BY

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Άντρας με θεληματικό πηγούνι

Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίστε…γωνίες στο πρόσωπό σας

Διαχρονικά το πρότυπο του αρρενωπού άντρα έχει συνδεθεί με ένα πρόσωπο όπου το θεληματικό πηγούνι, οι γωνίες και γενικότερα τα αδρά χαρακτηριστικά πρωταγωνιστούν. Από τους αστέρες του Hollywood μέχρι τα μοντέλα στις μεγαλύτερες καμπάνιες ξένων οίκων μόδας, οι έντονες γωνίες του προσώπου είναι ιδανικό υλικό για φωτογραφίσεις και αποτελούν επαγγελματικό… διαβατήριο. Γι’ αυτό και συχνά ηθοποιοί και μοντέλα καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική, για να αναδιαμορφώσουν τις αναλογίες του προσώπου τους και να γίνουν ελκυστικότεροι.

Αυτή όμως η δυνατότητα δεν είναι μόνο δικό τους προνόμιο. Αν θέλετε να αναδείξετε την αρρενωπότητα του προσώπου σας ή να την ενισχύσετε, υπάρχουν τρόποι για να το πετύχετε. Ενόψει μάλιστα της εορταστικής περιόδου, μπορείτε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας, που θα αναδείξει τον δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητά σας, φέρνοντας τα ενδογενή αυτά χαρακτηριστικά σε απόλυτη αρμονία με το πρόσωπο και την εξωτερική σας εμφάνιση.

Πώς όμως μπορείτε να αποκτήσετε ένα πρόσωπο με γωνίες, ενισχύοντας την αρρενωπότητά του; Οι ακόλουθες διαθέσιμες επεμβάσεις είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές:

Buccal fat pad removal

Αν έχετε μεγάλα μάγουλα και θέλετε να τα μειώσετε ή απλώς επιθυμείτε εντονότερες γωνίες στο πρόσωπό σας, η ιδανική επέμβαση είναι η buccal fat pad removal, η αφαίρεση δηλαδή του λιπώδους σωματίου που υπάρχει ανάμεσα στους μυς της μάσησης. Η τεχνική αυτή, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των ατόμων που ασχολούνται με το μόντελινγκ, πετυχαίνει να δείξει το πρόσωπο πιο αδύνατο και να τονίσει πολύ καλά τις αναλογίες του.

Η επέμβαση γίνεται με μια μικρή τομή μέσα από το στόμα, προκειμένου να αφαιρεθεί μερικώς το λιπώδες σωμάτιο και για τη διενέργειά της απαιτείται τοπική αναισθησία ή και μέθη. Η νοσηλεία είναι μόλις λίγων ωρών, ενώ η αποθεραπεία είναι ανώδυνη, ομαλή και εύκολη και δεν εμποδίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του ασθενούς, που μπορεί να επανέλθει άμεσα στην εργασία και το πρόγραμμά του.

Μάλιστα, τα αποτελέσματα της επέμβασης buccal fat pad removal είναι εντυπωσιακά ήδη από την πρώτη στιγμή, ενώ όσο περνούν οι μέρες και αρχίζει να υποχωρεί το μικρό οίδημα, γίνονται όλο και περισσότερο ορατά. Είναι δε ενδεικτικό ότι ένα μήνα περίπου μετά την επέμβαση θα κοιταχτείτε στον καθρέφτη και θα δείτε γωνίες στο πρόσωπό σας τόσο φυσικές σαν να ήταν εκεί από πάντα. Η επιλογή ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού είναι κρίσιμης σημασίας για την επιτυχία της επέμβασης, αφού η περιοχή όπου εφαρμόζεται η τεχνική είναι πλούσια σε αγγεία και νεύρα, οπότε η δεξιοτεχνία και η εμπειρία είναι απαραίτητες.

Εναλλακτική λύση της αφαίρεσης του λιπώδους σωματίου είναι η λιποαναρρόφηση στα μάγουλα, που πετυχαίνει εφάμιλλα αποτελέσματα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με τη μεταφορά λίπους σε σημεία του προσώπου, όπως τα ζυγωματικά και το πηγούνι. Οι τομές είναι ελάχιστες και κρυμμένες σε φυσικές πτυχές του προσώπου.

Τοποθέτηση μόνιμων ενθεμάτων

Μια ακόμα επέμβαση που μπορεί να αναδείξει τις γωνίες του προσώπου είναι η τοποθέτηση μόνιμων ενθεμάτων κυρίως στα ζυγωματικά και το πηγούνι. Αν και υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές με ενέσιμα, όπως το υαλουρονικό, προκειμένου να βελτιωθούν οι αναλογίες του προσώπου, η διάρκεια και η ποιότητα των αποτελεσμάτων μετά από τοποθέτηση μόνιμων ενθεμάτων δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση.

Έτσι, αν έχετε υψηλές απαιτήσεις για το σχήμα των ζυγωματικών και του πηγουνιού σας, αρκεί να επιλέξετε σε συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό σας το κατάλληλο ένθεμα, για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πλεονέκτημα της επέμβασης αυτής είναι πως η τοποθέτηση γίνεται μέσα από το στόμα, χωρίς εξωτερικές ουλές, ενώ τα ενθέματα προσαρμόζονται ακριβώς, ώστε να μη μετακινούνται, δίνοντας το σχήμα που ονειρεύεστε.

Αισθάνεστε alpha male και θέλετε να το αποτυπώσετε και στο πρόσωπό σας; Ο πλαστικός χειρουργός θα σας βοηθήσει να βγάλετε τον δυναμικό σας χαρακτήρα και στην εικόνα σας και να αποκτήσετε τις γωνίες που πάντα ονειρευόσασταν.

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..