Φυσική αυξητική στήθους

Φυσική αυξητική στήθους

Με μια ματιά
Κόστος Λιπογλυπτικής Στήθους

Η φυσική αυξητική στήθους γίνεται με τη μεταφορά λίπους με τα νέα συστήματα BRAVA και Bodyjet. Το λίπος συλλέγεται από περιοχές με περίσσεια, όπως στην κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς. 

ΒΑΡΥΤΗΤΑ
Ήπια
ΝΑΡΚΩΣΗ
Γενική
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
-
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΑΜΜΑΤΩΝ
Όχι
ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
1-2 εβδομάδες
Μάθετε Περισσότερα

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές της λιπογλυπτικής στήθους στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.



    Η φυσική αυξητική στήθους είναι ιδανική για τις γυναίκες που επιθυμούν να αυξήσουν το μέγεθος του στήθους τους αλλά για κάποιο λόγο δε θέλουν να τοποθετηθεί ένθεμα σιλικόνης. Η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιεί το λίπος του σώματος. Με τη μέθοδο αυτή μπορούμε να μεγαλώσουμε ένα νούμερο ή και παραπάνω στο σουτιέν, διατηρώντας το φυσικό σχήμα του στήθους.  

    Δεδομένου ότι το γυναικείο στήθος αποτελείται σε πολύ μεγάλο βαθμό από λίπος, που πολλές φορές μπορεί να υπερτερεί σε σχέση με τον αδένα, η φυσική αύξηση στήθους με λίπος είναι μια επέμβαση που ουσιαστικά προσθέτει περισσότερο λίπος γύρω από τον αδένα, μιμούμενη την φυσική κατασκευή του στήθους. Το αποτέλεσμα όσον αφορά το μέγεθος  δεν είναι συγκρίσιμο με αυτό που μπορούμε να πετύχουμε με μια αυξητική στήθους με προθέσεις σιλικόνης. Ωστόσο η διαδικασία για φυσική αυξητική στήθους δίνει τη δυνατότητα να γίνει μια πιο στοχευμένη διόρθωση στα σημεία του μαστού που είναι απαραίτητο.


    Για ποιους είναι κατάλληλη η φυσική αυξητική στήθους;

    Η μέθοδος για φυσική αυξητική στήθους είναι κατά βάση κατάλληλη για γυναίκες που επιθυμούν μεν μεγαλύτερο μέγεθος στήθους, αλλά από την άλλη είναι διστακτικές στο να αποδεχτούν την εμφύτευση ενός ξένου σώματος, όπως είναι οι προθέσεις σιλικόνης. Χρειάζεται, ωστόσο, να υπάρχει κατανόηση των δυνατοτήτων και των ορίων της τεχνικής αυτής, διότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει ως μέθοδος την κλασική αύξηση στήθους με προθέσεις σιλικόνης.  

    Ιδανικά η φυσική αυξητική στήθους διενεργείται σε άτομα που από τη μια θέλουν να αυξήσουν το στήθος και ταυτόχρονα θέλουν να απαλλαγούν από επίμονα «παχάκια», όπως στα ψωμάκια ή την κοιλιά. Το πλεονέκτημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι πετυχαίνουμε ταυτόχρονα τα θεαματικά αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουμε σημαντικά και το στήθος.  

    Ποιες είναι οι προδιαγραφές για την πραγματοποίηση της επέμβασης; 

    Οι ποσότητες του λίπους που είναι απαραίτητες για να γίνει η φυσική αυξητική στήθους είναι τουλάχιστον 200-300cc ανά μαστό, ενώ ιδανικά μπορούμε να προσθέσουμε μέχρι 400-500cc. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η επέμβαση είναι τεχνικά πιο απλή όταν υπάρχουν περιττές υπερλιπώσεις στο σώμα. Ωστόσο, οι τεχνικές για φυσική αυξητική στήθους μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και σε πολύ αδύνατες γυναίκες, συλλέγοντας λίπος από πολλαπλά σημεία του σώματος, χωρίς φυσικά να δημιουργήσουμε κάποια ατέλεια. Από την εμπειρία μου, η μέθοδος αυτή έχει εφαρμοστεί επιτυχώς και σε άτομα κάτω των 50 κιλών με πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. 

