logo

Αρχική / Επεμβάσεις Προσώπου / Η μέθοδος για τέλεια χείλη

Η μέθοδος για τέλεια χείλη

Η μέθοδος για τέλεια χείλη

Το σχήμα των χειλιών, αλλά και το μέγεθός τους βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γυναικών που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα τους. Αν και συχνά οι γυναίκες οδηγούνται σε υπερβολές, επηρεασμένες από τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στην πλειονότητά τους αυτές που επισκέπτονται το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού αναζητούν ένα φυσικό αποτέλεσμα, μια διακριτική αλλαγή που θα βελτιώσει το μέγεθος και το σχήμα των χειλιών τους και θα δώσει ένα boost στην αυτοπεποίθησή τους. Παρόλο δε που η διόρθωση στα χείλη δεν έχει ηλικία, συνήθως είναι οι νέες γυναίκες αυτές που την προτιμούν.

Επιτυχημένη θεωρείται μια παρέμβαση στα χείλη, όταν διορθώνει το σχήμα και το μέγεθός τους χωρίς αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους υπόλοιπους, δίνει δηλαδή ένα φυσικό αποτέλεσμα. Σε αυτό παίζει ρόλο τόσο η επιλογή του υλικού όσο και η χρήση της κατάλληλης τεχνικής, που βασίζεται στη σωστή αξιολόγηση του προσώπου του ασθενή από τον γιατρό. 

Εξατομικευμένη υπόθεση

Η διόρθωση των χειλιών είναι μια εξατομικευμένη υπόθεση, αφού λαμβάνεται κάθε φορά υπόψη το σχήμα του προσώπου, το χαμόγελο, η οδοντοστοιχία και μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών. Έχουν γίνει πολλές μελέτες αναφορικά με την ιδανική αναλογία που πρέπει να έχουν τα χείλη τόσο μεταξύ τους όσο και με το υπόλοιπο πρόσωπο, οι αναλογίες αυτές όμως είναι απλώς ένας οδηγός και όχι ο κανόνας.

Με τη χρήση του κατάλληλου υλικού η διάρκεια του αποτελέσματος φτάνει έως και τους 12 μήνες. Εν προκειμένω με τα προϊόντα της Restylane και συγκεκριμένα με το προϊόν Restylane Kysse, η βελτίωση παραμένει εμφανής ακόμα και μετά από ένα έτος. Κάθε ενέσιμο υαλουρονικό έχει τα δικά του χαρακτηριστικά όσον αφορά στην πυκνότητα, στην ελαστικότητα και στην αλληλεπίδραση με το νερό. Συγκεκριμένα, το Restylane Kysse είναι σχεδιασμένο ειδικά για τα χείλη. Πρόκειται για ένα πολύ ελαστικό gel υαλουρονικού οξέος, το οποίο ακολουθεί τις πολύπλοκες κινήσεις του στόματος χωρίς να τις εμποδίζει, έχει επαρκή πυκνότητα για να αντέχει στον χρόνο και είναι υδρόφοβο, δηλαδή δεν προκαλεί έντονο οίδημα και κατακράτηση υγρών στα χείλη. 

Φυσικό αποτέλεσμα

Μετά από μια επιτυχημένη εφαρμογή το υλικό δεν πρέπει να είναι ούτε αισθητό ούτε ορατό. Εφόσον γίνει η έγχυση στο σωστό βάθος, απλώνεται ομοιόμορφα, με αποτέλεσμα να μην το αισθάνεται η ασθενής. Μάλιστα, μελέτη της Restylane έδειξε ότι το Restylane Kysse δεν γίνεται αντιληπτό μεταξύ ζευγαριών ακόμα και όταν φιλιούνται. Συγκεκριμένα, η μελέτη αξιολόγησε την ικανότητα του Restylane Kysse να παρέχει φυσική ενίσχυση των χειλιών και έδειξε υψηλά ποσοστά ικανοποίησης για την αξιολόγηση των «χειλιών για φίλημα» με πάνω από 98% των ασθενών να είναι πολύ ικανοποιημένοι και 96% να πιστεύουν πως τα χείλη τους δείχνουν φυσικά μετά τη θεραπεία. Το 73% των συντρόφων μάλιστα συμφώνησε ότι τα χείλη του ζευγαριού τους ήταν ακόμα πιο ελκυστικά «για φίλημα» και είχαν φυσική όψη και αίσθηση μετά τη θεραπεία.

Η πιο αποτελεσματική τεχνική αναλγησίας κατά τη διόρθωση των χειλιών είναι η παγοθεραπεία. Συγκεκριμένα, πριν την εφαρμογή του υλικού χρησιμοποιείται παγοκύστη για μερικά λεπτά πάνω στα χείλη, ώστε να μουδιάσουν από το κρύο και να μειωθούν οι μελανιές και το πρήξιμο. Μετά τα πρώτα δύο τσιμπήματα η τοπική αναισθητική ουσία (λιδοκαΐνη) που περιέχει το Restylane Kysse μουδιάζει ικανοποιητικά τα χείλη και η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη. Έτσι, με τη χρήση ατραυματικής τεχνικής και χάρη στη σύσταση του προϊόντος η αποθεραπεία ελαχιστοποιείται.

Τα τέλεια χείλια είναι διαφορετικά για την κάθε γυναίκα και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την υπόλοιπη ανατομία του προσώπου. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφεύγονται οι υπερβολές και το τελικό αποτέλεσμα να είναι φυσικό και να προσθέτει στην εικόνα της γυναίκας μια γοητεία που θα διατηρεί ένα πέπλο μυστηρίου, αφού κανείς δεν θα καταλαβαίνει από πού προέρχεται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *