Therapeies-Proswpou_lifting-nhmata

Λίφτινγκ με νήματα

Με μια ματιά
Κόστος Λίφτινγκ με Νήματα

Το λίφτινγκ με νήματα είναι μια τεχνική μείωσης της χαλάρωσης του προσώπου χωρίς επέμβαση. Μπορούμε να επιτύχουμε:

  • Μείωση ρυτίδων
  • Βελτίωση της χαλάρωσης όπως στην κάτω γνάθο
  • Αποκατάσταση του οβάλ
  • Σύσφιξη του λαιμού
  • Ανόρθωση των φρυδιών
  • Αναδόμηση του χαμένου όγκου το προσώπου

Μάθετε Περισσότερα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές του λίφτινγκ μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατ



    Για ποιούς είναι κατάλληλη η θεραπεία λίφτινγκ με νήματα

    Το λίφτινγκ με νήματα σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το λίφτινγκ προσώπου, ωστόσο είναι μια πολύ καλή εναλλακτική για άτομα τα οποία έχουν χαλάρωση του προσώπου αλλά τους τρομάζει η σκέψη του χειρουγείου. Τα νήματα χρησιμεύουν σε περιπτώσεις όπου υπάρχει εντοπισμένη χαλάρωση στο πρόσωπο και το λαιμό, με κλασικό παράδειγμα τη χαλάρωση στη γνάθο. Η νέα γενιά νημάτων προσφέρει επίσης πολύ ικανοποιητικές λύσεις για τη χαλάρωση και πτώση των φρυδιών και του μετώπου, ενώ σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο όταν συνδυάζονται με υαλουρονικό, μπότοξ, peeling κτλ.

    Διαθέτουμε επώνυμα νήματα από τη σειρά Aptos, για ένα ποιοτικό, φυσικό αποτέλεσμα. Έλατε να σχεδιάσουμε μαζί τη θεραπεία, με βάση τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

    Υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη νημάτων που χρησιμοποιούμε για να διορθώσουμε τη χαλάρωση του προσώπου. Η πρώτη εκδοχή είναι τα νήματα COG, τα οποία είναι σχετικά εύκολα στην εφαρμογή τους, δεν απαιτούν χώρο χειρουργείου και είναι τελείως ανώδυνα. Η δεύτερη επιλογή είναι τα νήματα της APTOS, τα οποία μας επιτρέπουν να καθορίσουμε ακριβώς το “τράβηγμα” στο επιθυμητό σημείο. Η λέξη APTOS προέρχεται από την ελληνική λέξη Αντί- και Πτώση και ο τρόπος δράσης τους είναι αυτός ακριβώς, διόρθωση της πτώσης των μαλακών μορίων του προσώπου. Τα νήματα αυτά διαφέρουν κατά πολύ από τα νήματα COG, τόσο στη σύνθεσή τους, όσο και στη λειτουργία τους και στη διάρκεια του αποτελέσματος. Πρέπει να αναφερθεί ότι παρόλο που η μέθοδος αυτή προβάλλεται συχνά ως λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο, η διαδικασία είναι ως ένα βαθμό μια χειρουργική πράξη και απαιτεί τοπική αναισθησία.


    Νήματα COG

    Τα νήματα αυτά διορθώνουν άμεσα τη χαλάρωση της περιοχής και προωθούν την κολλαγόνου εσωτερικά κάτω από το δέρμα, η οποία έμμεσα διορθώνει και προλαμβάνει τη χαλάρωση. Τα νήματα μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλές περιοχές του προσώπου, όπως στο οβάλ του προσώπου, το λαιμό, τα μάγουλα κτλ. Ενδείκνυνται σε περιπτώσεις μικρής ως μέτριας χαλάρωσης, για άτομα που θέλουν να αποφύγουν το χειρουργείο ή επιθυμούν μια μικρή βελτίωση του προβλήματος.

    λίφτινγκ προσώπου με νήματα Βελόνες

    Συνήθως χρειάζονται 2-3 νήματα ανά περιοχή. Στο σημείο που πρόκειται να εισέλθουν εφαρμόζεται τοπική αναισθησία, ώστε η διαδικασία να είναι τελείως ανώδυνη. Η μέθοδος συνδυάζεται τέλεια με άλλες θεραπείες αντιγήρανσης του προσώπου, όπως το μπότοξ, το υαλουρονικό κτλ.


