Φυσική αυξητική στήθους | Φωτογραφίες Πριν & Μετά

Φυσική Αυξητική Στήθους Πλαϊνή Photo Πριν 1
Φυσική Αυξητική Στήθους Πλαϊνή Photo Μετά 1
Φυσική Αυξητική Στήθους Διαγώνια Photo Πριν 1
Φυσική Αυξητική Στήθους Διαγώνια Photo Μετά 1
Φυσική Αυξητική Στήθους Ευθεία Photo Πριν 1
Φυσική Αυξητική Στήθους Διαγώνια Photo 2 Μετά 1
Φυσική Αυξητική Στήθους Πλαϊνή Photo 2 Πριν 1
Φυσική Αυξητική Στήθους Πλαϊνή Photo 2 Μετά 1
Φύλο
Γυναίκα
Βάρος
65
Ύψος
162
Ηλικία
20

Προφίλ ασθενούς


Νεαρή φοιτήτρια 20 ετών προσήλθε με τους γονείς της για να συζητήσουμε το πρόβλημα που την ενοχλούσε από την εφηβεία, που αφορούσε την απλασία των μαστών, δηλαδή τη σχεδόν παντελή έλλειψη ανάπτυξης του στήθους. Κατά τη συζήτηση μαζί της προτάθηκαν όλες οι πιθανές εναλλακτικές μέθοδοι αυξητικής των μαστών, τόσο με προθέσεις σιλικόνης, όσο και με τη μέθοδο της λιπομεταφοράς. Η νεαρή απέκλεισε τελείως τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης, διότι δεν ήταν σύμφωνη στην ιδέα να τοποθετηθούν ξένα σώματα στο στήθος της. Έτσι κατέληξε στη μέθοδο της λιπομεταφοράς.


Η ασθενής


Από άποψη σωματότυπου και κατασκευής των μαστών πληρούσε όλα τα κριτήρια για τη μέθοδο της λιπομεταφοράς, δηλαδή μικρομαστία, έντονη υπερλίπωση στην περιοχή των μηρών και της κοιλιάς, ενώ παράλληλα είχε ελεύθερο οικογενειακό ιστορικό από άποψη καρκίνου μαστού, που αποτελεί κριτήριο αποκλεισμού από αρκετές αισθητικές επεμβάσεις των μαστών.


Η επέμβαση

Η επέμβαση διενεργήθηκε με χρήση λαρυγγικής μάσκας και διάλυμα τοπικού αναισθητικού Tumescent. Με τη βοήθεια του Bodyjet και του Lipocollector έγινε συλλογή συνολικά 800γραμμαρίων καθαρού λίπους, έτοιμο για χρήση. Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής είναι ότι το λίπος επεξεργάζεται, φιλτράρεται και προετοιμάζεται αυτόματα από τη συσκευή, με αποτέλεσμα ο συνολικός χρόνος της επέμβασης να μειώνεται δραστικά και η βιωσιμότητα του λίπους να φτάνει το 80%.
Προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, έγινε προσθήκη 400γραμμαρίων λίπους σε κάθε μαστό κατά στρώματα από κάτω προς τα πάνω, αποφεύγοντας την έγχυση λίπους απευθείας μέσα στον αδένα. Σκοπός ήταν να αλλάξει, εκτός από το συνολικό μέγεθος των μαστών, και το σχήμα τους, τόσο από άποψη πλάτους, όσο και προβολής στο ντεκολτέ. Μετά το τέλος της επέμβασης τοποθετήθηκε ειδική επίδεση για μια εβδομάδα.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν 10 ημέρες μετά την επέμβαση, όταν αφαιρέθηκε ο επίδεσμος. Φαίνεται το άμεσο αποτέλεσμα της επέμβασης, οι ελάχιστες μελανιές, η έλλειψη ουλών και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, παρεμφερές με αυτό που θα πετύχαινε κανείς με μια πρόθεση σιλικόνης περίπου 300 γραμμαρίων.


Η ασθενής σήμερα


Ενώ στην πρώτη συνάντηση είχε συζητηθεί ότι ενδεχομένως να χρειαζόταν και μια δεύτερη συνεδρία λιπομεταφοράς, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό μέγεθος μαστών, η ασθενής μας είπε ότι είναι ενθουσιασμένη με την παρόν αποτέλεσμα και δε θα ήθελε να μεγαλώσει περισσότερο το στήθος της. Επίσης στην περιοχή των μηρών και της κοιλίας, από όπου έγινε η κύρια λήψη του λίπους, κατόρθωσε να απαλλαγεί από το ανεπιθύμητο λίπος που την απασχολούσε. Από άποψη σουτιέν, πριν την επέμβαση φορούσε νούμερο 1, το οποίο δε γέμιζε επαρκώς, ενώ μετά τη φυσική αυξητική κατάφερε να φορέσει νούμερο 2, το οποίο μάλιστα γέμιζε πλήρως. Η επέμβαση της άλλαξε την αυτοεκτίμησή της ριζικά και απαλλάχτηκε από σουτιέν με ενισχύσεις, μπορώντας πλέον να φορέσει άφοβα ρούχα που κολακεύουν το στήθος.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..