logo
Therapeies-Swmatos_Kriolipolisi

3D Κρυολιπόλυση μιας συνεδρίας


Αντίο λίπος χωρίς χειρουργείο

Η Κρυολιπόλυση ξεκίνησε με το Coolscultping® και είναι μη χειρουργική θεραπεία απομάκρυνσης σωματικού λίπους με έγκριση FDA. Χρησιμοποιεί ελεγχόμενη ψύξη για να εξαφανίσει το

Αυξητική Στήθους

τοπικό πάχος το οποίο δε φεύγει με γυμναστική ή δίαιτα. Η κρυολιπόλυση 3D εφαρμόζεται σε μία μόνο συνεδρία. Δε χρειάζεται επαναλήψεις και συνεχείς επισκέψεις για να φτάσει κανείς στο τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα είναι αποδεδειγμένα, αξιόλογα και μόνιμα, μειώνοντας το τοπικό πάχος και προσδίδοντας στο σώμα την επιθυμητή εικόνα.

Για ποιους είναι κατάλληλη η Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση 3D είναι μέθοδος που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, όπου κι αν βρίσκεται αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλη για υπέρβαρα άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος. Αντιθέτως η μέθοδος είναι ιδανική για γυναίκες ή άνδρες, που παρά την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και τη συχνή άσκηση, δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος. Είτε αυτό εντοπίζεται στην κοιλιά, τους μηρούς, του γλουτούς κτλ.

Πριν προβεί κανείς στη θεραπεία, θα πρέπει να εξεταστεί από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό. Αυτό θα έχει ως σκοπό εκτιμηθεί σε ποιο βαθμό θα ωφεληθεί από την κρυολιπόλυση, ή εάν κάποια άλλη μέθοδος όπως η λιποαναρρόφηση, κοιλιοπλαστική κτλ είναι αναγκαίες για να πετύχει κανείς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ρωτήστε τους ιατρούς μας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά, για την επίτευξη ακόμη καλύτερων αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, μη επεμβατικά, με τη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες, Venus Legacy.

Τώρα η μείωση τοπικού λίπους γίνεται χωρίς χειρουργείο. Απολαύστε ορατά αποτελέσματα, χωρίς πόνο και αποθεραπεία, με μια συνεδρία.

Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά απλή, ανώδυνη και τελείως ατραυματική. Αρχικά επιλέγουμε τις περιοχές στις οποίες θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό πάχος και τις μαρκάρουμε σε όρθια θέση. Στη συνέχεια γίνεται η επιλογή της κατάλληλης κεφαλής για την περιοχή που θέλουμε να μειώσουμε. Ανά περιοχή και κεφαλή η διαδικασία κρατάει περίπου 1 ώρα, ωστόσο μπορεί κανείς να δουλέψει ταυτόχρονα σε πολλαπλές περιοχές, χρησιμοποιώντας περισσότερες κεφαλές.

Η τοπική ελεγχόμενη εφαρμογή ψύχους έχει ως αποτέλεσμα να καταστρέφει τα λιποκύτταρα που υπάρχουν κάτω από το δέρμα, χωρίς να καταστρέφει το δέρμα ή άλλους ιστούς. Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται σταδιακά από τον ίδιο τον οργανισμό, σε ένα διάστημα περίπου 3 μηνών.

Μετά τη θεραπεία

coolsculpting τιμεςΜετά την Κρυολιπόλυση, επιστρέφει κανείς στο σπίτι του και τις καθημερινές δραστηριότητες. Δε χρειάζεται καμία ειδική επίδεση ή περιποίηση μετά τη θεραπεία. Το πλεονέκτημα της κρυολιπόλυσης 3D είναι ότι χρειάζεται μία μόνο εφαρμογή για να φτάσει κανείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου υπάρχει μεγαλύτερη αποθήκευση λίπους στην περιοχή, μπορεί να γίνει μια δεύτερη συνεδρία 3-4 μήνες μετά την πρώτη, η οποία γίνεται δωρεάν.

 

Το μυστικό της επιτυχίας της κρυολιπόλυσης έγκειται στη σωστή επιλογή των ατόμων που είναι κατάλληλα για την τεχνική αυτή. Με βάση την εμπειρία του χειρουργού, όταν η κρυολιπόλυση δεν αναμένεται να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία, προτιμάται η λιποαναρρόφηση ή κάποια άλλη τεχνική απώλειας βάρους.