    Η τεχνική αυτή ενδείκνυται επίσης σε γυναίκες που επιθυμούν να αφαιρέσουν της προθέσεις στήθους που είχαν τοποθετηθεί παλαιότερα και δεν θέλουν να τοποθετηθούν νέες προθέσεις. Στην επέμβαση αυτή αφαιρούμε τα εμφυτεύματα σιλικόνης μαζί με την κάψα τους και ταυτόχρονα προσθέτουμε λίπος για να αντικαταστήσουμε στο βαθμό που είναι εφικτό τον όγκο του στήθους.  

    Η μεταφορά λίπους με στόχο τη φυσική αυξητική στήθους μπορεί επίσης να συνοδεύει ή να συνδυάζεται με άλλες παρεμβάσεις, όπως η ανόρθωση στήθους, η μείωση μαστών ή και η αύξηση με προθέσεις. Στην ανόρθωση και τη μείωση μαστών, το λίπος προστίθεται στον πάνω πόλο του στήθους, ώστε να μην αδειάσει μελλοντικά. Στην αύξηση με προθέσεις το λίπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρές ποσότητες για να πετύχουμε την υβριδική μέθοδο, διορθώνοντας κάποιες ατέλειες που ενδεχομένως δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν πλήρως μόνο με τις προθέσεις σιλικόνης.  

    Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και για γυναίκες που έχουν προβεί παλαιότερη σε επέμβαση μαστεκτομής, για την πρόληψη ή απομάκρυνση καρκίνου. Έχει αποδειχθεί, επίσης, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, πως η φυσική αυξητική στήθους με λίπος μετά από επέμβαση μαστεκτομής δεν επηρεάζει ή συμβάλλει στην επανεμφάνιση του κακοήθειας. Αυτό είναι ένα γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό και ενθαρρυντικό. Σε τέτοιες περιπτώσεις το λίπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνο του, ή συνδυαστικά μετά από αποκατάσταση με προθέσεις σιλικόνης, με κρημνούς ή άλλες τεχνικές.  


    Πώς διενεργείται μια φυσική αυξητική στήθους; 

    H φυσική αυξητική στήθους διενεργείται με την προσθήκη λίπους, το οποίο συλλέγεται είτε με σύριγγες, είτε με εξειδικευμένες συσκευές συλλογής λίπους. Στη συνέχεια το λίπος αυτό τοποθετείται με ειδικές κάνουλες στο στήθος, χωρίς να είναι απαραίτητο να γίνουν τομές.  

    Η συλλογή λίπους από το σώμα με σύριγγες είναι μια πολύ εργώδης και χρονοβόρα διαδικασία, που ενδείκνυται κατά τη γνώμη μου μόνο σε περιπτώσεις που χρειαζόμαστε μικρές ποσότητες λίπους. Ποσότητες που θα χρησιμοποιηθούν για μικροδιορθώσεις στο στήθος και δεν επαρκεί για ικανοποιητική αύξηση του στήθους.  

    Όταν χρειαζόμαστε επαρκής ποσότητες για φυσική αυξητική στήθους μέσω λίπους. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε τυποποιημένες και δοκιμασμένες μεθόδους. Προσωπικά η επιλογή μου είναι μεταξύ των τεχνικών Bodyjet και Microaire, που διαλέγω ανάλογα με την περίπτωση.  

    Φυσική αυξητική στήθους με την τεχνική bodyjet 

    Στην φυσική αυξητική στήθους με την τεχνική Bodyjet, το λίπος αποδεσμεύεται με τη βοήθεια ενός jet νερού και για το λόγο αυτό δεν ταλαιπωρείται τόσο κατά τη συλλογή του. Έτσι μπορεί να γίνει επιτυχής μεταφορά σχετικά μεγάλης ποσότητας, προκειμένου να γίνει αυξητική των μαστών. Το λίπος συλλέγεται αυτόματα από το μηχάνημα, το οποίο το διαχωρίζει από προσμίξεις αίματος, υγρών και άλλων ιστών. Στη συνέχεια το λίπος επεξεργάζεται ακόμα περισσότερο, ώστε να είναι σχεδόν τελείως καθαρό.  

