία μόνο συνεδρία!

Σχόλια

 1. Μακρινα Λέει: Απρίλιος 6, 2021 at 12:59 πμ

  Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για κρύο λιπολυση έχω όμως υποθυρεοειδισμό κάνει ;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Απρίλιος 7, 2021 at 6:43 μμ

   Εφόσον είναι ρυθμισμένος ο θυρεοειδής με φάρμακα δεν υπάρχει αντένδειξη για κρυολιπόλυση.

 2. Αθανασία Λέει: Μάρτιος 30, 2021 at 1:40 πμ

  Γειά σας! Στην πλάτη, συγκεκριμένα στη περιοχή του σουτιέν πόσες κεφαλές (μικρές ή μεγάλες) χρειάζονται συνήθως; Και σε τί κόστος κυμαίνετε η τιμή μιας κεφαλής; Ευχαριστώ!

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Απρίλιος 5, 2021 at 10:18 πμ

   Για την περιοχή του σουτιέν συνήθως χρειάζεται μια κεφαλή σε κάθε πλευρά. Δυστυχώς δεν επιτρέπεται να αναρτήσουμε το κόστος των ιατρικών πράξεων δημόσια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

 3. Γεια σας. Σκοπευω να προχωρησω σε επεμβαση γυναικομαστιας ομως ενδιαφερομαι και για κρυολιπολυση σε αλλες περιοχες του σωματος. Αν θελω να κανω μια συνεδρια πριν απο την επεμβαση ποσο χρονικο διαστημα νωριτερα θα πρεπει να γινει? Επισης αν θελω να κανω μετα την επεμβαση συνεδρια ποσο χρονικο διαστημα αργοτερα ειναι ασφαλες να γινει? Τελος αν κανω μια συνεδρια και δεν ικανοποιηθω απο το αποτελεσμα δικαιουμαι μια δευτερη συνεδρια δωρεαν?

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάρτιος 4, 2021 at 5:56 μμ

   Αναφορικά με την κρυολιπόλυση, μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από την επέμβαση, είτε πριν, είτε μετά. Θα πρέπει πρώτα να εξετάσουμε τις περιοχές και να εκτιμήσουμε κατά πόσο αξίζει να γίνει κρυολιπόλυση και τι αποτέλεσμα θα περιμένουμε περίπου. Στις περιπτώσεις που η αρχική συνεδρία δεν είναι πλήρως αποδοτική, κάτι που συμβαίνει στο 10% των περιπτώσεων, μπορεί να γίνει μια δεύτερη συμπληρωματική με πολύ χαμηλό κόστος. Βεβαίως, ενδεχομένως θα ήταν σκοπιμότερο να γίνει λιποαναρρόφηση των περιοχών, μια και σκοπεύετε να γίνει η διόρθωση της γυναικομαστίας.

 4. Καλησπερα, για ποιο λογο χρειάζονται οι συνεδριες κρυολιπολυσης να απεχουν μεταξυ τους 3-4 μηνες? Υπαρχει καποιος κινδυνος για την υγεια ή για την εκβαση του αποτελεσματος? Ρωταω κυριως επειδη υπαρχουν κι αλλες κλινικες οι οποιες πραγματοποιουν τις συνεδριες με πολυ μικροτερο χρονο αναμεσα στις συνεδριες

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Φεβρουάριος 18, 2021 at 5:54 μμ

   Το ερώτημα είναι πολύ σωστό. Η κρυολιπόλυση είναι κατά βάση μια εφάπαξ θεραπεία και δε χρειάζεται συνεδρίες. Σε κάποια περιστατικά, περίπου 10-15% μπορεί να χρειαστεί μια συμπληρωματική συνεδρία μετά από 3 μήνως, εφόσον η πρώτη δεν είναι τόσο αποδοτική. Αυτό έχει να κάνει με το μηχάνημα. Σε διαφορετικά μηχανήματα, η θερμοκρασία της κεφαλής είναι διαφορετική και χρειάζονται να γίνουν πολλαπλές συνεδρίες, αλλά και πάλι δε φτάνουν το αποτέλεσμα των μηχανημάτων που γίνεται μια μόνο συνεδρία.

