logo
Βραζιλιάνικο Λίφτινγκ Γλουτών

Βραζιλιάνικο Λίφτινγκ γλουτών


Το βραζιλιάνικο λίφτινγκ γλουτών με τη βοήθεια του Bodyjet είναι η μόνη μέθοδος η οποία μπορεί να γίνει με ασφάλεια και επιτυχία. Γίνεται μεταφορά λίπους που συλλέγεται από άλλες περιοχές του σώματος, το οποίο συλλέγεται, επεξεργάζεται και τοποθετείται στα σημεία που χρειάζεται προκειμένου να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 • Βαρύτητα
 • ήπια

 • Νάρκωση
 • γενική

 • Διάρκεια παραμονής
 • 1 βράδυ

 • Αφαίρεση ραμμάτων
 • όχι

 • Αποθεραπεία
 • 2-3 εβδομάδες
Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές του brazilian butt lift μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

1+1=?


Για ποιους είναι κατάλληλο το βραζιλιάνικο λίφτινγκ γλουτών

Η αύξηση και ανόρθωση των γλουτών με λίπος (brazilian butt lift) είναι κατάλληλη για γυναίκες οι οποίες επιθυμούν να τονώσουν την καμπύλη των γλουτών και ταυτόχρονα να βελτιώσουν τις σωματικές αναλογίες. Κατά την επέμβαση δε χρησιμοποιούνται ενθέματα σιλικόνης, όπως παλαιότερα, αλλά το λίπος του σώματος, το οποίο συλλέγεται με λιπογλυπτική από άλλες περιοχές.

Η νέα τεχνική Bodyjet μας επιτρέπει να συλλέξουμε επαρκείς ποσότητες λίπους από το σώμα, προκειμένου να τις μεταφέρουμε σε άλλα σημεία, όπου επιθυμούμε να γίνει η αύξηση. Το λίπος αποδεσμεύεται με τη βοήθεια του jet νερού και για το λόγο αυτό δεν καταστρέφεται κατά τη συλλογή του. Έτσι μπορεί να γίνει επιτυχής μεταφορά σχετικά μεγάλης ποσότητας, προκειμένου να γίνει αυξητική των γλουτών.

Χρησιμοποιούμε την τεχνική Bodyjet για ένα σίγουρο και φυσικό αποτέλεσμα. Αποκτήστε το Brazilian bum που ονειρεύεστε, χωρίς τη χρήση σιλικόνης.

Τεχνικές

Η επέμβαση ξεκινάει με τη λιποαναρρόφηση, συνήθως της κοιλιάς, της μέσης και στα ψωμάκια. Το λίπος συλλέγεται αυτόματα από το μηχάνημα, το οποίο το διαχωρίζει από προσμίξεις αίματος, υγρών και άλλων ιστών. Στη συνέχεια το λίπος επεξεργάζεται ακόμα περισσότερο, ώστε να είναι σχεδόν τελείως καθαρό.

Στη δεύτερη φάση της επέμβασης χρησιμοποιούνται ειδικές κάνουλες λιπομεταφοράς και το λίπος τοποθετείται σε πολλαπλά επίπεδα στο σημείο που γίνεται η αύξηση. Στην περίπτωση των γλουτών συνήθως χρειάζεται αύξηση στον άνω πόλο. Η μεταφορά του λίπους γίνεται με μικρές τομές, η καθεμία περίπου 3-4 χιλιοστών.

Μετά την επέμβαση

Μετά την επέμβαση brazilian lift γίνεται ειδική επίδεση και τοποθετείται πιεστικό λαστέξ, το οποίο χρειάζεται για τις πρώτες 3 εβδομάδες. Ο μόνος περιορισμός για τον πρώτο καιρό είναι η αποφυγή καθιστικής θέσης για 10 ημέρες και ο ύπνος ανάσκελα. Το άτομο μπορεί να επιστρέψει στις φυσιολογικές του δραστηριότητες μετά από 2 εβδομάδες.

