Πλαστικός Χειρουργός Παπαϊωάννου

Το ιατρείο

Το πρόσφατα ανακαινισμένο ιατρείο μας βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην ανατολική είσοδο της Θεσσαλονίκης, 10 λεπτά από το αεροδρόμιο και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπου πραγματοποιούμε τα χειρουργεία μας.

Δίνουμε πολύ μεγάλη βαρύτητα στην καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας και φροντίζουμε ο χρόνος της αναμονής να είναι πολύ σύντομος, και ο χρόνος με τους ιατρούς άπλετος, κερδίζοντας, έτσι, την εμπιστοσύνη που πρέπει να εμπνέει ο πλαστικός χειρουργός. Οι χώροι μας έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στην άνεση και τη φιλοξενία, δημιουργώντας ένα εγκάρδιο και ζεστό περιβάλλον, για να νιώθετε οικεία σε κάθε σας επίσκεψη. Αυτό ισχύει τόσο στο χώρο της αναμονής, στα γραφεία των ιατρών, όσο και στους χώρους των επεμβάσεων και των θεραπειών. Επίσης εξασφαλίζουμε την ιδιωτικότητα των πελατών μας, κάθε φορά που μας επισκέπτονται.Γνωρίστε την ομάδα της πλαστικής χειρουργικής Παπαϊωάννου

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, είτε τηλεφωνικά, είτε από το νέο online booking της ιστοσελίδας μας, θα σας υποδεχθεί το προσωπικό μας για να σας βοηθήσει και να σας λύσει όλες τις απορίες πριν συναντήσετε τους ιατρούς. Εάν έχετε κάνει χρήση της υπηρεσίας Fly-in και μας επισκέπτεστε από άλλη πόλη, θα σας βοηθήσουμε με τα διαδικαστικά της παραμονής σας στη Θεσσαλονίκη και ό,τι άλλο χρειαστεί για να γίνει η διαμονή σας εδώ μια ευχάριστη εμπειρία.

Ποιοι Είμαστε

our team

Dr. Κώστας Παπαϊωάννου
Πλαστικός χειρουργός

Γεννήθηκα στην Δράμα το 1952 όπου και τελείωσα το Λύκειο. Σπούδασα στην Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ. από όπου αποφοίτησα τον Νοέμβριο του 1976. Ακολούθησε η θητεία μου στον στρατό όπου υπηρέτησα ως οπλίτης Ιατρός και το Αγροτικό Ιατρείο στην Ορθοπεδική Κλινική του Γ.Ν. Δράμας. Ολοκλήρωσα τα δύο χρόνια Γενικής Χειρουργικής στο Γ.Ν. Καβάλας και έπειτα εκπαιδεύτηκα στο βασικό τμήμα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Sheffield της Αγγλίας και στο Νοσοκομείο Queen Victoria στο East Grinstead. Ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου κάνοντας έξι μήνες Ω.Ρ.Λ στο Νοσοκομείο Kent & Sussex Hospital στο Tunbridge Wells.Πήρα τον τίτλο του ειδικού Πλαστικού Χειρουργού τον Νοέμβριο του 1985 οπότε και άρχισα να εργάζομαι σαν ιδιώτης πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη. Το 1987 πήρα τον τίτλο του διδάκτορα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έχοντας εργαστεί πάνω στο θέμα « Η χρήση του πλατέως ραχιαίου μυός ως μυϊκού-μυοδερματικού και ελεύθερου κρημνού».Έχω παρακολουθήσει πολλά συνέδρια σε διάφορα μέρη του κόσμου και έχω παρουσιάσει σαν ομιλητής διάφορες πρωτότυπες εργασίες.Τέλος έχω κάνει 7 μετεκπαιδευτικά ταξίδια στις Η.Π.Α. άλλοτε για να παρακολουθήσω σε κάποιο Νοσοκομείο χειρουργούς που εκτιμώ και άλλοτε για να πάρω μέρος σε workshops, τα οποία είναι πολύ εξειδικευμένα σεμινάρια με πρακτική εφαρμογή σε μία συγκεκριμένη καινούργια χειρουργική τεχνική. Από τον Οκτώβριο του 2000 χειρουργώ τα περιστατικά μου στην κλινική «Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης».