    Στη δεύτερη φάση της επέμβασης για φυσική αυξητική στήθους, χρησιμοποιούνται ειδικές κάνουλες λιπομεταφοράς και το λίπος τοποθετείται σε πολλαπλά επίπεδα γύρω από το μαζικό αδένα, κυρίως στο υποδόριο λίπος, τον μυ και στον συνδετικό ιστό. Η έγχυση του λίπους γίνεται με μικρές τομές 1 χιλιοστού, οι οποίες εξαφανίζονται τελείως. Προκειμένου να υπάρχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα από τη φυσική αυξητική στήθους, προστίθεται σε κάθε μαστό επαρκής ποσότητα λίπους τουλάχιστον 300 γραμμαρίων και πάνω, που αντιστοιχεί σε ένα μικρό ένθεμα σιλικόνης. 

    Φυσική αυξητική στήθους με την τεχνική Microaire 

    Η άλλη τεχνική είναι με την βοήθεια της παλλόμενης λιποαναρρόφησης Microaire. Η συλλογή γίνεται με παρόμοιο τρόπο όπως με το Bodyjet, δηλαδή με τις παλλόμενες κάνουλες της συσκευής και το λίπος συλλέγεται πάλι σε ειδικά δοχεία διαχωρισμού των υγρών. Αυτό που διαφέρει πολύ είναι ο τρόπος έγχυσης, που γίνεται με την παλλόμενη κάνουλα και ονομάζεται EVL (expansion vibration lipotransfer). Η μέθοδος αυτή χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα, την ασφάλεια και τη δυνατότητα προσθήκης μεγάλων όγκων.  

    Το μεγάλο πλεονέκτημα τη φυσική αυξητική στήθους με λιπομεταφορά είναι το γεγονός ότι μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε τις περιοχές από τις οποίες θα λάβουμε το λίπος, ώστε να διορθώσουμε πιθανές δυσαναλογίες του σώματος. Μπορούμε επίσης να κάνουμε και μια πιο εκτεταμένη λιποαναρρόφηση, πέρα δηλαδή από το να συλλέξουμε το λίπος που χρειάζεται για τη μεταφορά στο στήθος που μας δίνει ένα αποτέλεσμα δύο σε ένα.  


    Αποθεραπεία μετά τη φυσική αυξητική στήθους 

    Μετά την επέμβαση για φυσική αυξητική στήθους γίνεται ειδική επίδεση ή ειδικό σουτιέν, το οποίο χρειάζεται για τις πρώτες 2-3 εβδομάδες. Δεν υπάρχουν μεγάλοι περιορισμοί μετά την επέμβαση όπως για παράδειγμα στην πλαστική στήθους με προθέσεις σιλικόνης. Το οίδημα και οι ελάχιστες μελανιές υποχωρούν μετά την 2η εβδομάδα. Η επιστροφή στην εργασία μπορεί να είναι πολύ άμεση, μέσα σε 2-3 ημέρες και η αθλητική δραστηριότητα συνήθως είναι δυνατή μετά από ένα μήνα.  

    Φυσική αυξητική στήθους: Τα πρώτα στάδια μετά την επέμβαση 

    Η αύξηση στήθους με φυσικό τρόπο οδηγεί αρχικά σε ένα πολύ γεμάτο και ίσως υπερβολικά γεμάτο στον πάνω πόλο και το ντεκολτέ. Ο λόγος είναι ότι γνωρίζουμε από τη βιβλιογραφία, τις μελέτες και την προσωπική εμπειρία, ότι ένα μέρος του λίπους δυστυχώς θα το απορροφήσει ο οργανισμός μέσα στους πρώτους μήνες.  