    APTOS Excellence Visage

    Η σειρά Visage της Aptos προσφέρει μια ενδιάμεση λύση μεταξύ του χειρουργικού και του απλού νήματος, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά των COG. λίφτινγκ προσώπου με νήματα Θεσσαλονίκη

    λίφτινγκ προσώπου με νήματα Θεσσαλονίκη

    Αρχικά γίνεται λεπτομερής ανάλυση του προσώπου, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι η διαδικασία θα προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια σχεδιάζεται η κατεύθυνση στην οποία θα τοποθετηθούν τα νήματα. Ανάλογα με την περίπτωση θα τοποθετηθούν από 8-10 νήματα ανά περιοχή χαλάρωσης.

    λίφτινγκ προσώπου με νήματα

    Μετά την τοπική αναισθησία εισέρχεται η κάνουλα με το νήμα, στην κατεύθυνση που σχεδιάστηκε. Το νήμα τοποθετείται, ρυθμίζεται η επιθυμητή τάση στο δέρμα και η κάνουλα αφαιρείται. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να τοποθετηθούν όλα τα νήματα.


    Χειρουργικά Νήματα APTOS

    Μια ειδική κατηγορία νημάτων είναι τα χειουργικά νήματα της APTOS. Η τοποθέτησή τους απαιτεί εξειδικευμένους χειρισμούς και πραγματοποιείται μόνο από ιατρούς με πιστοποιητικά εκπαίδευσης για τα νήματα αυτά με άσηπτη τεχνική και με τοπική αναισθησία.

    λίφτινγκ προσώπου με νήματα
    λίφτινγκ με νηματα

    Το μεγάλο πλεονέκτημα των νημάτων της APTOS είναι, ότι εφόσον τοποθετηθούν σωστά, έχουν ένα αποτέλεσμα που κρατάει 2-3 χρόνια, ή και περισσότερο για ορισμένες κατηγορίες νημάτων. Το νήμα επιλέγεται ανάλογα με την περιοχή που θέλουμε να διορθώσουμε και κατόπιν τοπικής αναισθησίας εισέρχεται κάτω από το δέρμα με την ειδική βελόνα που είναι ενσωματωμένη πάνω στο νήμα. Ανάλογα με τον τύπο του νήματος, αυτό είτε στερεώνεται σε κάποιο σταθερό σημείο του προσώπου όπως η περιοχή πίσω από το αυτί, ή σταθεροποιεί από μόνο του τους ιστούς χάρη στα ειδικά αγκιστράκια που έχει κατά μήκος του.


    Μετά το λίφτινγκ με νήματα

    Στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται τα νήματα COG, υπάρχει άμεση ανάρρωση και σχεδόν μηδενικές μελανιές και πρήξιμο. Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε αυτή τη διαδικασία μπορούν την ίδια μέρα να επιστρέψουν στην εργασία τους χωρίς να φαίνεται κάποιο σημάδι. Ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα εγκαθίσταται 3-5 ημέρες αργότερα και ενισχύεται μέχρι τον πρώτο μήνα περίπου μετά τη θεραπεία.

    Μετά το λίφτινγκ με χειρουργικά νήματα χρειάζεται συνήθως 1-2 εβδομάδες μέχρι να υποχωρήσουν τελείως το πρήξιμο και οι τυχόν μελανιές από το πρόσωπο, αν και η έξοδος από το σπίτι είναι συνήθως δυνατή 2-3 μέρες μετά. Το αποτέλεσμα με τα χειρουργικά νήματα είναι άμεσο, ωστόσο υπάρχει συνεχής βελτίωση της χαλάρωσης μέχρι τον τρίτο μήνα. Τα νήματα είναι βιοσυμβατά δεν προκαλούν αντιδράσεις. Ουλές δεν υπάρχουν.

    Αποτελέσματα λίφτινγκ με νήματα

    Τα νήματα PDO απορροφώνται σε ένα διάστημα περίπου 2-3 μηνών αλλά η δράση του συνεχίζει και μετά, χάρη στην παραγωγή ενδογενούς κολλαγόνου. Συνήθως το αποτέλεσμα κρατάει για 6 μήνες μέχρι 1 χρόνο, ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης που υπήρχε. Σε γενικές γραμμές τα νήματα χρησιμοποιούνται συμπληρωματικά σε άλλες θεραπείες, όπως το υαλουρονικό και το μπότοξ, όταν θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια μεμονωμένη και σχετικά μικρή χαλάρωση του προσώπου.

    Όλα τα νήματα που χρησιμοποιούμε έχουν άμεσο αποτέλεσμα, ενώ αρχικά γίνεται μια υπερβολική διόρθωση της χαλάρωσης, δεδομένου ότι μετά από μερικές εβδομάδες ένα μικρό μέρος του τραβήγματος χάνεται. Το αποτέλεσμα εφόσον τοποθετηθουν σωστά κρατάει περίπου 1 με 2μιση χρόνια, ανάλογα με τον τύπο νήματος και το βαθμό χαλάρωσης. Όταν η χαλάρωση είναι πιο εκτεταμένη, προτιμούμε τη λύση του λίφτινγκ προσώπου, το οποίο θα μας δώσει πιο ολοκληρωμένη και μακρόχρονη λύση.