Αποτελέσματα από το βραζιλιάνικο λίφτινγκ γλουτών

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, χωρίς ουλές, χωρίς ξένο σώμα (σιλικόνη κτλ) και είναι μόνιμο. Βελτιώνονται σημαντικά οι καμπύλες των γλουτών και το σώμα αποκτάει πιο αρμονικές αναλογίες. Η επέμβαση ονομάζεται βραζιλιάνικο λίφτινγκ γλουτών (brazilian butt lift).


Σχόλια

 1. Κατερίνα Λέει: Ιανουάριος 4, 2022 at 11:16 μμ

  Τα σημεία από τα οποία αφαιρείται το λίπος, στη συνέχεις εμφανίζουν σημάδια χαλάρωσης; Κ αν υπάρχει ήδη χαλάρωση πχ στους μηρούς, όπου υπάρχει ενδεχομένως συσσωρευμένο λίπος, το αποτέλεσμα της χαλάρωσης επιδεινώνεται; Δλδ μήπως πάμε να διορθώσουμε κάτι κ καταλήγουμε να καταστρέφουμε κάτι άλλο; Αυτό πώς αντιμετωπίζεται ως ενδεχόμενο;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιανουάριος 25, 2022 at 11:01 πμ

   Η λιπογλυπτική είναι μια πολύ αποτελεσματική επέμβαση, η οποία βασίζεται στο σωστό σχεδιασμό και την εκτίμηση της εκάστοτε περιοχής. Αυτό σημαίνει πως σε κάποιες περιοχές μπορούμε να αφαιρέσουμε μεγάλες ποσότητες λίπους χωρίς κίνδυνο χαλάρωσης, ενώ σε άλλες περιοχές χρειάζεται πιο συντηρητική προσέγγιση. Σίγουρα δεν προκαλούνται καταστροφές σε καμία περιοχή, εφόσον σεβόμαστε τους κανόνες της επέμβασης.

 2. Ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποια στάνταρ ποσότητα που μπορεί να προστεθεί στους γλουτούς? Εφόσον απορροφάται μετά από το σώμα ίσως μέχρι και το 50% θα μπορούσα να βάλω πιο πολύ ποσότητα εφόσον έχω αρκετό λίπος στην κοιλιά ώστε να γίνει αρκετά έντονο το αποτέλεσμα

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Οκτώβριος 4, 2021 at 9:36 πμ

   Κάθε περιοχή του σώματος μπορεί να δεχτεί μέχρι μια συγκεκριμένη ποσότητα λίπους, ώστε η επιβίωση του να παραμένει σε αποδεκτά επίπεδα. Για παράδειγμα, αν σε κάθε γλουτό μπορούμε να προσθέσουμε 500 γραμμάρια και εμείς βάλουμε 1000, αντί για επιβίωση 50-80% θα έχουμε 20-40%, αυξάνοντας επίσης τις πιθανότητες για επιπλοκές. Είναι προτιμότερο να γίνουν δύο συνεδρίες, εφόσον η πρώτη δεν επαρκεί.

 3. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται μαζί με ανόρθωση στήθους

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Σεπτέμβριος 1, 2021 at 9:13 πμ

   Το βραζιλιάνικο λίφτινγκ γλουτών που γίνεται με λιποαναρρόφηση και μεταφορά λίπους στους γλουτούς μπορεί να γίνει συνδυαστικά με άλλες επεμβάσεις όπως η ανόρθωση μαστών, ωστόσο θα πρέπει να εκτιμήσουμε την περίπτωση σας εξατομικευμένα.

 4. Γεια σας, εάν γίνει αυτή η διαδικασία και σε διάστημα 1 χρόνου μείνει η γυναίκα έγκυος; Καταστρέφεται όλο το αποτέλεσμα;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάρτιος 18, 2021 at 9:43 πμ

   Εφόσον το σωματικό βάρος κατά την εγκυμοσύνη παραμείνει σε φυσιολογικά πλαίσια, το αποτέλεσμα δεν καταστρέφεται.

