logo
Therapeies-Swmatos_Kriolipolisi

3D Κρυολιπόλυση μιας συνεδρίας


Αντίο λίπος χωρίς χειρουργείο

Η Κρυολιπόλυση ξεκίνησε με το Coolscultping® και είναι μη χειρουργική θεραπεία απομάκρυνσης σωματικού λίπους με έγκριση FDA. Χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη για να εξαφανίσει το

Αυξητική Στήθους

τοπικό πάχος το οποίο δε φεύγει με γυμναστική ή δίαιτα. Η κρυολιπόλυση 3D εφαρμόζεται σε μία μόνο συνεδρία. Δε χρειάζεται επαναλήψεις και συνεχείς επισκέψεις για να φτάσει κανείς στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι αποδεδειγμένα, αξιόλογα και μόνιμα, μειώνοντας το τοπικό πάχος και προσδίδοντας στο σώμα την επιθυμητή εικόνα.

Για ποιους είναι κατάλληλη η Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση 3D είναι μέθοδος που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλη για υπέρβαρα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος. Αντιθέτως η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες ή άνδρες, που παρά την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και τη συχνή άσκηση, δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος. Είτε αυτό εντοπίζεται στην κοιλιά, τους μηρούς, του γλουτούς κτλ.

Πριν προβεί κανείς στη θεραπεία, θα πρέπει να εξεταστεί από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό. Αυτό θα έχει ως σκοπό εκτιμηθεί σε ποιο βαθμό θα ωφεληθεί από την κρυολιπόλυση, ή εάν κάποια άλλη μέθοδος όπως η λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική κτλ είναι αναγκαίες για να πετύχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ρωτήστε τους ιατρούς μας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά, για την επίτευξη ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, μη επεμβατικά, με τη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες, Venus Legacy.

Τώρα η μείωση τοπικού λίπους γίνεται χωρίς χειρουργείο. Απολαύστε ορατά αποτελέσματα, χωρίς πόνο και αποθεραπεία, με μια συνεδρία.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή, ανώδυνη και τελείως ατραυματική. Αρχικά επιλέγουμε τις περιοχές στις οποίες θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό πάχος και τις μαρκάρουμε σε όρθια θέση. Στη συνέχεια γίνεται η επιλογή της κατάλληλης κεφαλής για την περιοχή που θέλουμε να μειώσουμε. Ανά περιοχή και κεφαλή η διαδικασία κρατάει περίπου 1 ώρα, ωστόσο μπορεί κανείς να δουλέψει ταυτόχρονα σε πολλαπλές περιοχές, χρησιμοποιώντας περισσότερες κεφαλές.

Η τοπική ελεγχόμενη εφαρμογή ψύχους έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέφει τα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, χωρίς να καταστρέφει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από τον ίδιο τον οργανισμό, σε ένα διάστημα περίπου 3 μηνών.

Μετά τη θεραπεία

coolsculpting τιμεςΜετά την Κρυολιπόλυση, επιστρέφει κανείς στο σπίτι του και τις καθημερινές δραστηριότητες. Δε χρειάζεται καμία ειδική επίδεση ή περιποίηση μετά τη θεραπεία. Το πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης 3D είναι ότι χρειάζεται μία μόνο εφαρμογή για να φτάσει κανείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγαλύτερη αποθήκευση λίπους στην περιοχή, μπορεί να γίνει μια δεύτερη συνεδρία 3-4 μήνες μετά την πρώτη, η οποία γίνεται δωρεάν.

 

Το μυστικό της επιτυχίας της κρυολιπόλυσης έγκειται στη σωστή επιλογή των ατόμων που είναι κατάλληλα για την τεχνική αυτή. Με βάση την εμπειρία του χειρουργού, όταν η κρυολιπόλυση δεν αναμένεται να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία, προτιμάται η λιποαναρρόφηση ή κάποια άλλη τεχνική απώλειας βάρους.

 

Αποτελέσματα Κρυολιπόλυσης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τις πρώτες 20 μέρες και το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3 μήνες. Μετά το διάστημα αυτό η περιοχή όπου εφαρμόστηκε η κρυολιπόλυση παραμένει για πάντα πιο αδύνατη, εφόσον παραμείνει το σωματικό βάρος σχετικά σταθερό. Η διαφορά στο σώμα φαίνεται και στα ρούχα, καθώς χάνονται μερικοί πόντοι στα σημεία εφαρμογής. Αυτό γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι μπορεί κανείς να φορέσει ξανά στενά παντελόνια που είχαν μείνει σε αχρηστία στη ντουλάπα.

coolsculpting περιοχη κοιλιας

 

Η κυριότερη διαφορά μετά την κρυολιπόλυση είναι ορατή μπροστά στον καθρέφτη. Με την κατάλληλη κρυογλυπτική βελτιώνονται σημαντικά οι σωματικές αναλογίες και το σώμα αποκτάει την εικόνα που δε θα μπορούσε να πετύχει κανείς ποτέ μόνο με γυμναστική και διατροφή.

