logo
Therapeies-Swmatos_Kriolipolisi

3D Κρυολιπόλυση μιας συνεδρίας


Αντίο λίπος χωρίς χειρουργείο

Η Κρυολιπόλυση ξεκίνησε με το Coolscultping® και είναι μη χειρουργική θεραπεία απομάκρυνσης σωματικού λίπους με έγκριση FDA. Χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη για να εξαφανίσει το

Αυξητική Στήθους

τοπικό πάχος το οποίο δε φεύγει με γυμναστική ή δίαιτα. Η κρυολιπόλυση 3D εφαρμόζεται σε μία μόνο συνεδρία. Δε χρειάζεται επαναλήψεις και συνεχείς επισκέψεις για να φτάσει κανείς στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι αποδεδειγμένα, αξιόλογα και μόνιμα, μειώνοντας το τοπικό πάχος και προσδίδοντας στο σώμα την επιθυμητή εικόνα.

Για ποιους είναι κατάλληλη η Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση 3D είναι μέθοδος που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλη για υπέρβαρα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος. Αντιθέτως η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες ή άνδρες, που παρά την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και τη συχνή άσκηση, δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος. Είτε αυτό εντοπίζεται στην κοιλιά, τους μηρούς, του γλουτούς κτλ.

Πριν προβεί κανείς στη θεραπεία, θα πρέπει να εξεταστεί από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό. Αυτό θα έχει ως σκοπό εκτιμηθεί σε ποιο βαθμό θα ωφεληθεί από την κρυολιπόλυση, ή εάν κάποια άλλη μέθοδος όπως η λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική κτλ είναι αναγκαίες για να πετύχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ρωτήστε τους ιατρούς μας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά, για την επίτευξη ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, μη επεμβατικά, με τη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες, Venus Legacy.

Τώρα η μείωση τοπικού λίπους γίνεται χωρίς χειρουργείο. Απολαύστε ορατά αποτελέσματα, χωρίς πόνο και αποθεραπεία, με μια συνεδρία.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή, ανώδυνη και τελείως ατραυματική. Αρχικά επιλέγουμε τις περιοχές στις οποίες θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό πάχος και τις μαρκάρουμε σε όρθια θέση. Στη συνέχεια γίνεται η επιλογή της κατάλληλης κεφαλής για την περιοχή που θέλουμε να μειώσουμε. Ανά περιοχή και κεφαλή η διαδικασία κρατάει περίπου 1 ώρα, ωστόσο μπορεί κανείς να δουλέψει ταυτόχρονα σε πολλαπλές περιοχές, χρησιμοποιώντας περισσότερες κεφαλές.

Η τοπική ελεγχόμενη εφαρμογή ψύχους έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέφει τα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, χωρίς να καταστρέφει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από τον ίδιο τον οργανισμό, σε ένα διάστημα περίπου 3 μηνών.

Μετά τη θεραπεία

coolsculpting τιμεςΜετά την Κρυολιπόλυση, επιστρέφει κανείς στο σπίτι του και τις καθημερινές δραστηριότητες. Δε χρειάζεται καμία ειδική επίδεση ή περιποίηση μετά τη θεραπεία. Το πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης 3D είναι ότι χρειάζεται μία μόνο εφαρμογή για να φτάσει κανείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγαλύτερη αποθήκευση λίπους στην περιοχή, μπορεί να γίνει μια δεύτερη συνεδρία 3-4 μήνες μετά την πρώτη, η οποία γίνεται δωρεάν.

 

Το μυστικό της επιτυχίας της κρυολιπόλυσης έγκειται στη σωστή επιλογή των ατόμων που είναι κατάλληλα για την τεχνική αυτή. Με βάση την εμπειρία του χειρουργού, όταν η κρυολιπόλυση δεν αναμένεται να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία, προτιμάται η λιποαναρρόφηση ή κάποια άλλη τεχνική απώλειας βάρους.

 

Αποτελέσματα Κρυολιπόλυσης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τις πρώτες 20 μέρες και το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3 μήνες. Μετά το διάστημα αυτό η περιοχή όπου εφαρμόστηκε η κρυολιπόλυση παραμένει για πάντα πιο αδύνατη, εφόσον παραμείνει το σωματικό βάρος σχετικά σταθερό. Η διαφορά στο σώμα φαίνεται και στα ρούχα, καθώς χάνονται μερικοί πόντοι στα σημεία εφαρμογής. Αυτό γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι μπορεί κανείς να φορέσει ξανά στενά παντελόνια που είχαν μείνει σε αχρηστία στη ντουλάπα.

coolsculpting περιοχη κοιλιας

 

Η κυριότερη διαφορά μετά την κρυολιπόλυση είναι ορατή μπροστά στον καθρέφτη. Με την κατάλληλη κρυογλυπτική βελτιώνονται σημαντικά οι σωματικές αναλογίες και το σώμα αποκτάει την εικόνα που δε θα μπορούσε να πετύχει κανείς ποτέ μόνο με γυμναστική και διατροφή.