    Το ποσοστό απορρόφησης δεν είναι δυστυχώς ούτε σταθερό, ούτε μπορούμε να το προβλέψουμε ακριβώς, για αυτό και είναι προτιμότερη η μεταφορά μεγαλύτερης ποσότητας, ώστε να μείνει αρκετό μέγεθος όταν απορροφηθεί ένα μέρος του λίπους. Περιμένουμε συνήθως ότι θα παραμείνει 60-80% του συνολικού λίπους που θα προσθέσουμε. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν προσθέσουμε για παράδειγμα 400cc λίπους ανά στήθος, θα παραμείνουν 240-320cc, που αντιστοιχεί περίπου σε μια μεσαία πρόθεση σιλικόνης.  

    Φυσικό αποτέλεσμα, 0% σιλικόνη, με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών.


    Πόσο επιτυχής μπορεί να είναι η φυσική αύξηση στήθους με λίπος; 

    Παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά την επιτυχία της επέμβασης για φυσική αυξητική στήθους είναι η ηλικία, το κάπνισμα, η ποιότητα του λίπους και οι ανατομικές ιδιαιτερότητες. Όσοι μικρότερη η ηλικία, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η επιβίωση του λίπους που θα προσθέσουμε. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε νέα άτομα ο οργανισμός μπορεί να παράγει πιο εύκολα νέα αγγεία που θα θρέψουν το λίπος για να επιβιώσει ως μόσχευμα. Εμπειρικά και μετά από παρακολούθηση πολλών περιστατικών, έχω παρατηρήσει ότι η επέμβαση έχει μεγαλύτερη επιτυχία σε γυναίκες ηλικίας 20-30 ετών. Σε πιο μεγάλη ηλικία τα ποσοστά αυτά είναι πιο χαμηλά.  

    Το κάπνισμα και οι ανατομικές ιδιαιτερότητες επηρεάζουν το αποτέλεσμα 

    Επίσης το κάπνισμα παίζει τεράστιο ρόλο. Στους καπνιστές η δυνατότητα του οργανισμού να θρέψει ένα αυτομόσχευμα, όπως στη φυσική αυξητική στήθους με λίπος είναι πιο περιορισμένη και τα ποσοστά επιβίωσης είναι πιο χαμηλά. Όσον αφορά στην ποιότητα του λίπους, έχω παρατηρήσει ότι σε άτομα με σχετικά σφιχτό και συμπαγές λίπος από κατασκευής έχουν πιο σταθερά αποτελέσματα. Η περιοχή από την οποία θα συλλέξουμε το λίπος είναι επίσης καθοριστική. Αν υπάρχουν μια ή δύο περιοχές για τη λήψη του, όπως τα ψωμάκια ή η κοιλία και το λίπος είναι καλής ποιότητας, μπορούμε να συλλέξουμε το λίπος από εκεί. Εφόσον δεν έχουμε τόσο καλοσχηματισμένες αποθήκες λίπους, μπορούμε να κάνουμε τη λήψη από πολλαπλά σημεία του σώματος, ώστε να εξασφαλίσουμε μια καλή ποιότητα του λίπους και να αποκλείσουμε την πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποια δυσμορφία από την περιοχή λήψης.  

    Τέλος, οι ανατομικές ιδιαιτερότητες παίζουν ρόλο στην επιτυχία μιας επέμβασης για φυσική αυξητική στήθους. Οι σχετικά πιο ευμεγέθεις μαστοί μπορούν να δεχτούν μεγαλύτερη ποσότητα λίπους από τους μικρότερους και να εμφανίσουν συνολικά μεγαλύτερη αύξηση. 

    Μια ιδανική περίπτωση είναι επίσης μετά από απώλεια όγκου του στήθους και ψευδοχαλάρωση, όπου η φυσική αύξηση του στήθους με λίπος δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς καθόλου σημάδια.  

    Αποτελέσματα λιπογλυπτικής στήθους

    Το αποτέλεσμα μετά τη φυσική αυξητική στήθους είναι το ιδανικό, χωρίς ουλές και χωρίς ξένο σώμα. Το στήθος γίνεται πιο σφριγηλό και τονίζονται περισσότερο οι καμπύλες του, ιδίως στην περιοχή του ντεκολτέ. Η τεχνική αυτή δεν έχει σκοπό τόσο την αύξηση των μαστών, όσο τη βελτίωση του σχήματος και το στοχευμένο γέμισμα στα σημεία που παρατηρείται η μεγαλύτερη απώλεια όγκου.

