logo
Therapeies-Swmatos-Soprano-Ice

Αποτρίχωση Laser Soprano Ice


Soprano ICE

Αυξητική ΣτήθουςΗ μόνιμη αποτρίχωση laser δεν είναι, πια, μια επώδυνη διαδικασία. Με τη νέα τεχνολογία της Alma laser και του μηχανήματος Soprano Ice, διαθέτουμε την τεχνική super hair removal, μια τελείως ανώδυνη αποτρίχωση, κατάλληλη ακόμα και για σκούρο τύπο δέρματος ή μετά το μαύρισμα. Η νέα τεχνική αυτή βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία λέιζερ Αλεξανδρίτη σταθερής κατάστασης Solid state, που επιτρέπει την ελεγχόμενη κατανομή ενέργειας στους θυλάκους των τριχών, σε συνδυασμό με την κεφαλή ψύξης ICE, η οποία ψύχει το δέρμα κατά την εφαρμογή, μηδενίζοντας κάθε κίνδυνο εγκαύματος, ακόμα και στα σκούρα δέρματα.

 

Άμεση μόνιμη Αποτρίχωση με λέιζερ Soprano Ice

 

 

Με το Soprano ICE μπορεί να γίνει μόνιμη αποτρίχωση laser όλο το χρόνο, ακόμα και κατά την καλοκαιρινή περίοδο, με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία. Με τις ειδικές κεφαλές και τα κατάλληλα προγράμματα, η αποτρίχωση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα σημεία του σώματος. Με τη νέα τεχνολογία του Soprano Ice, ο χρόνος θεραπείας μειώνεται στο μισό, ενώ ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα in motion, καταστρέφονται ελεγχόμενα οι θύλακοι των τριχών, χωρίς να μένουν κενά μεταξύ των πεδίων εφαρμογής.

Η αποτρίχωση laser Soprano Ice είναι η πλέον δημοφιλής τεχνική απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης ή υπερβολικής τριχοφυΐας, προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με κλασικές μεθόδους αποτρίχωσης όπως το ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί, η ηλεκτρόλυση, η χημική αποτρίχωση κτλ. Τώρα, η αποτρίχωση laser στη Θεσσαλονίκη έγινε ακόμα πιο ασφαλής και ανώδυνη, κατάλληλη τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες, για όλες τις περιοχές του σώματος, χωρίς τον κίνδυνο εγκαύματος και με μόνιμο αποτέλεσμα.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να γίνει αποτρίχωση laser Soprano Ice

Πρακτικά, η αποτρίχωση με laser μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και του προσώπου. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις πιο δημοφιλείς περιοχές όπου εφαρμόζεται η αποτρίχωση.

Αποτρίχωση laser πόδια

Στα πόδια η αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη μπορεί να αφορά τις γάμπες, τους μηρούς ή και ολόκληρη την επιφάνεια των ποδιών. Με την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος γίνεται μια εξατομικευμένη θεραπεία, με σκοπό τη μόνιμη αντιμετώπιση της τριχοφυΐας των ποδιών

Αποτρίχωση laser στο μπικίνι

Η αποτρίχωση laser μπικίνι δε χρειάζεται να είναι μια επώδυνη διαδικασία. Τώρα με την τεχνολογία super hair removal αφαιρούνται μόνιμα οι ανεπιθύμητες τρίχες στην περιοχή του μπικίνι και του εφηβαίου, χωρίς τον κίνδυνο εγκαύματος και με σχεδόν μηδενικό ερεθισμό της ευαίσθητης αυτής περιοχής.

Αποτρίχωση με laser στις μασχάλες

Η ριζική αποτρίχωση στις μασχάλες είναι τελείως ανώδυνη και αποτελεσματική. Το laser Αλεξανδρίτη είναι το πλέον κατάλληλο για μόνιμη εξάλειψη των τριχών της μασχάλης, χωρίς να υφίσταται ο παραμικρός κίνδυνος για αλληλεπίδραση με τους λεμφαδένες της. Έτσι, προσφέρουμε ένα μόνιμο, ανώδυνο αποτέλεσμα, χωρίς παρενέργειες.

Αποτρίχωση με laser μουστάκι

Με την ειδική κεφαλή του προσώπου, η αφαίρεση των τριχών του άνω χείλους είναι μια ταχύτατη και πολύ αποτελεσματική διαδικασία, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος πρόωρης γήρανσης του δέρματος της περιοχής αυτής.