 

Αποτελέσματα Κρυολιπόλυσης

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά τις πρώτες 20 μέρες και το τελικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μετά από 3 μήνες. Μετά το διάστημα αυτό η περιοχή όπου εφαρμόστηκε η κρυολιπόλυση παραμένει για πάντα πιο αδύνατη, εφόσον παραμείνει το σωματικό βάρος σχετικά σταθερό. Η διαφορά στο σώμα φαίνεται και στα ρούχα, καθώς χάνονται μερικοί πόντοι στα σημεία εφαρμογής. Αυτό γίνεται αντιληπτό από το γεγονός ότι μπορεί κανείς να φορέσει ξανά στενά παντελόνια που είχαν μείνει σε αχρηστία στη ντουλάπα.

coolsculpting περιοχη κοιλιας

 

Η κυριότερη διαφορά μετά την κρυολιπόλυση είναι ορατή μπροστά στον καθρέφτη. Με την κατάλληλη κρυογλυπτική βελτιώνονται σημαντικά οι σωματικές αναλογίες και το σώμα αποκτάει την εικόνα που δε θα μπορούσε να πετύχει κανείς ποτέ μόνο με γυμναστική και διατροφή.

3D Κρυολιπόλυση

Η κλινική Παπαϊωάννου μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης πετυχαίνει συμμετρικό αποτέλεσμα και μείωση λίπους έως 40%. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται σε μία ώρα, ανώδυνα και αναίμακτα. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και δε γίνεται χρήση αναισθησίας, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες απευθείας. Μέσω της 3D Κρυολιπόλυσης εκμεταλλευόμαστε έναν ενισχυμένο ψυκτικό μηχανισμό, έως -9° Κελσίου, και ισχυρή υποπίεση που φτάνει τα 50 kilopascal.

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου Κρυολιπόλυσης είναι πως επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να πετύχει ενιαία διάχυση της ψύξης, εξασφαλίζοντας ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Για τις πιο δύσκολες περιοχές με κυρτές επιφάνειες εφαρμόζουμε ειδικές κεφαλές, ώστε να αντιμετωπίσουμε το τοπικό λίπος σε ψωμάκια, γλουτούς, γόνατα και το εσωτερικό των μηρών. Η συγκεκριμένη τεχνολογία τρισδιάστατης εφαρμογής της ψύξης (360 μοίρες) είναι μοναδική και πατενταρισμένη.

Η κρυολιπόλυση 3D λειτουργεί με την τεχνολογία της ελεγχόμενης ψύξης και στοχεύει μόνο στα εσωτερικά λιποκύτταρα του δέρματος αφήνοντας ανεπηρέαστο τον περιβάλλοντα ιστό και το δέρμα. Η συσκευή είναι διεθνώς πατενταρισμένη και το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι πως λειτουργεί με ενσωματωμένο σύστημα που ελέγχει τη θερμοκρασία. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πολύ χαμηλή ψύξη, τότε η συσκευή σταματά αυτόματα να λειτουργεί. Συνεπώς προστατεύεται το δέρμα και αποφεύγονται πιθανοί ερεθισμοί.

Tο κυριότερο πλεονέκτημα είναι ότι χρειάζεται μία μόνο συνεδρία!

Σχόλια

 1. Καλησπέρα. Θηλάζω 21 μήνες. Θεωρείτε ότι δεν πρέπει να κάνω τη θεραπεία, έστω και αν θηλάζει μόνο 5 φορές τη μέρα;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Φεβρουάριος 20, 2018 at 8:14 πμ

   Δυστυχώς το Coolsculpting έχει αντένδειξη στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν γίνει μελέτες, όπως και με τα περισσότερα φάρμακα και ιατρικές εφαρμογές σε εγκυμονούσες και θηλάζουσες. Επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν δεδομένα, η θεραπεία μπορεί να μην είναι ασφαλής ή μπορεί να μην προσφέρει θα επιθυμητά αποτελέσματα. Καλύτερα λοιπόν να γίνει κρυολιπόλυση μετά τον αποθηλασμό.

 2. καλημέρα σας, η κρυολιπόλυση ενδείκνυται σε περίοδο εγκυμοσύνης. στα πλαινα ( ψωμάκια που λέμε) απο τα ποδια σαν περιοχή.

  ευχαριστώ.

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιανουάριος 18, 2018 at 4:36 μμ

   Η κρυολιπόλυση Coolsculpting, όπως και σχεδόν όλες οι θεραπείες έχουν πλήρη αντένδειξη κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

 3. μια ιδεα για το κοστος μπορειτε να νας δωσετε?εστω κατα προσεγγιση ποσο κοστιζει μια συνεδρεια

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιανουάριος 10, 2018 at 8:13 μμ

   Το κόστος της κρυολιπόλυσης εξαρτάται από το συνολικό αριθμό των κεφαλών. Για μια περιοχή είναι 200€

 4. η κρυολιπολυση εχει αποτελεσμα στην μειωση της συσωρευσης λιπους στο στηθος στους αντρες???η αυτο διορθωνεται μονο με επεμβαση??