3D Κρυολιπόλυση

Η κλινική Παπαϊωάννου μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης πετυχαίνει συμμετρικό αποτέλεσμα και μείωση λίπους έως 40%. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται σε μία ώρα, ανώδυνα και αναίμακτα. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και δε γίνεται χρήση αναισθησίας, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες απευθείας. Μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης εκμεταλλευόμαστε έναν ενισχυμένο ψυκτικό μηχανισμό, έως -9° Κελσίου, και ισχυρή υποπίεση που φτάνει τα 50 kilopascal.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου Κρυολιπόλυσης είναι πως επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να πετύχει ενιαία διάχυση της ψύξης, εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Για τις πιο δύσκολες περιοχές με κυρτές επιφάνειες εφαρμόζουμε ειδικές κεφαλές, ώστε να αντιμετωπίσουμε το τοπικό λίπος σε ψωμάκια, γλουτούς, γόνατα και το εσωτερικό των μηρών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360 μοίρες) είναι μοναδική και πατενταρισμένη.

Η κρυολιπόλυση 3D λειτουργεί με την τεχνολογία της ελεγχόμενης ψύξης και στοχεύει μόνο στα εσωτερικά λιποκύτταρα του δέρματος αφήνοντας ανεπηρέαστο τον περιβάλλοντα ιστό και το δέρμα. Η συσκευή είναι διεθνώς πατενταρισμένη και το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι πως λειτουργεί με ενσωματωμένο σύστημα που ελέγχει τη θερμοκρασία. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πολύ χαμηλή ψύξη, τότε η συσκευή σταματά αυτόματα να λειτουργεί. Συνεπώς προστατεύεται το δέρμα και αποφεύγονται πιθανοί ερεθισμοί.

Tο κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι χρειάζεται μία μόνο συνεδρία!

Σχόλια

 1. Αλέξανδρος Λέει: Δεκέμβριος 15, 2019 at 8:49 μμ

  Θα ήθελα να ρωτήσω το κόστος της θεραπείας cryosculpture
  Για την περιοχή της κοιλιάς.
  Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα απλά θα ήθελα 2-3 πόντους μείωση .
  Και επίσης θα ήθελα να μάθω εάν μετά την θεραπεία και την αδρανοποίηση των λιποκυττάρων στην συγκεκριμένη περιοχή, θα υπάρξει μεγαλύτερη συσσωρευση Λίπικου ιστού σε άλλες περιοχές του σώματος με την πάροδο του χρόνου

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Δεκέμβριος 16, 2019 at 5:47 μμ

   Η κρυολιπόλυση επιτυγχάνει μείωση 30-35% του τοπικού πάχους της περιοχής, που είναι σχετικά μικρό ποσοστό, συγκρίνοντάς το για παράδειγμα με μια λιποαναρρόφηση. Αυτό σημαίνει ότι είναι αδύνατο να αλλάξουν οι λιποαποθήκες του σώματος μετά τη θεραπεία.

 2. Μυλωνά Μαρία Λέει: Οκτώβριος 27, 2019 at 10:10 μμ

  Ποιά η διαφορά της κρυολιπόλυσης από το coolsculpting; Με ενδιαφέρει η καταπολέμησις του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς. Ποια από τις δυο μεθόδους ενδείκνυται και ποια η τιμή;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Οκτώβριος 29, 2019 at 5:40 μμ

   Το Coolsculpting είναι το Αμερικάνικο σύστημα κρυολιπόλυσης και έχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα αλλά και το υψηλότερο κόστος. Η τιμή της κρυολιπόλυσης εξαρτάται από το είδος και την ποσότητα των θεραπευτικών κεφαλών που θα χρησιμοποιηθούν και καθορίζεται κατόπιν εξέτασης ή τουλάχιστον εκτίμησης από φωτογραφίες.

 3. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η κρυολιπολυση εφαρμόζεται στην περιοχή του κόκκυγα ( άνωθεν της γλουτιαιας σχισμής)

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Οκτώβριος 21, 2019 at 9:51 πμ

   Δυστυχώς για την περιοχή αυτή δεν υπάρχουν κατάλληλες κεφαλές ούτε κλινικό πρωτόκολλο για κρυολιπόλυση. Η καλύτερη επιλογή είναι με μια μικρής εμβέλειας λιποαναρρόφηση με τοπική αναισθησία.

 4. Ποσο πάει η μια συνέδρια; Θελω για όλο το επάνω μερος

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Οκτώβριος 14, 2019 at 10:35 πμ

   Το κόστος της κρυολιπόλυσης εξαρτάται από το μέγεθος και την κατανομή του λίπους, διότι ανάλογα με αυτά καθορίζεται ο αριθμός και το είδος των κεφαλών που θα χρησιμοποιηθούν.Για καλύτερη ενημέρωση θα ήταν σκόπιμο να στείλετε μερικές φωτογραφίες στο email μας για να το εκτιμήσουμε.

