logo
Therapeies-Swmatos-Soprano-Ice

Αποτρίχωση Laser Soprano Ice


Soprano ICE

Αυξητική ΣτήθουςΗ μόνιμη αποτρίχωση laser δεν είναι, πια, μια επώδυνη διαδικασία. Με τη νέα τεχνολογία της Alma laser και του μηχανήματος Soprano Ice, διαθέτουμε την τεχνική super hair removal, μια τελείως ανώδυνη αποτρίχωση, κατάλληλη ακόμα και για σκούρο τύπο δέρματος ή μετά το μαύρισμα. Η νέα τεχνική αυτή βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία λέιζερ Αλεξανδρίτη σταθερής κατάστασης Solid state, που επιτρέπει την ελεγχόμενη κατανομή ενέργειας στους θυλάκους των τριχών, σε συνδυασμό με την κεφαλή ψύξης ICE, η οποία ψύχει το δέρμα κατά την εφαρμογή, μηδενίζοντας κάθε κίνδυνο εγκαύματος, ακόμα και στα σκούρα δέρματα.

 

Άμεση μόνιμη Αποτρίχωση με λέιζερ Soprano Ice

 

 

Με το Soprano ICE μπορεί να γίνει μόνιμη αποτρίχωση laser όλο το χρόνο, ακόμα και κατά την καλοκαιρινή περίοδο, με απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία. Με τις ειδικές κεφαλές και τα κατάλληλα προγράμματα, η αποτρίχωση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα σημεία του σώματος. Με τη νέα τεχνολογία του Soprano Ice, ο χρόνος θεραπείας μειώνεται στο μισό, ενώ ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα in motion, καταστρέφονται ελεγχόμενα οι θύλακοι των τριχών, χωρίς να μένουν κενά μεταξύ των πεδίων εφαρμογής.

Η αποτρίχωση laser Soprano Ice είναι η πλέον δημοφιλής τεχνική απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης ή υπερβολικής τριχοφυΐας, προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με κλασικές μεθόδους αποτρίχωσης όπως το ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί, η ηλεκτρόλυση, η χημική αποτρίχωση κτλ. Τώρα, η αποτρίχωση laser στη Θεσσαλονίκη έγινε ακόμα πιο ασφαλής και ανώδυνη, κατάλληλη τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες, για όλες τις περιοχές του σώματος, χωρίς τον κίνδυνο εγκαύματος και με μόνιμο αποτέλεσμα.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να γίνει αποτρίχωση laser Soprano Ice

Πρακτικά, η αποτρίχωση με laser μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και του προσώπου. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις πιο δημοφιλείς περιοχές όπου εφαρμόζεται η αποτρίχωση.

Αποτρίχωση laser πόδια

Στα πόδια η αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη μπορεί να αφορά τις γάμπες, τους μηρούς ή και ολόκληρη την επιφάνεια των ποδιών. Με την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος γίνεται μια εξατομικευμένη θεραπεία, με σκοπό τη μόνιμη αντιμετώπιση της τριχοφυΐας των ποδιών

Αποτρίχωση laser στο μπικίνι

Η αποτρίχωση laser μπικίνι δε χρειάζεται να είναι μια επώδυνη διαδικασία. Τώρα με την τεχνολογία super hair removal αφαιρούνται μόνιμα οι ανεπιθύμητες τρίχες στην περιοχή του μπικίνι και του εφηβαίου, χωρίς τον κίνδυνο εγκαύματος και με σχεδόν μηδενικό ερεθισμό της ευαίσθητης αυτής περιοχής.

Αποτρίχωση με laser στις μασχάλες

Η ριζική αποτρίχωση στις μασχάλες είναι τελείως ανώδυνη και αποτελεσματική. Το laser Αλεξανδρίτη είναι το πλέον κατάλληλο για μόνιμη εξάλειψη των τριχών της μασχάλης, χωρίς να υφίσταται ο παραμικρός κίνδυνος για αλληλεπίδραση με τους λεμφαδένες της. Έτσι, προσφέρουμε ένα μόνιμο, ανώδυνο αποτέλεσμα, χωρίς παρενέργειες.

Αποτρίχωση με laser μουστάκι

Με την ειδική κεφαλή του προσώπου, η αφαίρεση των τριχών του άνω χείλους είναι μια ταχύτατη και πολύ αποτελεσματική διαδικασία, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος πρόωρης γήρανσης του δέρματος της περιοχής αυτής.

