About us

Η πρωτοπορία, η συνεχής εξέλιξη και η διαχρονική διασφάλιση επιτυχημένων αποτελεσμάτων στις επεμβάσεις μας είναι το τρίπτυχο της ανάδειξης της Πλαστικής Χειρουργικής Παπαϊωάννου ως ενός εκ των πλέον αναγνωρίσιμων και αξιόπιστων ονομάτων στον κλάδο. Άλλωστε, πέρα από την εμπειρία μας μέσω των αναρίθμητων επιτυχημένων μας επεμβάσεων, αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η ενεργός συμμετοχή μας στην εξέλιξη του κλάδου -στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική- και δη στην πρώτη γραμμή.

Τον Φεβρουάριο του 1986 πραγματοποιήσαμε την πρώτη λιποαναρρόφηση στην Ελλάδα και το 1997 ήμασταν οι πρώτοι που φέραμε στην Ελλάδα το ενδοσκοπικό λίφτινγκ μετώπου. Το 2013 ξεκινήσαμε πρώτοι στη Θεσσαλονίκη την επαναστατική μέθοδο λιπογλυπτικής Bodyjet, ενώ συνέχεια εξελίσσουμε και βελτιώνουμε τις υπάρχουσες τεχνικές, προσθέτοντας ολοένα και περισσότερες, χειρουργικές και μη, διατηρώντας στενή επαφή με τις εξελίξεις στον κλάδο μας διεθνώς.

Η Φιλοσοφία μας

Στην κλινική Παπαϊωάννου πιστεύουμε πως η ομορφιά πηγάζει από την αυτοπεποίθηση. Η διαφορετικότητα τονίζει τη φυσική ομορφιά και γι΄αυτό φροντίζουμε ό,τι αλλαγές κάνουμε να εναρμονίζονται με το πρόσωπο και το σώμα σας. Σκοπός μιας επέμβασης είναι να αναδείξουμε τα μοναδικά σας χαρακτηριστικά και να τονώσουμε την ψυχολογία σας.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται για κοσμητικές αλλαγές στο πρόσωπο ή το σώμα τους. Με δεδομένες τις νέες δυνατότητες που πλέον προσφέρει η πλαστική χειρουργική, η οποία αφενός μεν έχει αυξήσει και βελτιώσει τις παρεχόμενες χειρουργικές επεμβάσεις, αφετέρου δε έχει αφομοιώσει και αναπτύξει πολλές μη χειρουργικές τεχνικές ανανέωσης ή διορθώσεις ατελειών του σώματος και του προσώπου, ο συνδυασμός της εμπειρίας μας, της συνεχούς διερεύνησης και της προσωπικής παρακολούθησης μάς φέρνει ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις.

Η ομάδα μας είναι κοντά σας σε όλα τα στάδια της επέμβασης που έχετε επιλέξει. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε εμπεριστατωμένη ιατρική διάγνωση, πλήρη ενημέρωση σε οποιαδήποτε απορία σας και την καλύτερη λύση για τη δική σας περίπτωση. Επισκεφθείτε το ιατρείο μας, μοιραστείτε μαζί μας τις αλλαγές που επιθυμείτε και θα βρούμε από κοινού την ιδανική προσέγγιση για το δικό σας πρόσωπο ή σώμα.

Μάλιστα, εν μέσω της χειμαρρώδους πληροφόρησης που είναι διαθέσιμη, αλλά συχνά και παραπλανητική, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε αξιόπιστα και να καταστήσουμε σαφές πως, αν και η ένδειξη για οποιαδήποτε κοσμητική επέμβαση είναι καθαρά προσωπική διαδικασία, η απόφαση θα πρέπει να λαμβάνεται μετά από εμπεριστατωμένη ιατρική ενημέρωση.
papioannou_plastikos_xeirourgos_thessaloniki2

Φροντίδα και την επόμενη μέρα

Η εμπειρία των πελατών μας όμως δεν τελειώνει με την ολοκλήρωση κάποιας θεραπείας ή επέμβασης, καθώς βρισκόμαστε δίπλα σας και την επόμενη ημέρα. Για παράδειγμα, μετά τη θεραπεία με μπότοξ, προγραμματίζουμε νέο ραντεβού για μετά από δύο εβδομάδες, ώστε να εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα της και ενδεχομένως να συμπληρώσουμε χωρίς επιπλέον έξοδα στις περιοχές που τυχόν χρειάζονται ενίσχυση. Επίσης, μετά από τις επεμβάσεις γίνεται επανεξέταση σε τακτά χρονικά διαστήματα για έναν τουλάχιστον χρόνο, προκειμένου να παρακολουθούμε την ομαλή έκβαση του αποτελέσματος.