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιανουάριος 9, 2018 at 12:57 μμ

   Σε περιπτώσεις λιπομαστίας, δηλαδή συσσώρευσης λίπους στην περιοχή του στήθους, η κρυολιπόλυση μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για υπερτροφία του αδένα, ή για περιπτώσεις έντονης γυναικομαστίας.

 5. Κωνσταντίνος Λέει: Δεκέμβριος 13, 2017 at 10:55 μμ

  Από ποια ηλικία μπορεί κανείς να κάνει κρυολιπόλυση;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Δεκέμβριος 14, 2017 at 6:32 μμ

   Κρυολιπόλυση μπορεί να κάνει κάποιος μετά το τέλος της σωματικής ανάπτυξης. Αυτό πρακτικά σημαίνει στα κορίτσια μετά τα 16 και στα αγόρια μετά τα 18

 6. Καλημέρα
  Θα ήθελα να μάθω αν το δέρμα μετά την κρυολιπολυση θα φαίνεται σαν να υπάρχει χαλάρωση και θα κρεμάσει στα σημεία που θα γίνει η εφαρμογή (όπως πχ συμβαίνει μετά από αδυνάτισμα με απώλεια λίπους )

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Δεκέμβριος 11, 2017 at 5:45 μμ

   Η κρυολιπόλυση σίγουρα δε χειροτερεύει τη χαλάρωση, ωστόσο η εφαρμογή δε συνιστάται σε περιοχές με βαριά χαλάρωση, διότι το αποτέλεσμα θα είναι φτωχό. Η επιλογή γίνεται πάντα κατόπιν ιατρικής εξέτασης.

 7. Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας κάνω δύο ερωτήσεις.
  1. Μπορείτε να μου πείτε αν η κρυολιπόλυση είναι κατάλληλη για εφαρμογή στην κοιλιακή χώρα μετά από δύο καισαρικές επεμβάσεις, κατά τις οποίες τα τοιχώματα της μήτρας έχουν λεπτύνει αισθητά (θα ήθελα να ξέρω αν επηρεάζει το εσωτερικό σύστημα της γυναίκας πέρα από τα λιποκύτταρα).
  2. Παντού ακούγαμε ότι εμείς οι γυναίκες δεν πρέπει να αφήνουμε την κοιλιά μας να κρυώνει. Με την τόσο χαμηλή θερμοκρασία υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τα γυναικολογικά;

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Οκτώβριος 30, 2017 at 8:34 μμ

   Η κρυολιπόλυση δεν έχει καμία επίδραση στο εσωτερικό της κοιλιάς, διότι η ψύξη δεν διαπερνά παρά ελάχιστα εκατοστά. Επίσης, η διάρκεια είναι μόνο μία ώρα ανά περιοχή, οπότε δεν προλαβαίνουν να “κρυώσουν” τα γυναικολογικά κτλ. Πάνω από όλα, η τεχνική βασίζεται σε εκατοντάδες μελέτες και έρευνα, που αν είχε δείξει το παραμικρό, δε θα είχε προχωρήσει.

 8. Καλησπέρα , ενδείκνεται κρυολιπόληση στην ηβική περιοχή του άντρα;
  Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  Κ.Ι.

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Σεπτέμβριος 11, 2017 at 6:19 μμ

   Εφόσον υπάρχει αρκετό λίπος για να το πιάσει η κεφαλή σωστά υπάρχει ένδειξη για κρυολιπόλυση, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσουμε από κοντά

 9. Μπορει η συγκεκριμενη εφαρμογη να συσφιξει και το δερμα μετα απο επεμβαση , αφαιρεση λιπους, με vaser lipo?
  ευχαριστω

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Αύγουστος 22, 2017 at 7:33 μμ

   Η κρυολιπόλυση δεν μπορεί συνήθως να διορθώσει προβλήματα από προηγούμενες λιποαναρροφήσεις.

 10. Ειρήνη Συμεωνιδου Λέει: Μάιος 20, 2017 at 12:42 μμ

  Γεια σας,

  Με ενδιαφέρει να μάθω κόστος για ένα σημείο, την κοιλιά μου. Μπορείτε να μου πείτε τιμή χωρίς επισκέπτρια? έχω ήδη κάνει μια επισκέπτη στο εξωτερικό.
  /Ειρήνη

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 22, 2017 at 11:57 πμ

   Το κόστος της κρυολιπόλυσης είναι εξατομικευμένο, ανάλογα με την περιοχή και τον αριθμό των κεφαλών που θα εφαρμοστούν. Για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε μια συγκεκριμένη τιμή για τη θεραπεία, θα ήταν προτιμότερο να μας αποστείλετε αρχικά στο email μας φωτογραφίες της περιοχής που σας ενδιαφέρει.
   plastic@drpapaioannou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

booking button

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly - in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα...

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly - in.

Μάθετε περισσότερα...