3D Κρυολιπόλυση

Η κλινική Παπαϊωάννου μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης πετυχαίνει συμμετρικό αποτέλεσμα και μείωση λίπους έως 40%. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται σε μία ώρα, ανώδυνα και αναίμακτα. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και δε γίνεται χρήση αναισθησίας, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες απευθείας. Μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης εκμεταλλευόμαστε έναν ενισχυμένο ψυκτικό μηχανισμό, έως -9° Κελσίου, και ισχυρή υποπίεση που φτάνει τα 50 kilopascal.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου Κρυολιπόλυσης είναι πως επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να πετύχει ενιαία διάχυση της ψύξης, εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Για τις πιο δύσκολες περιοχές με κυρτές επιφάνειες εφαρμόζουμε ειδικές κεφαλές, ώστε να αντιμετωπίσουμε το τοπικό λίπος σε ψωμάκια, γλουτούς, γόνατα και το εσωτερικό των μηρών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360 μοίρες) είναι μοναδική και πατενταρισμένη.

Η κρυολιπόλυση 3D λειτουργεί με την τεχνολογία της ελεγχόμενης ψύξης και στοχεύει μόνο στα εσωτερικά λιποκύτταρα του δέρματος αφήνοντας ανεπηρέαστο τον περιβάλλοντα ιστό και το δέρμα. Η συσκευή είναι διεθνώς πατενταρισμένη και το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι πως λειτουργεί με ενσωματωμένο σύστημα που ελέγχει τη θερμοκρασία. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πολύ χαμηλή ψύξη, τότε η συσκευή σταματά αυτόματα να λειτουργεί. Συνεπώς προστατεύεται το δέρμα και αποφεύγονται πιθανοί ερεθισμοί.

Tο κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι χρειάζεται μία μόνο συνεδρία!

Σχόλια

 1. Καλησπέρα. Για χαλάρωση κοιλιάς ενδείκνυται κρυογλυπτικη ή κάτι άλλο;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιούνιος 19, 2018 at 5:20 μμ

   Η χαλάρωση στην κοιλιακή χώρα, ειδικά μετά από απώλεια βάρους μπορεί ως ένα βαθμό να βελτιωθεί με την κρυογλυπτική, ωστόσο υπάρχουν πιο στοχευμένες θεραπείες για το συγκεκριμένο πρόβλημα, όπως οι ραδιοσυχνότητες, τα νήματα κτλ. Ωστόσο, σε μερικές περιπτώσεις ενδείκνυται κοιλιοπλαστική. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξετάσουμε το πρόβλημα από κοντά για να προτείνουμε την ιδανική λύση.

 2. Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται στο προγουλι;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιούνιος 3, 2018 at 10:25 πμ

   Με το Coolsculpting μπορεί να γίνει κρυολιπολυση στο διπλοσάγωνο με την ειδική κεφαλή. Χρειάζεται να υπάρχει ωστόσο κατάλληλη ένδειξη

 3. Αγγελική Λέει: Μάιος 29, 2018 at 11:04 πμ

  Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται στην περιοχή των χεριών?

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 29, 2018 at 11:17 πμ

   Η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί στους βραχίονες, όχι από τον αγκώνα και κάτω

 4. Χριστινα Λέει: Μάιος 18, 2018 at 4:52 μμ

  (Οι θεραπείες Coolsculpting σε πολλαπλές περιοχές μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα χωρίς κανέναν κίνδυνο)
  Αν δεν υπαρχει χρονος διαθεσιμος να γινουν σε μια μερα..τοτε μπορουν να γινουν την επομενη μερα η σε μια εβδομαδα;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 23, 2018 at 5:49 μμ

   Εφόσον υπάρχει χρόνος, μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα. Εάν σπάσουμε τη θεραπεία σε περισσότερες μέρες, καλό είναι να γίνεται εφαρμογή σε δεξιά και αριστερή πλευρά ταυτόχρονα για να μην υπάρχει ασυμμετρία το πρώτο διάστημα.