 5. Κωνσταντινα Φλαμπουρη Λέει: Ιανουάριος 30, 2021 at 11:54 μμ

  Καλησπέρα σας . Αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται και για συσσώρευση λίπους στην πλάτη ;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Φεβρουάριος 11, 2021 at 10:40 πμ

   Ναι μπορούμε να εφαρμόσουμε την κρυολιπόλυση στην περιοχή κάτω ή πάνω από τη γραμμή του σουτιέν, όπου συνήθως υπάρχει ένα μια μικρή αποθήκη λίπους.

 6. Πως ειναι δυνατον να χρειαζεται μονο μια συνεδρια αφου αφαιρει μαξιμουμ μολις το 40% λιπους στην πασχουσα περιοχη??? Θα χρειαστουν 2 ή και 3 συνεδριες για να απαλλαγει καποιος πληρως απο το περιττο λιπος

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιανουάριος 25, 2021 at 9:44 πμ

   Το ποσοστό μείωσης του λίπους αναφέρεται στον αριθμό λιποκυττάρων που μπορεί να καταστρέψει η κρυολιπόλυση με μια συνεδρία σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Βεβαίως, όταν πρόκειται για περιοχές με πολύ λίπος, είτε δεν προτείνουμε την κρυολιπόλυση, είτε γίνονται 2 ή περισσότερες συνεδρίες.

 7. Κυριακή Λέει: Ιούνιος 27, 2020 at 6:33 μμ

  Καλησπέρα σας , έχω 21% ποσοστό λίπους και παρά την έντονη γυμνανστικη και διατροφη , είμαι 21 ετών και ωστόσο τα μπράτσα μου έχουν ανεπιθύμητη χαλαρότητα και μοιάζουν δυσανάλογα ευδωμα με το υπόλοιπο σύνολο . Είναι κατάλληλη η θεραπεία για τη περίπτωση μου ;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιούνιος 29, 2020 at 6:12 μμ

   Εφόσον πρόκειται για σχετικά μικρή υπερλίπωση, στο μέγεθος της μιας παλάμης περίπου, η κρυολιπόλυση μπορεί να δώσει πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που υπάρχει λιποίδημα ή πιο εκτεταμένη υπερλίπωση, συνήθως αντιμετωπίζεται με λιποαναρρόφηση ή baby λιποαναρρόφηση.

 8. Γεια σας, μπορεί αυτή η μέθοδος να “εξαφανίσει” – μειώσει το προγουλι; Δεν έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα, παρ’ όλα αυτά μου φαίνεται πολύ αντιαισθητικό όταν το βλέπω στον καθρέπτη!

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 21, 2020 at 6:26 μμ

   Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει εντοπισμένο λίπος ακριβώς στο διπλοσάγωνο η κρυολιπόλυση μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική. Ως καλύτερη και πιο σίγουρη μέθοδος είναι βέβαια η “baby” λιποαναρρόφηση της περιοχής.

 9. Καλησπέρα! Πόσο είναι το κόστος της συγκεκριμένης θεραπείας? Ευχαριστώ!

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάρτιος 13, 2020 at 12:03 μμ

   Το κόστος της κρυολιπόλυσης εξαρτάται από τον αριθμό των κεφαλών που χρειάζεται για να καλύψουν την εκάστοτε περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες είναι προτιμότερο να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά.

 10. Γεια σας!Θα ηθελα να μαθω αν σε ατομα με διαβητη Τ1 που εχει λιπος στην κοιλια μπορει να γινει κρυολιπολυση και ποσο θα ειναι η χρεωση.ευχαριστω

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Φεβρουάριος 7, 2020 at 9:19 πμ

   Δυστυχώς η κρυολιπόλυση έχει απόλυτη αντένδειξη σε σακχαρώδη διαβήτη τύπου Ι και δε θα πρότεινα σε καμία περίπτωση τη μέθοδο αυτή. Λιποαναρρόφηση ωστόσο μπορεί να εφαρμοστεί κάτω από κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

booking button

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly - in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα...

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly - in.

Μάθετε περισσότερα...