Ραντεβού στην Αθήνα

Εκτός από τη Θεσσαλονίκη σάς παρέχουμε τη δυνατότητα να μας συναντήσετε και στην Αθήνα, όπου υπάρχει συνεργασία με το Ιατρικό Φαλήρου. Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη και εξέταση, για θεραπείες αντιγήρανσης, όπως υαλουρονικό ή μπότοξ, ή για τη διενέργεια επεμβάσεων στο Ιατρικό Φαλήρου. Βρισκόμαστε δύο φορές τον μήνα στην Αθήνα και μπορείτε κατόπιν ραντεβού να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της πλαστικής χειρουργικής

Η πλαστική χειρουργική Παπαϊωάννου έχει καθιερωθεί μετά από χρόνια επιτυχημένων αποτελεσμάτων ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον κλάδο. Πέρα από την εμπειρία των αναρίθμητων επιτυχημένων επεμβάσεων, αυτό που ξεχωρίζει τους πλαστικούς Παπαϊωάννου είναι η συμμετοχή στην εξέλιξη του κλάδου, στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική. Τον Φεβρουάριο του 1986 πραγματοποιήσαν την πρώτη λιποαναρρόφηση στην Ελλάδα και το 1997 ήταν οι πρώτοι που έφεραν στην Ελλάδα το ενδοσκοπικό λίφτινγκ μετώπου. Το 2013 ξεκίνησαν πρώτοι στη Θεσσαλονίκη την επαναστατική μέθοδο λιπογλυπτικής Bodyjet, ενώ συνέχεια εξελίσσουν και βελτιώνουν τις υπάρχουσες τεχνικές, προσθέτοντας ολοένα και περισσότερες, χειρουργικές και μη.

Δρ. Παπαιωάννου

Dr. Πρόδρομος Παπαϊωάννου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και είμαι απόφοιτος του κολλεγίου Ανατόλια. Εισήλθα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με πανελλαδικές εξετάσεις και φοίτησα εξολοκλήρου στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.

plastikos_xeiroyargos_papaioannou-02

Το ιατρείο

Το πρόσφατα ανακαινισμένο ιατρείο μας βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην ανατολική είσοδο της Θεσσαλονίκης, 10 λεπτά από το αεροδρόμιο και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου πραγματοποιούμε τα χειρουργεία μας.

Δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στην καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας και φροντίζουμε ο χρόνος της αναμονής να είναι πολύ σύντομος, και ο χρόνος με τους ιατρούς άπλετος, κερδίζοντας, έτσι, την εμπιστοσύνη που πρέπει να εμπνέει ο πλαστικός χειρουργός. Οι χώροι μας έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στην άνεση και τη φιλοξενία, δημιουργώντας ένα εγκάρδιο και ζεστό περιβάλλον, για να νιώθετε οικεία σε κάθε σας επίσκεψη. Αυτό ισχύει τόσο στο χώρο της αναμονής, στα γραφεία των ιατρών, όσο και στους χώρους των επεμβάσεων και των θεραπειών. Επίσης εξασφαλίζουμε την ιδιωτικότητα των πελατών μας, κάθε φορά που μας επισκέπτονται.

Previous
Next

Τι Πρεσβεύουμε

Η πρέσβειρα του μηνύματος ‘Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας’ Ναταλία Δραγούμη εξηγεί τι θεωρείται όμορφο και τι γοητευτικό. Αναλύει τις δικές της σκέψεις σε σχέση με το χρόνο, τη ματαιοδοξία και την εικόνα της και καταλήγει στο συμπέρασμα πως τελικά όμορφο είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας.

Artboard-1-copy-2-645x338-A
Artboard-1-copy-645x338-B
Artboard-1-645x338-C