Therapeies-Proswpou_Intracel

Intracel

Με μια ματιά
Κόστος Intracel

Η σύσφιξη προσώπου Intracel ενεργοποιεί το φυσικό κολλαγόνο του δέρματος με την ταυτόχρονη χρήση του μικροβελονισμού και παλμικού ρεύματος.

Επιτυγχάνεται:


-τόνωση της επιδερμίδας
-σύσφιξη του δέρματος
-αφαίρεση μικρών ρυτίδων
-διόρθωση ουλών ακμής

Μάθετε Περισσότερα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές του Intracel μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.



    Τι είναι το Intracel

    Πρόκειται για μία πολύ καινούργια και ευφυή τεχνολογία η οποία συνδυάζει πολλαπλά μικρά τσιμπήματα με μικροβελόνες και την ταυτόχρονη εφαρμογή ραδιοσυχνότητας εσωτερικά μέσα στο δέρμα. Τα δύο αυτά ερεθίσματα στο δέρμα προκαλούν διέγερση των ινοβλαστών και παραγωγή μεγάλης ποσότητας του ενδογενούς κολλαγόνου. Πλεονεκτεί σαν τεχνική διότι η ενέργεια της ραδιοσυχνότητας διαπερνά καλύτερα το δέρμα και διοχετεύεται απευθείας στους υποδόριους ιστούς που είναι και ο στόχος μας.


    Τεχνική Intracel

    Η όλη διαδικασία γίνεται με την εφαρμογή μιας ισχυρής τοπικής αναισθητικής κρέμας λίγη ώρα πριν την επέμβαση έτσι ώστε να είναι πολύ καλά ανεκτή. Σε κάποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται ταυτόχρονα τοπικό αναισθητικό, μπλοκάροντας νεύρα του προσώπου. Συνήθως γίνονται 3 εφαρμογές, περίπου 1-2 μήνες η μία από την άλλη και τα χτυπήματα που αντιστοιχούν σε κάθε κεφαλή μοιράζονται μεταξύ των εφαρμογών αυτών.
    Η αποθεραπεία μετά από κάθε συνεδρία είναι 3-5 ημέρες, όπου υπάρχει ερυθρότητα του δέρματος και ήπια εξοίδηση. Σε άτομα με ενεργό ακμή, το Intracel μπορεί να πυροδοτήσει ήπια εκδήλωση θηλακύτιδας για 2-3 ημέρες.


    Ουλές ακμής

    Η σημαντικότερη ίσως εφαρμογή των ενδοδερμικών ραδιοσυχνοτήτων εντοπίζεται στη θεραπεία ουλών ακμής. Στα περισσότερα περιστατικά μας έχουν προηγηθεί θεραπείες προσώπου όπως fractional laser, μεσοθεραπείες, έγχυση υαλουρονικών κτλ. Ειδικά στις πολύ επίμονες περιπτώσεις, το Intracel φαίνεται να έχει ευεργετική δράση, μειώνοντας σημαντικά το μέγεθος και το βάθος των ουλών. Η μέθοδος αυτή μπορεί να συνδυαστεί με subcision, δηλαδή απελευθέρωση των μεγαλύτερων ουλών ακμής με βελόνα. Τέλος, ακόμα και σε ενεργό ακμή, η σύσφιξη προσώπου Intracel μειώνει σημαντικά τη λιπαρότητα, μειώνει τους πόρους και κατά συνέπεια την ένταση της ακμής.

    Αποτελέσματα μετά τη σύσφιξη προσώπου Intracel

    Τα πρώτα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά από 2 εβδομάδες και συνεχίζει να υπάρχει βελτίωση, ακόμα και 6 μήνες μετά τη λήξη της θεραπείας. Σε μερικά επίμονα περιστατικά χρειάζεται και 5-6 συνεδρίες. Από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η θεραπεία το αποτέλεσμα διαρκεί αρκετά χρόνια αλλά μπορεί να επαναληφθεί για να συντηρηθεί το αποτέλεσμα.

    4 Απαντήσεις

    1. kalhspera eimai 22 k endiaferomai na kanw kati g t proswpo m dioti panw apo t fridi m niwthw san n mazeuei se ena seimio k thelw n ginei tsita..alla xwris xeirourgio k kati megalhs diarkias ..ti moy proteinte?k ena kostos?

      1. Οι ρυτίδες του μετώπου αντιμετωπίζονται πολύ αποτελεσματικά με μπότοξ, το οποίο όμως χρειάζεται κάθε 6 μήνες επανάληψη. Εάν μπορεί να αντιμετωπιστεί με υαλουρονικό, η διάρκεια μπορεί να είναι μέχρι 1 χρόνο. Αυτό βέβαια είναι κάτι που χρειάζεται να το δούμε από κόντά

    2. Καλησπέρα. Έχω αρκετές ουλές στο πρόσωπό μου λόγω ακμής. Έχω κάνει στο παρελθόν λειζερ, δερμοαποξεση,φυτικα πηλινγκ,dermaroller πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να απαλλαγώ απο τις ουλές? Το κοστολόγιο γι’αυτες τις θεραπείες που κυμαίνεται? Η ηλικία μου είναι 38 έτη?παίζει ρόλο σε αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων κ αναμένω απάντησή σας.

      1. Για τις ουλές ακμής η θεραπεία που προτείνουμε συνήθως είναι το intracel και τα αποτελέσματα είναι πολύ ανώτερα του laser και των υπολοίπων θεραπειών. Μπορεί να συνδυαστεί με subcision, δηλαδή απελευθέρωση των μεγάλων και βαθιών ουλών με βελόνα μεμονωμένα. Για το κόστος θα ήταν προτιμότερο να στείλετε μερικές φωτογραφίες ή να κανονίσουμε ένα ραντεβού για να αξιολογήσουμε πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν

    Αφήστε μια ερώτηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    fly in

    Fly in πλαστική

    Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

    virtual consultation

    Virtual Consultation

    Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

    To get in touch with us, please fill out the contact form below.

      Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..