 5. Ελευθερια Λέει: Σεπτέμβριος 3, 2019 at 11:47 μμ

  Καλησπέρα έχω περιττό λίπος στις γάμπες ποια μέθοδος είναι η κατάλληλη χωρίς να γίνει χρήση από Νυστέρι ;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Σεπτέμβριος 5, 2019 at 6:06 μμ

   Δυστυχώς στις γαστροκνημίες δε μπορεί να εφαρμοστεί κάποια άλλη μέθοδος εκτός από τη λιποαναρρόφηση. Βέβαια, πρόκειται για μια αρκετά ατραυματική επέμβαση με γρήγορη αποθεραπεία, που μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία.

 6. Καλησπέρα σας. Πάσχω από λιποίδημα στα πόδια. Ειδικά στα γόνατα και στους αστραγάλους.
  Θεωρείται ότι θα μπορούσε να βοηθήσει η συγκεκριμένη θεραπεία; Αν ναι, ποσό υπολογίζεται το κόστος;
  Σας ευχαριστώ.

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιούνιος 3, 2019 at 5:45 μμ

   Η κρυολιπόλυση έχει συνήθως αντένδειξη σε περίπτωση λιποιδήματος και σε καμία περίπτωση δεν ενδείκνυται για τους αστραγάλους. Η μόνη αποτελεσματική τεχνική είναι η λιποαναρρόφηση και μάλιστα όχι με τις κλασικές τεχνικές, αλλά με πιο ατραυματικές. Επίσης βοηθάει το λεμφικό μασάζ και το LPG.

 7. Αθηνά Λέει: Μάιος 30, 2019 at 10:56 πμ

  Θα μπορούσατε να μας πείτε τιμή για ψωμάκια και κοιλιά; Γίνεται κάποια ειδική έκπτωση για πολλές συνεδρίες; Αν πραγματοποιηθεί ραντεβού για να εκτιμηθεί αν η κρυολιπολυση είναι κατάλληλη ποσο χρεώνεται ;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 30, 2019 at 6:54 μμ

   Στα ψωμάκια η κρυολιπόλυση συνήθως δεν είναι αποτελεσματική, αλλά θα πρέπει να εξετάσουμε την περιοχή από κοντά για να κρίνουμε εάν αξίζει τον κόπο να γίνει κρυολιπόλυση ή εάν είναι σκόπιμο να γίνει λιποαναρρόφηση. Επίσης, υπάρχει κάποια έκπτωση στις πολλαπλές κεφαλές αλλά χρειάζεται πρώτα να εξετάσουμε τις περιοχές για να επιλέξουμε την κατάλληλη στρατηγική.

 8. Πάνος Λέει: Μάιος 28, 2019 at 8:18 μμ

  γεια σας.. εχω χασει 40 κιλα και εχω πολυ χαλαρο δερμα στην κοιλια και στα μπρατσα. γινεται εφαρμογή και αν ναι θα εχουμε αποτέλεσμα;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 28, 2019 at 8:21 μμ

   Εφόσον υπάρχει έντονη χαλάρωση, η κρυολιπολυση δεν είναι αποτελεσματική και δε συνιστάται. Ενδεχομένως μόνο τα πλαϊνά του κορμού βελτιωθούν ως έναν βαθμό. Όταν υπάρχει μη αναστρέψιμη βλάβη του δέρματος και του συνδετικού ιστού συνήθως η κοιλιοπλαστική είναι ο μόνος τρόπος να διορθωθεί επαρκώς το κοιλιακό τοίχωμα.

 9. Καλησπέρα σας!Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται η κρυολιπόλυση στην περιοχή των μπάτσων κι αν υπάρχει ειδική κεφαλή γιαυτό το σημείο

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Αύγουστος 21, 2018 at 12:35 μμ

   Για τα μπράτσα υπάρχει ειδική κεφαλή και εφόσον υπάρχει κατάλληλη ένδειξη το αποτέλεσμα είναι συνήθως πολύ ικανοποιητικό.

 10. Καλησπέρα,για την περιοχή των γλουτών τα λεγόμενα ψωμάκια φαντάζομαι ότι εφαρμόζονται δύο κεφαλές σύγχρονος μια δεξιά και μία αριστερά για ομοιόμορφα αποτελέσματα την ίδια μέρα. Η χρέωση αφορά την περιοχή και λογίζεται ως μια κεφαλή ή ως δυο; ευχαριστώ

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιούνιος 26, 2018 at 2:20 μμ

   Η κάθε κεφαλή χρεώνεται ξεχωριστά, ωστόσο στις πολλαπλές εφαρμογές υπάρχει έκπτωση. Επειδή η υπερλίπωση στα ψωμάκια είναι πιο ανθεκτική στην κρυολιπόλυση, θα πρέπει πρώτα να εξετάσουμε εάν είναι εφικτό να πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα με τη συγκεκριμένη μέθοδο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

booking button

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly - in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα...

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly - in.

Μάθετε περισσότερα...