BY

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Τι θεωρούμε όμορφο (infographic)

Τι θεωρούμε όμορφο; (infographic)

Όπως η μόδα έτσι και η ομορφιά έχουν πρότυπα, τα οποία σταδιακά διαμορφώνονται ανά δεκαετία. Αυτό το οποίο εκλαμβάνουμε όμως ως όμορφο είναι διαχρονικό και έχει να κάνει με τις αναλογίες που φαίνονται αρμονικές και θηλυκές στο ανθρώπινο μάτι. Αυτές οι σταθερές είναι που επιτρέπουν στους πλαστικούς να επιτυγχάνουν αποτελέσματα φυσικά όμορφα.

Η επανορθωτική ιατρική έχει προχωρήσει τόσο πολύ που ένας ιατρός έχει σειρά εργαλείων και τεχνικών στα χέρια του για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από τη ρινοπλαστική και τη βλεφαροπλαστική, μέχρι και μη επεμβατικές μεθόδους, όπως το υαλουρονικό και τη βουτολινική τοξίνη (Μποτο x) . Γι’ αυτό και πλέον ένας πλαστικός με γνώση, εμπειρία και άποψη, που δεν επιτρέπει υπερβολές στις πελάτισσές του, μπορεί να εγγυηθεί αποτελέσματα “φυσικής ομορφιάς”.

Δείτε στο infographic του πλαστικού χειρουργού μας, Δρ. Πρόδρομου Παπαϊωάννου, λίγους από τους τρόπους που καταλαβαίνουμε τη θηλυκότητα και την ομορφιά.

Τι θεωρούμε όμορφο infographic

Κοινοποιήστε το infographic στην ιστοσελίδα σας!

 

<img src=”https://www.drpapaioannou.gr/wp-content/uploads/2015/01/beauty_infographic_dr_papaioannou.jpg” alt=”Τι θεωρούμε όμορφο infographic”></br><a href=”https://www.drpapaioannou.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%BF-infographic/”>Τι θεωρούμε όμορφο; (Ιnfographic)</a>

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..