BY

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
συχνότερες αισθητικές επεμβάσεις του 2016 στην κλινική Παπαϊωάννου

Οι 5 συχνότερες αισθητικές επεμβάσεις του 2016

Και φέτος οι αισθητικές επεμβάσεις εμφάνισαν άνοδο στην πλαστική χειρουργική Παπαϊωάννου, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες μας. Τον τελευταίο χρόνο, η τάση εστιάζεται και πάλι στο φυσικό αποτέλεσμα και τις ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους, ενώ μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι πλέον οι άνδρες γίνονται πιο ανοιχτοί στο θέμα των αισθητικών παρεμβάσεων, με ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον. Ας δούμε λοιπόν τις συχνότερες αισθητικές επεμβάσεις του τελευταίου χρόνου. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι τάσεις αλλάζουν με τον χρόνο, και η επιλογή για μια επέμβαση πρέπει να γίνεται με προσοχή, με βάση τις ατομικές ανάγκες και τις συμβουλές εξειδικευμένων χειρουργών.

Συχνότερες αισθητικές επεμβάσεις: 5. Βλεφαροπλαστική

Η εικόνα των ματιών μας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία του προσώπου μας και βασική προτεραιότητα. Τόσο τα άνω όσο και τα κάτω βλέφαρα μπορούν να εμφανίσουν χαλάρωση, δημιουργώντας αισθητικά, αλλά και λειτουργικά προβλήματα. Η βλεφαροπλαστική αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική διόρθωση των βλεφάρων, η οποία διενεργείται με τοπική αναισθησία και έχει γρήγορη ανάρρωση, καθιστώντας τη μια πολύ προσιτή και αγαπητή επέμβαση τόσο από γυναίκες, όσο και άντρες.

Η διόρθωση αφορά κυρίως στη μείωση της χαλάρωσης του δέρματος και την αποκατάσταση της σακούλας κάτω από τα μάτια, ωστόσο η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής για γίνεται κατόπιν ενδελεχούς εξέτασης των βλεφάρων. Ο συνδυασμός με λιπομεταφορά για αποκατάσταση ελλειμμάτων όγκου κυρίως στο κάτω βλέφαρο επιτυγχάνει ένα ακόμα ανώτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

4. Ρινοπλαστική

Η πλαστική μύτης συνεχίζει να είναι μια από τις συχνότερες αισθητικές επεμβάσεις των τελευταίων ετών. Σκοπός είναι να βελτιωθεί η αισθητική εικόνα της μύτης και να εναρμονιστεί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου, χωρίς ωστόσο να αλλάξει ριζικά ο χαρακτήρας του προσώπου. Εάν εξαιρέσει κανείς την πρώτη εβδομάδα που χρειάζεται για την αποθεραπεία, η επέμβαση έχει μηδενικό πόνο και πολύ γρήγορη ανάρρωση. Η ρινοπλαστική είναι πολύ δημοφιλής σε ηλικίες 18-35 και είναι η συχνότερη αισθητική επέμβαση που διενεργείται σε άνδρες. Ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου, η ρινοπλαστική μπορεί να επικεντρωθεί σε διάφορες πτυχές της μύτης. Οι κατηγορίες είναι τρεις:

  • Ρινοπλαστική Συρρίκνωσης
  • Ρινοπλαστική Προσθήκης
  • Ρινοπλαστική Ανόρθωσης

Συχνότερες αισθητικές επεμβάσεις του 2016: 3. Κρυολιπόλυση

Οι σύγχρονοι επαγγελματίες έχουν πλέον ελάχιστο χρόνο να αφιερώσουν για τη φροντίδα του σώματός τους, με αποτέλεσμα πολλές αισθητικές παρεμβάσεις να είναι απαγορευτικές, λόγω έλλειψης χρόνου για την αποθεραπεία. Για το λόγο αυτό, η κρυολιπόλυση μιας συνεδρίας έχει γίνει πολύ δημοφιλής τον τελευταίο χρόνο, καθώς αποτελεί μη επεμβατική μείωση του τοπικού πάχους με μία μόνο συνεδρία και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Στους άνδρες, οι συχνότερες θεραπείες αφορούν στη μείωση του τοπικού πάχους στην περιοχή της κοιλιάς, ενώ στις γυναίκες, εκτός από την κοιλιά, πολύ ενδιαφέρον εντοπίζεται στην περιοχή των έσω μηρών, τους γλουτούς και τα μπράτσα. Η κρυολιπολύση θεωρείται σχετικά ασφαλής και μη επεμβατική

2. Λίφτινγκ με νήματα

Αν και το κλασικό λίφτινγκ προσώπου είναι αναντικατάστατο και διαχρονικό, μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει πλέον στη διατήρηση της νεανικότητας του προσώπου χωρίς νυστέρι. Στα πλαίσια αυτά, μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες του τελευταίου έτους είναι το λίφτινγκ με νήματα. Η θεραπεία γίνεται στα πλαίσια μιας επίσκεψης στο ιατρείο και συνδυάζεται συχνά με άλλες αντιγηραντικές θεραπείες όπως μπότοξ και υαλουρονικό. Δεδομένου ότι το αποτέλεσμα είναι άμεσο και η αποθεραπεία συνήθως πολύ γρήγορη, είναι ιδιαίτερα αγαπητή θεραπεία για τη διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, του λαιμού και της γωνίας του στόματος. Οι περισσότεροι ασθενείς αναφέρουν ότι ο χρόνος ανάκτησης είναι συνήθως πιο σύντομος σε σύγκριση με το παραδοσιακό λίφτινγκ. Ωστόσο, οι αποτελεσματικότητα και η διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, την ποσότητα του λίπους και τις ατομικές χαρακτηριστικές.

Συχνότερες αισθητικές επεμβάσεις: 1. Φυσική αυξητική μαστών

Τα πρωτεία κατέχει και φέτος η φυσική αυξητική στήθους, διότι συνδυάζει όλα ακριβώς τα στοιχεία που αναζητούν οι πελάτες μας: γρήγορη αποκατάσταση και φυσικό αποτέλεσμα. Η μεταφορά λίπους στο στήθος διενεργείται με μηδενικές τομές, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά κάνουλες και η διόρθωση αφορά τόσο στην αύξηση του μεγέθους, όσο και στη βελτίωση του σχήματος του στήθους, ιδίως στον άνω πόλο, όπου υπάρχει συνήθως η μεγαλύτερη απώλεια όγκου. Δεδομένου ότι το λίπος επιβιώνει ως μόσχευμα και συμπεριφέρεται όπως το φυσιολογικό λίπος, η λιπομεταφορά στο στήθος επιτυγχάνει ένα μακρόχρονο,σταθερό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Κάθε προσέγγιση πρέπει να προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του ατόμου. Πριν αποφασίσετε για οποιαδήποτε επέμβαση, είναι σημαντικό να σας παρακολουθεί ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός.

TAGS

Αφήστε μια ερώτηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..