 5. Γεια σας. Εμεις που ειμαστε απο Αθηνα πως μας αξιολογειτε; Δεν ειναι ευκολο να ανεβουμε θεσσαλονικη για μια επισκεψη που μπορει και να μην μας καλυψει

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Ιανουάριος 12, 2021 at 9:58 πμ

   Καλημερα
   Βρίσκομαι στην Αθήνα κάθε 10-15 ημέρες στο ιατρείο στη Γλυφάδα. Για ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο 2310426606 και να κανονίσουμε να βρεθούμε με την επόμενη ευκαιρία

 6. Γεια σας για αυξητικη γλουτων με ύψος 1.50 και βάρος 49kg τι μέθοδος θα χρειαστεί και σε τι τιμές κυμαίνονται?

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Σεπτέμβριος 9, 2020 at 5:47 μμ

   Για το βάρος και ύψος που περιγράφετε θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει αυξητική γλουτών με λίπος, εφόσον υπάρχει περίσσεια στα πλάγια του κορμού και στα ψωμάκια ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος. Βεβαίως, πιο ικανοποιητική αυξητική μπορεί να γίνει με προθέσεις σιλικόνης, που μπορεί να συνδυαστεί και με λίπος σε κάποιες περιπτώσεις. Για το κόστος της επέμβασης θα πρέπει αν γίνει πρώτα μια εκτίμηση.

 7. Χριστίνα Λέει: Απρίλιος 3, 2020 at 11:54 μμ

  Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι εφικτή η λιποαναρρόφηση στήθους και η λιπομεταφορά του στους γλουτούς; Εάν ναι, σε τι ποσό κυμαίνεται το κόστος;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Απρίλιος 13, 2020 at 12:52 μμ

   Η λιποαναρρόφηση στη στήθος είναι σε ορισμένες, αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις εφικτή. Το λίπος βέβαια αυτό δεν είναι αρκετό για τους γλουτούς. Καλό θα ήταν να εκτιμήσουμε την περίπτωσή σας εξατομικευμένα για να δούμε εφόσον είναι εφικτό.

 8. Οι αναλογίες 1.61 και 48 κιλά είναι απαγορευτικές ως προς την ποσότητα λίπους στο σώμα; Θα προτείνατε να στραφώ σε κάποια άλλη μέθοδο με αυτά τα δεδομένα;

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Μάρτιος 3, 2020 at 9:04 πμ

   Το βάρος δεν είναι απαγορευτικό και η επιτυχία της επέμβασης εξαρτάται κυρίως από την κατανομή του λίπους. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εάν υπάρχει περιττό λίπος σε περιοχές όπως τα ψωμάκια ή τα πλαϊνά του κορμού, μπορούν να μεταφερθούν στους γλουτούς για να βελτιωθεί σημαντικά το σχήμα και οι αναλογίες. Οι άλλες εναλακτικές όπως προθέσεις και ενέσιμα δεν είναι τόσο ασφαλείς και έχουν συνήθως πολύ μεγαλύτερο κόστος.

 9. Νεκταρία Λέει: Φεβρουάριος 7, 2020 at 1:28 πμ

  Καλησπέρα σας. Θα ήθελα αν τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ή αν πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να έχουμε σίγουρο αποτέλεσμα καθώς και πόσο διαρκούν. Σας ευχαριστώ πολύ!

  • Πρόδρομος Παπαιωάννου Λέει: Φεβρουάριος 7, 2020 at 9:21 πμ

   Τα αποτελέσματα μετά το BBL είναι άμεσα ορατά και μάλιστα είναι πιό έντονα τις πρώτες εβδομάδες. Ένα μέρος του λίπους αποροφφάται στους πρώτους 6 μήνες, συνήθως 20-50% και το υπόλοιπο που επιβιώνει λειτουργεί ως δικό μας λίπος και έχει μόνιμα αποτελέσματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

booking button

Fly in πλαστική

Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly - in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

Μάθετε περισσότερα...

Virtual Consultation

Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly - in.

Μάθετε περισσότερα...