Αποτρίχωση προσώπου laser

Εκτός από της αποτρίχωση στο μουστάκι, μπορούν να αφαιρεθούν και άλλες ανεπιθύμητες τρίχες του προσώπου. Η αποτρίχωση προσώπου laser προτιμάται πολύ συχνά από τους άντρες, προκειμένου να απομακρυνθούν τρίχες στην περιοχή των ζυγωματικών ή του λαιμού. Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια, χωρίς εμφάνιση ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, ενώ η διαδικασία της αποτρίχωσης είναι εντελώς ατραυματική, χωρίς να προκαλεί πόνους ή ερεθίσματα. Προσφέροντας ειδικές, χαμηλές τιμές γνωριμίας, τώρα είναι η ευκαιρία να κλείσετε το ραντεβού σας, για μια πρώτη συνεδρία.

Αποτρίχωση πλάτης με laser

Η τριχοφυΐα στην πλάτη είναι ιδιαίτερα ανεπιθύμητη και αρκετά συχνή στους άντρες. Η αποτρίχωση πλάτης laser, και συγκεκριμένα με την τεχνολογία super hair removal, είναι τελείως ανώδυνη και μπορεί να γίνει κάθε εποχή. Μπορεί να προσφέρει άριστα αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια, χαρίζοντάς σας λείο και καθαρό δέρμα, χωρίς την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Αποτρίχωση κοιλιάς με laser

Είτε πρόκειται για διάσπαρτες τρίχες κάτω από τον ομφαλό, είτε για έντονη τριχοφυΐα σε ολόκληρη την κοιλιά, η αποτρίχωση Αλεξανδρίτη είναι η πλέον κατάλληλη για μόνιμη απαλλαγή των τριχών. Η αποτρίχωση κοιλιάς με laser αποτελεί μια ιδιαίτερα διαδεδομένη θεραπεία τα τελευταία χρόνια και το laser Soprano Ice αποτελεί το ιδανικό μηχάνημα για άριστα αποτελέσματα. Απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες τρίχες από την περιοχή της κοιλιάς εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα.

Αποτρίχωση στήθους με laser

Συχνά στην περιοχή του στέρνου ή και σε ολόκληρο το θώρακα, η μόνιμη αποτρίχωση laser προσφέρει μια νεανική και φρέσκια όψη, χωρίς πόνο και με απόλυτη ασφάλεια. Με το Soprano Ice, η αποτρίχωση στήθους με laser γίνεται μια προσιτή πολυτέλεια για όλους, χαρίζοντας άριστο αποτέλεσμα με χαμηλό κόστος και ασφάλεια.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται η αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη

Τα πρωτόκολλα που ακολουθούμε βασίζονται στο γεγονός ότι η ανάπτυξη των τριχών του σώματός μας ακολουθεί μια κυκλική πορεία, που περιλαμβάνει τρία στάδια ωρίμανσης των τριχών, το αναγενές, καταγενές και τελογενές στάδιο, που χονδρικά διαρκεί περίπου 30 ημέρες.

Η ευαισθησία των τριχών στην ενέργεια του λέιζερ είναι μέγιστη στο αναγενές στάδιο, δηλαδή στην αρχική φάση ωρίμανσης της τρίχας. Για το λόγο αυτό η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε 1 μήνα. Για να μπορεί η αποτρίχωση να είναι ριζική, χρειάζονται τουλάχιστον 6-8 εφαρμογές, ώστε να εκτεθούν όλες σχεδόν οι τρίχες της περιοχής όσο βρίσκονται στο αναγενές στάδιο.

 

Όσον αφορά στις επαναληπτικές θεραπείες, όταν η εφαρμογή γίνεται με το πρόγραμμα Super hair removal χρησιμοποιώντας τη συνεχή έκθεση σε laser (in motion), δε μένουν κενά μεταξύ των πεδίων εφαρμογής και είναι σχετικά σπάνιο να μεγαλώσουν τρίχες, όπως συμβαίνει με άλλες συσκευές αποτρίχωσης. Στην περίπτωση, παρόλα αυτά που υπάρχει ανάπτυξη τριχών, μπορεί να γίνει μια επαναληπτική εφαρμογή μερικές μέρες μετά τη θεραπεία.

Προετοιμασία πριν την αποτρίχωση laser

Στην πρώτη επίσκεψη, όπου γίνεται η εκτίμηση των περιοχών που πρόκειται να αποτριχωθούν, είναι σκόπιμο να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση άλλης μορφής, ώστε να καθοριστούν πιο έγκυρα το είδος της θεραπείας και ο αριθμός των εφαρμογών. Δεδομένου ότι σε σκούρες τρίχες η αποτρίχωση με αλεξανδρίτη έχει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα, ο αριθμός και το είδος των εφαρμογών καθορίζεται από το χρώμα των τριχών, την πυκνότητά τους και το χρώμα του δέρματος.