Αποτρίχωση προσώπου laser

Εκτός από της αποτρίχωση στο μουστάκι, μπορούν να αφαιρεθούν και άλλες ανεπιθύμητες τρίχες του προσώπου. Η αποτρίχωση προσώπου laser προτιμάται πολύ συχνά από τους άντρες, προκειμένου να απομακρυνθούν τρίχες στην περιοχή των ζυγωματικών ή του λαιμού. Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια, χωρίς εμφάνιση ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, ενώ η διαδικασία της αποτρίχωσης είναι εντελώς ατραυματική, χωρίς να προκαλεί πόνους ή ερεθίσματα. Προσφέροντας ειδικές, χαμηλές τιμές γνωριμίας, τώρα είναι η ευκαιρία να κλείσετε το ραντεβού σας, για μια πρώτη συνεδρία.

Αποτρίχωση πλάτης με laser

Η τριχοφυΐα στην πλάτη είναι ιδιαίτερα ανεπιθύμητη και αρκετά συχνή στους άντρες. Η αποτρίχωση πλάτης laser, και συγκεκριμένα με την τεχνολογία super hair removal, είναι τελείως ανώδυνη και μπορεί να γίνει κάθε εποχή. Μπορεί να προσφέρει άριστα αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια, χαρίζοντάς σας λείο και καθαρό δέρμα, χωρίς την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Αποτρίχωση κοιλιάς με laser

Είτε πρόκειται για διάσπαρτες τρίχες κάτω από τον ομφαλό, είτε για έντονη τριχοφυΐα σε ολόκληρη την κοιλιά, η αποτρίχωση Αλεξανδρίτη είναι η πλέον κατάλληλη για μόνιμη απαλλαγή των τριχών. Η αποτρίχωση κοιλιάς με laser αποτελεί μια ιδιαίτερα διαδεδομένη θεραπεία τα τελευταία χρόνια και το laser Soprano Ice αποτελεί το ιδανικό μηχάνημα για άριστα αποτελέσματα. Απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες τρίχες από την περιοχή της κοιλιάς εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα.

Αποτρίχωση στήθους με laser

Συχνά στην περιοχή του στέρνου ή και σε ολόκληρο το θώρακα, η μόνιμη αποτρίχωση laser προσφέρει μια νεανική και φρέσκια όψη, χωρίς πόνο και με απόλυτη ασφάλεια. Με το Soprano Ice, η αποτρίχωση στήθους με laser γίνεται μια προσιτή πολυτέλεια για όλους, χαρίζοντας άριστο αποτέλεσμα με χαμηλό κόστος και ασφάλεια.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται η αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη

Τα πρωτόκολλα που ακολουθούμε βασίζονται στο γεγονός ότι η ανάπτυξη των τριχών του σώματός μας ακολουθεί μια κυκλική πορεία, που περιλαμβάνει τρία στάδια ωρίμανσης των τριχών, το αναγενές, καταγενές και τελογενές στάδιο, που χονδρικά διαρκεί περίπου 30 ημέρες.

Η ευαισθησία των τριχών στην ενέργεια του λέιζερ είναι μέγιστη στο αναγενές στάδιο, δηλαδή στην αρχική φάση ωρίμανσης της τρίχας. Για το λόγο αυτό η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε 1 μήνα. Για να μπορεί η αποτρίχωση να είναι ριζική, χρειάζονται τουλάχιστον 6-8 εφαρμογές, ώστε να εκτεθούν όλες σχεδόν οι τρίχες της περιοχής όσο βρίσκονται στο αναγενές στάδιο.

 

Όσον αφορά στις επαναληπτικές θεραπείες, όταν η εφαρμογή γίνεται με το πρόγραμμα Super hair removal χρησιμοποιώντας τη συνεχή έκθεση σε laser (in motion), δε μένουν κενά μεταξύ των πεδίων εφαρμογής και είναι σχετικά σπάνιο να μεγαλώσουν τρίχες, όπως συμβαίνει με άλλες συσκευές αποτρίχωσης. Στην περίπτωση, παρόλα αυτά που υπάρχει ανάπτυξη τριχών, μπορεί να γίνει μια επαναληπτική εφαρμογή μερικές μέρες μετά τη θεραπεία.

Προετοιμασία πριν την αποτρίχωση laser

Στην πρώτη επίσκεψη, όπου γίνεται η εκτίμηση των περιοχών που πρόκειται να αποτριχωθούν, είναι σκόπιμο να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση άλλης μορφής, ώστε να καθοριστούν πιο έγκυρα το είδος της θεραπείας και ο αριθμός των εφαρμογών. Δεδομένου ότι σε σκούρες τρίχες η αποτρίχωση με αλεξανδρίτη έχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, ο αριθμός και το είδος των εφαρμογών καθορίζεται από το χρώμα των τριχών, την πυκνότητά τους και το χρώμα του δέρματος.