    Πρόκειται δηλαδή για μια ένα εντελώς διακριτικό αποτέλεσμα μετά τη φυσική αυξητική στήθους. Συνήθως με μια συνεδρία μπορεί να γίνει αύξηση κατά ένα νούμερο στο σουτιέν. Σε περίπτωση που υπάρχει επιθυμία ακόμα μεγαλύτερης αύξησης, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 6 μήνες.

    Συχνές ερωτήσεις F.A.Q.

    Πόσο κοστίζει η φυσική αυξητική στήθους με λίπος;

    Το κόστος της επέμβασης για φυσική αυξητική στήθους δεν είναι σταθερό και εξαρτάται από την κάθε περίπτωση. Σε γενικές γραμμές υπάρχει οικονομικό όφελος διότι δεν προστίθεται στο συνολικό κόστος το κόστος των υλικών που υπάρχει σε μια πλαστική στήθους με σιλικόνη, αλλά το κόστος επηρεάζεται από την έκταση της λιποαναρρόφησης. Πρέπει πάντα να κάνουμε μια εκτίμηση για να προσδιορίσουμε το ακριβές κόστος. Η διαδικασία με το BRAVA και το Bodyjet κοστίζει συνολικά όσο περίπου η αύξηση με ενθέματα σιλικόνης. Ωστόσο σε βάθος χρόνου είναι σαφώς πιο οικονομικό, διότι δεν απαιτούνται επαναληπτικά ή διορθωτικά χειρουργεία, όπως συμβαίνει στην πλαστική στήθους με σιλικόνη.

    Πόσο καιρό διαρκεί η διάταση με το σύστημα brava πριν τη φυσική αυξητική στήθους; Είναι απαραίτητη;

    Προκειμένου να είναι η μέθοδος αποτελεσματική θα πρέπει να φοριέται τουλάχιστον 10 ώρες τη μέρα για 6-8 εβδομάδες πριν την επέμβαση για φυσική αυξητική στήθους, μέχρι να φτάσει ο μαστός το επιθυμητό μέγεθος. Η διάταση των μαστών μπορεί να γίνει παράλληλα με δύο διατατήρες ή με έναν εναλλάξ. Μετά την ολοκλήρωση της διάτασης γίνεται αμέσως η φυσική αυξητική στήθους με λίπος.

    Θα μπορώ σε αυτό το διάστημα να βγαίνω από το σπίτι; Τι αλλαγές και περιορισμούς θα έχει το στήθος μου;

    Η διάταση των μαστών μπορεί να γίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου, εφόσον εξοικειωθεί κανείς με τη διαδικασία. Σταδιακά ο μαστός θα γίνεται όλο και μεγαλύτερος και μπορεί να εμφανίσει αλλαγές στο χρώμα, δηλαδή να γίνει λίγο πιο ροδαλός. Το χρώμα επανέρχεται πλήρως στα φυσιολογικά του μετά το τέλος της διαδικασίας. Επίσης μπορεί να υπάρχει μια μικρή υπερευαισθησία στη θηλή, η οποία επίσης υποχωρεί πλήρως.

    Πόσο μεγάλες είναι οι τομές στη φυσική αυξητική στήθους;

    Οι τομές της λιποαναρρόφησης και της έγχυσης είναι περίπου 2-3χιλιοστά η καθεμία. Οι ουλές τοποθετούνται σε σημεία του σώματος ώστε μετά την επούλωση να είναι πρακτικά αόρατες.

    Πόσα νούμερα σουτιέν μπορώ να ανέβω μετά τη φυσική αυξητική στήθους

    Το νούμερο στο σουτιέν δεν είναι ακριβής τρόπος για να μετρήσουμε ένα στήθος. Πρακτικά, ωστόσο, βλέπουμε ότι η αλλαγή μετά από μια επέμβαση για φυσική αυξητική συνήθως αντιστοιχεί περίπου σε μισό μέχρι 1μιση νούμερο στο σουτιέν.