 5. Χριστινα Λέει: Μάιος 17, 2018 at 3:42 μμ

  καλησπερα,αν καποιος χρειαζεται να κανει κρυολιπολιση σε διαφορετικες περιοχες π.χ. ψωμακια και κοιλια ,ποση χρονικη αποσταση πρεπει να υπαρχει απο την μια περιοχη εως την αλλη; και αν χρειαζεται και δευτερη επισκεψη στην ιδια περιοχη σε ποσο χρονο πρεπει να γινει η επαναληψη;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 17, 2018 at 4:13 μμ

   Οι θεραπείες Coolsculpting σε πολλαπλές περιοχές μπορούν να γίνουν την ίδια μέρα χωρίς κανέναν κίνδυνο. Επαναληπτική συνέδρια δε χρειάζεται στο 98% των περιπτώσεων, εφόσον όμως είναι απαραίτητο γίνεται μετά τους 3 μήνες

 6. Καλησπέρα,
  Έχω κάνει κρυολιπολυση 2 φορές στην κοιλιακή χώρα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα…Μου είπαν να κάνω φουλ διατροφή και γυμναστική που θα φέρει αποτέλεσμα. Θέλω να ρωτήσω Εάν παίζει ρόλο το μηχάνημα και εαν ο οργανισμός του ανθρώπου παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση της.

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 11, 2018 at 4:52 μμ

   Παίζει τεράστιο ρόλο το μηχάνημα, αλλά και η ιατρική ένδειξη πριν τη θεραπεία, ώστε να εφαρμοστούν οι κατάλληλες κεφαλές στο κατάλληλο σημείο. Με το Coolsculpting το ποσοστό επιτυχίας είναι 98%

 7. σε ποσα σημεια συγχρονως μπορει να γινει η κρυολιπόλυση? μπορει να γινει σε μηρους, γονατα και ψωμακια ταυτοχρονα?

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάρτιος 26, 2018 at 5:57 μμ

   Κρυολιπόλυση μπορεί να γίνει σε περισσότερες περιοχές την ίδια μέρα, όχι όμως ταυτόχρονα. Μπορούν να δουλεύουν μέχρι δύο περιοχές την ίδια στιγμή.

 8. Στέλλα Λέει: Μάρτιος 13, 2018 at 11:33 πμ

  Θα ήθελα να σας ρωτησω μετα από πόσο χρονικό διάστημα απο γέννα με καισαρική μπορώ να προβώ σε κρυολιπόλυση στην περιοχή της κοιλιάς και των γλουτων.Ευχαριστώ

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάρτιος 14, 2018 at 9:44 πμ

   Εφόσον θηλάζετε υπάρχει αντένδειξη και δε μπορεί να γίνει κρυολιπόλυση. Κατά τα άλλα στην περιοχή των γλουτών μπορεί να γίνει σχετικά άμεσα, ενώ για την κοιλιά θα χρειαστεί να περιμένουμε 2-3 μήνες τουλάχιστον για να κατασταλάξει το οίδημα και να υπάρχει πραγματική εικόνα.

 9. Καλησπερα ενδιαφερομαι για την κρυολιπολυση αλλα επεδη ειμαι απο αρκετα μακρυα θα ηθελα να μαθω ποσες συνεδριες θα χρειαστουν για την περιοχη της κοιλιας μονο οπου υπαρχει τοπικο λιπος κι εαν θα πρεπει να γινουν καποιες εξετασεις πιο μπροστα γιατι οταν βρισκομαι θεσσαλονικη ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος και το κοστος φυσικα. Ευχαριστω πολυ.

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάρτιος 12, 2018 at 9:21 μμ

   Το Coolsculpting γίνεται σε μία μόνο συνεδρία και δε χρειάζεται επαναλήψεις. Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό και το είδος των κεφαλών που είναι απαραίτητα για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και προκύπτει κατόπιν εξέτασης. Για μια πρώτη εκτίμηση μπορείτε να στείλετε φωτογραφίες της περιοχής. Εξετάσεις πιο πριν δε χρειάζεται να γίνουν.

 10. Δανάη Παπανδρέου Λέει: Μάρτιος 8, 2018 at 6:13 μμ

  Παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε αν το διπλοσαγονο ατιμετωπιζεται με την κρυολιπόλυση; ευχαριστώ

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάρτιος 8, 2018 at 9:15 μμ

   Το διπλοσαγωνο αντιμετωπίζεται με Coolsculpting, εφόσον δεν υπάρχει χαλάρωση. Η σύσταση συνήθως είναι για δύο συνεδρίες. Για την περιοχή αυτή χρησιμοποιείται ειδική κεφαλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

booking button

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly - in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα...

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly - in.

Μάθετε περισσότερα...