 

Μια ιδιαιτερότητα της τεχνολογίας Soprano Ice είναι ότι η αποτρίχωση laser δε βασίζεται στο “κάψιμο” των τριχών, όπως συμβαίνει με άλλες συσκευές, αλλά στην επιλεκτική καταστροφή των θυλάκων. Για το λόγο αυτό η θερμική βλάβη, άρα και ο πόνος και ο κίνδυνος εγκαύματος εκμηδενίζονται. Προκειμένου να είναι αυτό εφικτό, είναι απαραίτητο να προηγηθεί ξύρισμα των περιοχών πριν τη θεραπεία. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η ανώδυνη και ασφαλής αποτρίχωση.

Σχόλια

 1. Αφού κάνω το λέιζερ σε ποσό καιρό πέφτει η τρίχα;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Δεκέμβριος 15, 2021 at 5:15 μμ

   Με το λέιζερ σοπράνο οι τρίχες αρχίζουν να πέφτουν μετά από 2 εβδομάδες.

 2. Κωνσταντίνα Λέει: Σεπτέμβριος 11, 2021 at 11:46 μμ

  Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Σεπτέμβριος 13, 2021 at 12:13 μμ

   Οι συνεδρίες αποτρίχωσης laser Sporano Ice που θα χρειαστούν καθορίζονται από διάφορους παράγοντες, όπως το φύλο, την τριχοφυία, ορμονικό προφίλ, περιοχή κτλ. Για μια καλύτερη εκτίμηση θα ήταν προτιμότερο να απευθυνθείτε στο προσωπικό του ιατρείου για να λάβετε μια αξιόπιστη απάντηση.

 3. ΖΙΖΕΛ ΚΒΡ Λέει: Ιούνιος 27, 2021 at 1:57 μμ

  Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι αποτέλεσματικο σε κοκκινομαλλες και σε πολύ λευκή επιδερμίδα. Ευχαριστώ

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιούλιος 14, 2021 at 8:38 πμ

   Η αποτρίχωση δουλεύει πολύ καλά σε καστενές η κόκκινες τρίχες και ιδανικά δε λευκή επιδερμίδα

 4. Κατερίνα Λέει: Ιούνιος 4, 2021 at 2:39 μμ

  Θα ήθελα να ρωτήσω πόσες μέρες πριν και μετά την εφαρμογή του soprano ice μπορώ να κανω solarium;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιούνιος 9, 2021 at 10:05 μμ

   Το Soprano Ice δεν προκαλεί ερεθισμούς και εγκαύματα και μπορεί να εφαρμοστεί πριν η μετά το Solarium

 5. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω το συγκεκριμένο λέιζερ ενώ έχω ξεκινήσει ήδη σολάριουμ και θα ήθελα να μάθω τιμές. Ενδιαφέρομαι για πόδια.

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Απρίλιος 26, 2021 at 7:07 μμ

   Με το Soprano Ice μπορούμε να κάνουμε αποτρίχωση σε μαυρισμένο δέρμα, είτε είναι από σολάριουμ είτε από ηλιοθεραπεία.

 6. Παρασκευή Λέει: Απρίλιος 12, 2021 at 5:31 μμ

  Το soprano ice τι διαφορα έχει από
  Το απλό
  Λέιζερ Αλεξάνδριτη ; Κάνω θεραπεία ακμής που το
  Δέρμα είναι
  Ευαίσθητο και
  Απαγορεύεται κάθε είδους αποτρίχωση

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Απρίλιος 19, 2021 at 1:14 μμ

   Με το Soprano ICE πετυχαίνουμε αποτρίχωση με τον ελάχιστο δυνατό ερεθισμό του δέρματος, χάρη στο πρόγραμμα super hair removal, που είναι κατάλληλο για ευαίσθητο ή μαυρισμένο δέρμα.

 7. Γαβριελα Λέει: Μάρτιος 9, 2021 at 11:11 μμ

  Το soprano εξαφανίζει τις ξανθιές τρίχες σε σχέση με τον alexandriti που δεν τ υποστηρίζει ;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάρτιος 18, 2021 at 9:40 πμ

   Δυστυχώς οι ξανθιές τρίχες δε μπορούν να αφαιρεθούν με laser.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

booking button

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly - in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα...

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly - in.

Μάθετε περισσότερα...