BY

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Ανόρθωση Γλουτών με Νήματα

Ανόρθωση γλουτών με νήματα: Αψηφήστε τον νόμο της βαρύτητας

Ο χρόνος που περνά και ο νόμος της βαρύτητας έχουν αφήσει τα σημάδια τους στο σώμα σας, με τους γλουτούς σας να ακολουθούν καθοδική πορεία; Το σημείο που κάποτε ήταν για σας αφορμή υπερηφάνειας και ένδειξη νεότητας έχει αρχίσει να σας… προδίδει; Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε. Αν ονειρεύεστε εντυπωσιακούς γλουτούς, δεν θέλετε όμως να μπείτε στη διαδικασία ενός χειρουργείου, πλέον υπάρχει εναλλακτική: η ανόρθωση γλουτών με νήματα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο, που διαρκεί λιγότερο από μισή ώρα, πραγματοποιείται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού με εφαρμογή τοπικής αναισθησίας και εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς νυστέρι.

Η μέθοδος με τα νήματα ανεβάζει τον… πήχη για τους γλουτούς σας σε μία μόλις συνεδρία, δίνοντάς τους όγκο και σχήμα, ενώ συσφίγγει παράλληλα το δέρμα στην περιοχή. Χωρίς τομές, ουλές και σημάδια και με σύντομη επιστροφή στις δραστηριότητες σας, η ανόρθωση γλουτών με νήματα είναι μια θεραπεία ομορφιάς που θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη για τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής και να κάνετε τον πλαστικό χειρουργό τον καλύτερό σας φίλο.

Οι γλουτοί… ψηλά

Πώς όμως λειτουργεί η μέθοδος αυτή; Πρόκειται για τα νήματα Visage Body της APTOS, που είναι διαφορετικής διάστασης και ισχύος από τα νήματα προσώπου και είναι κατασκευασμένα από PLLA δηλαδή πολυγαλακτικό οξύ με καπρολακτόνη. Τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιμετωπιστεί η χαλάρωση και ταυτόχρονα δημιουργείται ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και κρατά στο… ύψος τους τους ιστούς των γλουτών. Μάλιστα, τα αποτελέσματα διαρκούν από 12 έως 18 μήνες και μέρα με τη μέρα η όψη των γλουτών βελτιώνεται. Η εισαγωγή δε των νημάτων, πέρα από την άμεση αποστολή της, να υποστηρίξει δηλαδή τους γλουτούς, οδηγεί και στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην περιοχή, βοηθώντας στη διατήρηση του αποτελέσματος για περισσότερο χρόνο. Έτσι, όταν τα νήματα απορροφηθούν πλήρως από τον οργανισμό στο οκτάμηνο, αφήνουν πίσω τους ίνες κολλαγόνου που συνεχίζουν την υποστηρικτική δουλειά και εξακολουθούν να βελτιώνουν την εικόνα των γλουτών τουλάχιστον για ένα τετράμηνο μετά την επέμβαση, οπότε και γίνεται πλήρως εμφανές το αποτέλεσμα.

Η επιστροφή στην καθημερινότητα –με εξαίρεση την έντονη άσκηση για κάποιες ημέρες- γίνεται από την επομένη της επέμβασης. Όταν παρέλθει το διάστημα που τα αποτελέσματα της ανόρθωσης είναι εμφανή, μπορεί να γίνει με ασφάλεια μια επαναληπτική θεραπεία, ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τους εντυπωσιακούς γλουτούς σας. Πέρα από τους γλουτούς, τα νήματα Visage Body μπορούν να τοποθετηθούν στο εσωτερικό των μηρών, στην κοιλιά και στα μπράτσα, με εξίσου θεαματικά αποτελέσματα.

Αποκτήστε τώρα τους γλουτούς που ονειρεύεστε, χωρίς κόπο και ταλαιπωρία και κρατήστε… ψηλά το ηθικό σας. Μπορείτε να νικήσετε τη βαρύτητα εύκολα και γρήγορα και να ξαναδείτε τους γλουτούς σας σφριγηλούς και σμιλεμένους, χωρίς να ανησυχείτε για σημάδια και ουλές. Φορέστε ξανά τα αγαπημένα σας ρούχα και κερδίστε και πάλι το περήφανο βάδισμα που χαρίζουν οι γλουτοί που κοιτάζουν στον… ουρανό.

Ο πλαστικός χειρούργος σας είναι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε… μη διστάσετε να επικοινωνήσετε!

TAGS

4 Απαντήσεις

    1. Για περισσότερες πληροφορίες είναι προτιμότερο να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά για να συζητήσουμε τις διαφορετικές εναναλλακτικές.

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..