our team

Dr. Πρόδρομος Παπαϊωάννου
Πλαστικός χειρουργός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και είμαι απόφοιτος του κολλεγίου Ανατόλια. Εισήλθα στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με πανελλαδικές εξετάσεις και φοίτησα εξολοκλήρου στην ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης. Μετά τις σπουδές μου ολοκλήρωσα την αγροτική μου θητεία στο Σησμανόγλειο νοσοκομείο της Κομοτηνής στο τμήμα της χειρουργικής. Στη συνέχεια ξεκίνησα την ειδικότητά της πλαστικής χειρουργικής στη Γερμανία, στο κρατικό νοσοκομείο της Pirmasens, στα νοσοκομεία Asklepios Wandsbek του Αμβούργου, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μαγδεβούργου και στην κρατική κλινική του Braunschweig. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής μου εργάστηκα ως ειδικός-υποδιευθυντής στην κλινική του Braunschweig, με πεδίο εξειδίκευσης την ανάπλαση του μαστού μετά από καρκίνο και την αισθητική χειρουργική.Παρέμεινα στη Γερμανία συνολικά 9 χρόνια και συμμετείχα σε επιστημονικές έρευνες, ενώ παράλληλα έγραψα τη διδακτορική διατριβή (Dr. Med.) στην κλινική του Μαγδεβούργου. Ασχολούμαι με την αισθητική χειρουργική του προσώπου, του στήθους και του σώματος, τη χειρουργική του μαστού, τη μικροχειρουργική και με την minimal invasive χειρουργική του χεριού και του καρπού και τις νέες μεθόδους αντιγήρανσης και λιπογλυπτικής.Από το 2013 εργάζομαι ως πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη. Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Χρουσαλά, η οποία εργάζεται ως συμβολαιογράφος στη Θεσσαλονίκη.Προσωπική φροντίδα

Η εμπειρία των πελατών μας δεν τελειώνει με την πραγματοποίηση κάποιας θεραπείας ή επέμβασης και βρισκόμαστε δίπλα σας και την επόμενη ημέρα. Μετά τη θεραπεία για παράδειγμα με μπότοξ, προγραμματίζουμε νέο ραντεβού για μετά από 2 εβδομάδες, για να εκτιμήσουμε το αποτέλεσμα της θεραπείας και ενδεχομένως να συμπληρώσουμε χωρίς επιπλέον έξοδα στις περιοχές που τυχόν χρειάζονται ενίσχυση. Επίσης, μετά από τις επεμβάσεις γίνεται επανεξέταση σε τακτά χρονικά διαστήματα για έναν τουλάχιστον χρόνο, για να παρακολουθήσουμε την ομαλή έκβαση του αποτελέσματος.


Ραντεβού στην Αθήνα

Εκτός από τη Θεσσαλονίκη, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να συναντήσετε τους πλαστικούς χειρουργούς μας και στην Αθήνα, όπου υπάρχει συνεργασία με το Ιατρικό Φαλήρου. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη και εξέταση, για θεραπείες αντιγήρανση όπως με υαλουρονικό ή μπότοξ, ή για τη διενέργεια επεμβάσεων στο Ιατρικό Φαλήρου. Οι πλαστικοί χειρουργοί μας βρίσκονται 2 φορές το μήνα στην Αθήνα και μπορείτε κατόπιν ραντεβού να τους συναντήσετε στο Ιατρικό Φαλήρου.


Τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της πλαστικής χειρουργικής

Η πλαστική χειρουργική Παπαϊωάννου έχει καθιερωθεί μετά από χρόνια επιτυχημένων αποτελεσμάτων ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον κλάδο. Πέρα από την εμπειρία των αναρίθμητων επιτυχημένων επεμβάσεων, αυτό που ξεχωρίζει τους πλαστικούς Παπαϊωάννου είναι η συμμετοχή στην εξέλιξη του κλάδου, στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική. Τον Φεβρουάριο του 1986 πραγματοποιήσαν την πρώτη λιποαναρρόφηση στην Ελλάδα και το 1997 ήταν οι πρώτοι που έφεραν στην Ελλάδα το ενδοσκοπικό λίφτινγκ μετώπου. Το 2013 ξεκίνησαν πρώτοι στη Θεσσαλονίκη την επαναστατική μέθοδο λιπογλυπτικής Bodyjet, ενώ συνέχεια εξελίσσουν και βελτιώνουν τις υπάρχουσες τεχνικές, προσθέτοντας ολοένα και περισσότερες, χειρουργικές και μη.


Τι Πρεσβεύουμε

Η πρέσβειρα του μηνύματος 'Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας' Ναταλία Δραγούμη εξηγεί τι θεωρείται όμορφο και τι γοητευτικό. Αναλύει τις δικές της σκέψεις σε σχέση με το χρόνο, τη ματαιοδοξία και την εικόνα της και καταλήγει στο συμπέρασμα πως τελικά όμορφο είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα με τον εαυτό μας.