    Πραγματικά Περιστατικά

    Λίφτινγκ με νήματα

    Λίφτινγκ με νήματα

    Πριν & Μετά

    Λίφτινγκ με νήματα προφίλ γυναικείου προσώπου- πριν την επέμβαση

    Πριν

    Λίφτινγκ με νήματα προφίλ γυναικείου προσώπου-μετά την επέμβαση

    Μετά

    Φύλο
    Γυναίκα
    Βαρος
    -
    Υψος
    -
    Ηλικία
    55
    Ανόρθωση λαιμού και παρειών με νήματα APTOS
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

    28 Απαντήσεις

      1. Το κόστος των νημάτων APTOS είναι εξατομικευμένο και εξαρτάται από το είδος των νημάτων, τα σημεία εφαρμογής και το σύνολο των υλικών. Κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές ανάγκες και είναι δύσκολο να ορίσουμε το συνολικό κόστος, χωρίς να έχει προηγηθεί εξέταση.

    1. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ιδίως στο πρώτο τρίμηνο μπορεί να γίνει εφαρμογή των νημάτων APTOS?Υπάρχει κίνδυνος κι επιπλοκή για το έμβρυο?Από την περιγραφή στην ιστοσελίδα σας φαίνονται απορροφησιμα κι ακίνδυνα. Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σας.

      1. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είναι σκόπιμο να γίνονται επεμβάσεις, εκτός εάν είναι απαραίτητο για την υγεία. Για να τοποθετηθούν τα νήματα είναι απαραίτητη τοπική αναισθησία και σε κάποιες εφαρμογές και αντιβίωση, οπότε δεν ενδείκνυται.

    2. Πριν δύο μήνες ήρθα και εφαρμόσαμε νήματα cog,άμεσο και άψογο αποτέλεσμα σε λιγότερο από 10 λεπτά !
      Ευχαριστώ πολύ γιατρέ !

    3. Εβαλα νηματα τον Ιουλιο, στα μαγουλα, για διορθωση του οβαλ, περαν του πονου μετα, δεν μπορουσα να φαω, να κοιμηθω, ειδικα το ενα μαγουλο πονουσε για 2 μηνες. Εχθες ενιωσα ενοχληση στο εσωτερικο του δηλαδη μεσα στο στομα, κ εχει φυγει το νημα, απο την θεση του κ με τρυπαει σαν βελονιτσα, μετα απο προσπαθεια να φαω, μετακινηται ενα μερος του προσωπου κ τραβιεται πισω κ παραποιει ολο το πλαινο. Με ελαφριες κινησεις γιατι ποναει το μετακινω κανοντας μασαζ. Εχω φρικαρει

      1. Εφόσον υπάρχει τέτοιου είδους αντίδραση στα νήματα και ειδικά αφού μετακινήθηκε και τσιμπάει κάτω από το δέρμα, το συγκεκριμένο νήμα καλό θα ήταν να αφαιρεθεί. Αν δεν αφαιρεθεί εγκαίρως, υπάρχει κίνδυνος να αναπτυχθεί κοκκίωμα στο σημείο που τσιμπάει.

      1. Προκειμένου να γίνει επαρκής διόρθωση στα μάγουλα και το οβάλ του προσώπου με νήματα Aptos χρειάζεται να γίνει επιλογή τεχνικής και υλικών ανάλογα με την ηλικία, το βαθμό χαλάρωσης και την ποιότητα του δέρματος. Για το λόγο αυτό το κόστος δεν είναι σταθερό και σε κάθε περίπτωση είναι εξατομικευμένο. Θα ήταν προτιμότερο να στείλετε μερικές φωτογραφίες στο email η να κανονίσουμε να βρεθούμε από κοντά για μια σωστή εκτίμηση.

      1. Δεν υπάρχει κάποια σοβαρή αντένδειξη, εκτός από τις περιπτώσεις που βρίσκονται σε έξαρση. Σε προηγούμενα περιστατικά με αυτοάνοσα που χρησιμοποιήσαμε νήματα δεν προέκυψαν προβλήματα.

    4. Καλησπέρα σας! Ήθελα να ρωτήσω αν τα νήματα APTOS ενδείκνυνται και για ανόρθωση μαστών ή αφορούν μόνο στο πρόσωπο. Εφόσον δεν ενδείνκνυνται, υπάρχει μη χειρουργική εναλλακτική;

      Ευχαριστώ πολύ!