    Πραγματικά Περιστατικά

    Φυσική αυξητική στήθους

    Αύξηση στήθους με λίπος

    Πριν & Μετά

    Αύξηση στήθους με λίπος πλαϊνή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

    Πριν

    Αύξηση στήθους με λίπος πλαϊνή φωτογραφία μετά το χειρουργείο

    Μετά

    Φυλο
    Γυναίκα
    βαρος
    53
    υψος
    169
    ηλικια
    27
    Αύξηση στήθους με λίπος, 200γρ σε κάθε μαστό με τεχνική Bodyjet
    Λιπογλυπτική μαστών

    Πριν & Μετά

    Λιπογλυπτική μαστών πλαϊνή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

    Πριν

    Λιπογλυπτική μαστών πλαϊνή φωτογραφία μετά το χειρουργείο

    Μετά

    Φύλο
    Γυναίκα
    Βάρος
    63
    ηλικία
    164
    ύψος
    32
    Αύξηση μαστών με μεταφορά λίπους 3500cc ανά μαστό
    Φυσική αυξητική στήθους

    Πριν & Μετά

    Φυσική αυξητική στήθους πλαϊνή φωτογραφία πριν το χειρουργείο

    Πριν

    Φυσική αυξητική στήθους πλαϊνή φωτογραφία μετά το χειρουργείο

    Μετά

    Φύλο
    Γυναικα
    Βάρος
    62
    Ύψος
    168
    Ηλικία
    48
    Διόρθωση χαλάρωσης με μεταφορά λίπους στον πάνω πόλο των μαστών
    Φυσική αυξητική στήθους | Φωτογραφίες Πριν & Μετά

    Πριν & Μετά

    Φυσική Αυξητική Στήθους Πλαϊνή Photo Πριν 1

    Πριν

    Φυσική Αυξητική Στήθους Πλαϊνή Photo Μετά 1

    Μετά

    Φύλο
    Γυναίκα
    Βάρος
    65
    Ύψος
    162
    Ηλικία
    20
    Νεαρή φοιτήτρια 20 ετών προσήλθε με τους γονείς της για να συζητήσουμε το πρόβλημα που την ενοχλούσε από την εφηβεία, που αφορούσε την απλασία των μαστών, δηλαδή τη σχεδόν παντελή έλλειψη ανάπτυξης του στήθους. Κατά τη συζήτηση μαζί της προτάθηκαν όλες οι πιθανές εναλλακτικές μέθοδοι αυξητικής των μαστών, τόσο με προθέσεις σιλικόνης, όσο και με τη μέθοδο της λιπομεταφοράς. Η νεαρή απέκλεισε τελείως τη χρήση...
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

    Μία Απάντηση

    1. Πριν από περίπου 3 χρόνια έκανα αυξητική στήθους στον κ. Παπαιωάννου.
      Μετά από τόσο καιρό δεν μπορώ παρά να πω τα καλύτερα για τον ίδιο τον πλαστικό χειρούργο και την ομάδα του.
      Μου στάθηκε στην απόφασή μου και το αποτέλεσμα ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα.
      Θα τον εμπιστευόμουν για οποιαδήποτε άλλη αλλαγή αποφάσιζα να κάνω.

    Αφήστε μια ερώτηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    fly in

    Fly in πλαστική

    Τελειοποιήσαμε την υπηρεσία μας Fly in, καταστώντας τη δυνατή για όλους τους υποψήφιους πελάτες μας. Κοντά σας σε όλα τα βήματα της διαδικασίας.

    virtual consultation

    Virtual Consultation

    Μοιραστείτε με τους ιατρούς μας τις πληροφορίες για την τωρινή σας κατάσταση αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε να πετύχουμε προτού έρθετε κοντά μας με το πρόγραμμα Fly in.

    To get in touch with us, please fill out the contact form below.

      Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να επικοινωνήσουμε μαζί σας..