Αρθροσκόπηση του καρπού

Με μια ματιά
Κόστος Επέμβασης

Σε περίπτωση τραυματισμού ή χρόνιου πόνου στον καρπό γίνεται διαγνωστική και θεραπευτική αρθροσκόπηση. Κατά την εμέμβαση αυτή μπορούν να διορθωθούν βλάβες των χόνδρων ή των συνδέσμων.

 

Βαρύτητα
Ήπια
ναρκωση
Γενική
διαρκεια παραμονησ
-
Αφαίρεση ραμματων
10 ημέρες
αποθεραπεια
3-6 εβδομάδες
Μάθετε Περισσότερα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές της επέμβασης της αρθροσκόπησης του καρπού μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.



    Περιγραφή

    Οι παθήσεις του καρπού θεωρούνται από πολλούς το «λουμπάγκο» της χειρουργής άκρας χειρός. Χάρη στην αρθροσκόπηση του καρπού έχουν κατανοηθεί καλύτερα οι παθήσεις του καρπού και η αντιμετώπιση έχει εξελιχτεί, ώστε πολλές παθήσεις μπορούν πλέον να αντιμετωπιστούν χωρίς ανοιχτό χειρουργείο του καρπού. Η πιο συχνή αιτία πόνου της άρθρωσης του καρπού είναι οι παθήσεις του δίσκου, ο οποίος είναι ένας πολύπλοκος ινοχόνδρινος δακτύλιος, ο οποίος έχει αντίστοιχη λειτουργία με τους μηνίσκους της άρθρωσης του γόνατος. Σχεδόν όλες οι παθήσεις και τραυματισμοί του δίσκου αυτού μπορούν να αντιμετωπιστούν με την αρθροσκόπηση, γεγονός το οποίο σημαίνει μείωση του πόνου και βελτίωση της κινητικότητας.

    Η δεύτερη πιο συχνή αιτία πόνου είναι η ρήξη συνδέσμων του καρπού μετά από τραύμα, που συχνά οδηγούν σε μετατραυματική αρθρίτιδα, της οποίας η διάγνωση γίνεται δυστυχώς καθυστερημένα. Λόγω της ρήξης των συνδέσμων αλλοιώνεται η μηχανική του καρπού, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η τριβή μεταξύ των οστών του καρπού και να καταστρέφεται ο αρθρικός χόνδρος. Με την απουσία του χόνδρου αυτού αρχίζει η τριβή των ελεύθερων αρθρικών επιφανειών, με αποτέλεσμα να ερεθίζονται οι νευρικές απολήξεις των οστών και να εκλύεται πόνος. Ο ρόλος της αρθροσκόπησης του καρπού σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αναντικατάστατος, διότι πρώτων πολλές παθήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν αρθροσκοπικά και κατά δεύτερον γίνεται μια πλήρης και αντικειμενική εξέταση των αρθρικών επιφανειών, με την οποία ο χειρούργος άκρας χειρός είναι δυνατόν να δημιουργήσει ένα πλάνο για την περεταίρω χειρουργική αντιμετώπιση των εκάστοτε βλαβών.

    Αφήστε μια ερώτηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    fly in

    Fly in πλαστική

    Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

    virtual consultation

    Virtual Consultation

    Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

    To get in touch with us, please fill out the contact form below.

      Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..