      1. Υπάρχει τεχνική ανόρθωσης των μαστών με νήματα της Aptos, ωστόσο έχει νόημα μόνο για μικρούς σχετικά μαστούς με ήπια χαλάρωση. Μη επεμβατικές εναλλακτικές δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές.

    5. Έχω ιστορικό ΣΕΛ σε πλήρη ύφεση εδώ και 15 χρόνια. Δεν λαμβάνω καμία φαρμακευτική αγωγή. Μπορώ να κάνω κάνω νήματα; σημείωση ότι έχω κάνει αυξητική στήθους χωρίς κανένα πρόβλημα
      Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

      Αγγελική

      1. Εφόσον τα συμπτώματα είναι σε ύφεση δεν τίθεται κανένα θέμα. Το μόνο που δρα κάπως ανασταλτικά στην ενσωμάτωση των νημάτων είναι η κορτιζόνη.

    6. Θα ήθελα να μάθω αν τα νήματα aptos χρησιμοποιούνται και σε περιπτώσεις ανόρθωσης φρυδιών για το λεγόμενο fox eye lift καθώς θα με ενδιέφερε να κάνω. Κι επίσης αν η τιμή τους είναι προσιτή.

      1. Για τις τεχνικές fox eye και cat eye παραδοσιακά χρησιμοποιούνται χειρουργικές τεχνικές όπως η κανθοπλαστική και η κανθοπηξία, το ενδοσκοπικό ή κροταφικό λίφτ μετώπου/ φρυδιών και η βλεφαροπλαστική. Με τα νήματα Aptos μπορούμε να επέμβουμε εναλλακτικά στην περιοχή του κροτάφου, προκειμένου να σηκώσουμε τη γωνία του φρυδιού. Το κόστος μπορεί να είναι από χαμηλό ως και σχετικά υψηλό, ανάλογα με το νήμα που θα χρησιμοποιήσουμε. Η διάρκεια είναι 6-12 μήνες ανάλογα με το νήμα και συνήθως το συνδυάζουμε με μποτοξ για να παρατείνουμε το αποτέλεσμα.

    7. Καλησπέρα σας.
      Είμαι 34 ετών. Θεωρείτε ότι θα μπορούσα να τοποθετήσω νήματα ή ενδείκνυται για μεγαλύτερες ηλικίες;
      Ευχατιστώ

      1. Καλή χρονιά!
        Τα νήματα έχουν κυρίως ένδειξη σε ηλικίες 35-50, οπότε η ηλικία των 34 είναι μια πολύ καλή ηλικία για να ξεκινήσει κανείς νήματα κυρίως ενίσχυσης και όχι ανόρθωσης, όπως είναι τα Visage Excellence HA της Aptos.

      1. Το κόστος των νημάτων έχει μεγάλες διακυμάνσεις και εξαρτάται από το είδος των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν. Είναι προτιμότερο να στείλετε πρώτα μερικές φωτογραφίες ή ακόμα καλύτερα να κανονίσουμε μια συνάντηση για εξέταση για να συζητήσουμε για τις δυνατότητες που έχουμε καθώς και για το κόστος.

    8. Καλησπερα είμαι 30 χρωνο ν κ έλεγα ν κάνω νήματα στ φριδια ίσα ίσα ένα Τσακ η είναι πολυ νωρίς μετά έχεις κάποιο θέμα χαλάρωσης ποιο πολυ

      1. Με τα νήματα APTOS Visage μπορούμε να σηκώσουμε λίγο τα φρύδια, χωρίς να είναι κάτι υπερβολικό. Χαλάρωση με τα νήματα δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει.

    9. Καλησπερα σας, είμαι 26 χρονών και θα ήθελα μια ανόρθωση στα μάτια, θα μου δημιουργούσαν κάποιο θέμα τα νηματα εξαιτίας του μικρου της ηλικίας μου?

      1. Η διόρθωση στα μάτια μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από την ηλικία και δεν έχει καμία επίπτωση μελλοντικά.

    10. Καλημέρα , Καλημέρα σάς. Είμαι πολύ τυχερή που έρχομαι στο ιατρείο σας εδώ και 15 χρόνια. Φυσικά στην αρχή ο γιατρός μου ήταν ο κύριος Κώστας, εξαιρετικός γιατρός και σαν άνθρωπος. Θέλω να μάθω αν μπορώ να βάλω νήματα καλοκαίρι; Με πολύ εκτίμηση Άννα!

      1. Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη στο ιατρείο μας! Ναι βεβαίως μπορούμε να εφαρμόσουμε νήματα το καλοκαίρι

    Αφήστε μια ερώτηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    fly in

    Fly in πλαστική

    Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

    virtual consultation

    Virtual Consultation

    Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

    To get in touch with us, please fill out the contact form below.

      Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..