 

Μια ιδιαιτερότητα της τεχνολογίας Soprano Ice είναι ότι η αποτρίχωση laser δε βασίζεται στο “κάψιμο” των τριχών, όπως συμβαίνει με άλλες συσκευές, αλλά στην επιλεκτική καταστροφή των θυλάκων. Για το λόγο αυτό η θερμική βλάβη, άρα και ο πόνος και ο κίνδυνος εγκαύματος εκμηδενίζονται. Προκειμένου να είναι αυτό εφικτό, είναι απαραίτητο να προηγηθεί ξύρισμα των περιοχών πριν τη θεραπεία. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η ανώδυνη και ασφαλής αποτρίχωση.

Σχόλια

 1. Καλησπέρα ενδείκνυται το laser για τη κόρη μου 13χρονων στις γαμπες;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Φεβρουάριος 26, 2021 at 9:47 πμ

   Καλημέρα! Ναι μπορεί να ξεκινήσει σε αυτήν την ηλικία, εφόσον οι τρίχες δεν είναι ξανθές.

 2. Όταν κάποια γυναίκα θηλάζει είναι ασφαλής η Αποτριχωση με λέιζερ στις μασχάλες;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Οκτώβριος 8, 2020 at 6:46 μμ

   Ναι δεν υπάρχει κάποια αντένδειξη της αποτρίχωσης με laser κατά τη διάρκεια του θηλασμού

 3. Σε εφαρμογή αλεξανδριτη σε πλάτη-αυχενα άντρα οι τριχοφυια αυξήθηκε πολύ αντί να μειωθεί. Με το Soprano Ice υπάρχει η ίδια πιθανοτητα;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Σεπτέμβριος 24, 2020 at 5:58 μμ

   Οι τρίχες στους άντρες είναι ορμονικά εξαρτώμενες και καμιά φορά αρκετά ανθεκτικές. Ωστόσο, σίγουρα παίζει ρόλο το μηχάνημα αποτρίχωσης, διότι εάν δεν έχει επαρκή ενέργεια το laser, καταλήγει να διεγείρει τις τρίχες, χωρίς να καταστρέφει τους θυλάκους. Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να εξετάσουμε την περίπτωσή σας από κοντά για μια σωστή αξιολόγηση.

 4. Χριστινα Λέει: Ιούνιος 5, 2020 at 2:05 μμ

  Το soprano ή το αλεξανδριτη θεωρείται καλύτερο για την περιοχή του μπικίνι ;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιούνιος 16, 2020 at 11:04 πμ

   Το Soprano είναι ουσιαστικά Αλεξανδρίτης solid state και έχει τα ίδια αποτελέσματα, χωρίς όμως να καίει την τρίχα και χωρίς να πονάει όπως ο κλασικός Αλεξανδρίτης.

 5. Στελλα Λέει: Μάιος 30, 2020 at 12:18 πμ

  Καλησπέρα σας
  Μπορούμε να κάνουμε αποτρίχωση στο μπικίνι κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιούνιος 16, 2020 at 11:33 πμ

   Εφόσον συμφωνεί ο γυναικολόγος μπορεί να γίνει άφοβα αποτρίχωση με laser.

 6. Χριστίνα Λέει: Μάιος 25, 2020 at 12:02 πμ

  Το laser soprano ενδείκνυται για το πηγούνι ή θα ενεργοποιηθεί περισσότερο η τρίχα με αντίθετα αποτελέσματα;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάιος 27, 2020 at 7:58 μμ

   Το laser spoprano δουλεύει με τον ίδιο τρόπο όπως το laser αλεξανδρίτη. Κάθε φορά που γίνεται η αποτρίχωση με laser, καταστρέφονται οι ενεργοί θύλακοι των τριχών, αλλά ταυτόχρονα ενεργοποιούνται άλλοι θύλακοι που είναι σε λήθαργο. Τρίχες που είναι ορμονικά εξαρτώμενες μπορεί να χρειαστούν περισσότερους κύκλους θεραπειών για να καταστραφούν τελείως.

 7. Λειτουργεί σε σχετικά ξανθές τρίχες ;;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Φεβρουάριος 14, 2020 at 3:48 μμ

   Σε καστανές τρίχες μπορεί να γίνει αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη, σε κατάξανθες δυστυχώς δεν είναι αποτελεσματική.

 8. Αποτρίχωση λέιζερ γίνεται κατά την ορμονοθεραπεια;

 9. Υπάρχουν παρενέργειες σε μελλοντική εγκυμοσύνη (εφόσον γίνει laser στο μπικίνι) ή ακόμη και στα γυναικολογικα (σάλπιγγες – ωοθήκες) ;;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Αύγουστος 26, 2019 at 10:59 πμ

   Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να επηρεάσει το laser γυναικολογικά ή άλλα όργανα. Η δράση είναι τελείως επιφανειακή και δεν ξεπερνάει μερικά μόνο χιλιοστά του δέρματος.

 10. Πραγματκά ανώδυνο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

booking button

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly - in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα...

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly - in.

Μάθετε περισσότερα...