logo

Αρχική / Επεμβάσεις Σώματος / Mini lifting Μηρών για κάθε γυναίκα

Mini lifting Μηρών για κάθε γυναίκα

Mini lifting Μηρών για κάθε γυναίκα

Το πρόβλημα της χαλάρωσης στο εσωτερικό των μηρών δεν αντιμετωπίζεται εύκολα με τη γυμναστική, ενώ μπορεί ακόμα και να επιδεινωθεί με την απώλεια βάρους. Η διόρθωση της περιοχής αυτής είναι σχεδόν πάντα χειρουργική, αν και σε κάποιες ήπιες περιπτώσεις μπορούν να εφαρμοστούν συντηρητικές θεραπείες όπως ραδιοσυχνότητες ή coolsculpting. Ωστόσο, με το mini lifting μηρών, αντιμετωπίζεται πλέον η μέτρια χαλάρωση με μια επέμβαση μικρής διάρκειας και μικρής αποθεραπείας μόνιμα και αξιόπιστα.

Για ποιους είναι κατάλληλο το mini lifting μηρών

mini lifting μηρών και γλουτών για ποιους είναι κατάλληλοΗ επέμβαση αυτή προορίζεται για μικρές ως μέτριες περιπτώσεις χαλάρωσης, και δεν ενδείκνυται για άτομα που έχουν βιώσει μεγάλη απώλεια βάρους. Η χαλάρωση έχει ηλικιακή εξάρτηση, ωστόσο μπορεί να εμφανιστεί και πρώιμα σε νεανική ηλικία. Δεν αφορά μόνο στη χαλάρωση του δέρματος, αλλά και στη χαλάρωση του συνδετικού ιστού που συγκρατεί το λίπος στη θέση του, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια περίσσεια ιστών, κυρίως στο εσωτερικό των μηρών.

Για να μπορεί κανείς χονδρικά να κρίνει κατά πόσο είναι κατάλληλος για αυτήν τη διόρθωση, μπορεί να μετρήσει την έκταση της χαλάρωσης με τη βοήθεια της παλάμης. Χαλάρωση με έκταση μιας παλάμης είναι συνήθως ένδειξη για mini lifting μηρών. Όταν πρόκειται για δύο ή περισσότερες παλάμες, η χαλάρωση αντιμετωπίζεται με πιο εκτεταμένη διόρθωση.

Τι είναι το mini λίφτινγκ μηρών

Σε αντίθεση με το κλασικό λίφτινγκ μηρών, η τομή περιορίζεται στη ρίζα του μηρού, σε σημείο μη ορατό με το μαγιό και τα εσώρουχα. Ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης, μπορεί να επεκταθεί και προς τα πίσω, διορθώνοντας και τη χαλάρωση στο κάτω τμήμα των γλουτών. Συνήθως το mini lifting μηρών συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση στο εσωτερικό των μηρών, ώστε να επιτευχθεί ακόμα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

mini lifting μηρών γλουτών Δρ. ΠαπαϊωάννουΕπειδή ακριβώς η έκταση της τομής είναι σχετικά περιορισμένη, δε χρειάζονται παροχετεύσεις, ούτε νοσηλεία στην κλινική, ενώ η αποκατάσταση είναι πολύ σύντομη, συνήθως 10 ημέρες για να επιστρέψει κανείς στις περισσότερες δραστηριότητες. Μετά την επέμβαση τοποθετείται ειδικό πιεστικό λαστέξ, το οποίο και παραμένει για 3 εβδομάδες.

Όσον αφορά τις ουλές, λαμβάνεται μέριμνα να στερεωθούν οι ιστοί σε ανένδοτα σημεία του μηρού, ώστε να μην υπάρχει μετακίνηση (μετανάστευση) των ουλών προς τα κάτω. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται επαρκής υποστήριξη των ουλών ώστε να μη διευρυνθούν και να επουλωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κρυμμένες στη γραμμή ακριβώς του μπικίνι.

Υπάρχουν εναλλακτικές εκτός από το νυστέρι;

Σε πιο ήπιες περιπτώσεις, μπορούν να επιτευχθούν πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα με το συνδυασμό coolsculpting και τη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες Venus legacy. Ο συνδυασμός αυτός επιτυγχάνει μείωση του τοπικού πάχους στο εσωτερικό των μηρών και κατά συνέπεια ελάφρυνση των ιστών με το coolsculpting, ενώ η σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εικόνα με βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και των υποκείμενων ιστών.

Ωστόσο, η δυνατότητα των μη επεμβατικών τεχνικών είναι πεπερασμένη και δεν είναι κατάλληλη για όλες τις περιπτώσεις. Η χειρουργική αντιμετώπιση της χαλάρωσης με το μίνι λίφτινγκ μηρών πλεονεκτεί, λόγω του άριστου και μακρόχρονου αποτελέσματος, της μειωμένης αποθεραπείας και της άμεσης διόρθωσης της χαλάρωσης.

Mini Lifting μηρών: Αποτελεσματική αντιμετώπιση της χαλάρωσης, άμεσα και με διάρκεια

Το μίνι λίφτινγκ μηρών είναι ιδανική λύση για μια ελάχιστα τραυματική ανόρθωση του δέρματος, χωρίς παρενέργειες και μεγάλο διάστημα αποθεραπείας. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας ,για να ανακαλύψετε την ιδανική επιλογή για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, με την καθοδήγηση και υποστήριξη των εξειδικευμένων ιατρών μας.


Σχόλια

  1. Καλησπέρα σας θα ήθελα πληροφορίες γιατί έχω χαλάρωση κάτω από του γλουτούς και με γυμναστική δεν έχω δει τα τέλεια αποτελέσματα .ευχαριστώ

    • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Απρίλιος 5, 2021 at 10:45 πμ

      Για μια καλύτερη εκτίμηση μπορείτε να στείλετε μερικές φωτογραφίες και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο info@drpapaioannou.gr . Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να βελτιώσουμε την περιοχή των γλουτών, επεμβατικοί και μη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *